Προς το περιεχόμενο

Venortix

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Venortix's Achievements

  1. 1 Τελικά σκαλιά δεν έχει? 2 Οι πωρολιθοι κάτω από τους οποίους βρέθηκαν τα φτερά είναι σαν οριζόντιος διαφραγματικός τοίχος? Γιατί δεν εξήγησαν? 3 Που εννοεί η Μενδώνη ότι μπορεί να υπάρχει ''δάπεδο σφάγισης'? Κάτω από το 1 μέτρο χώμα που μένει ακόμα? Γιατί αν είναι έτσι τότε πάμε πολύ πιο κάτω από τα 7,5 μέτρα και μπορεί να υπάρχει παρακάτω πόρτα 4 Πού παράξενο που βρέθηκαν εκεί τμήματα του ψηφιδωτού! Πιστεύω κολλάει πολύ εδώ η υπόθεση της Παλιαδέλλη για απόθεση με δεδομένη πια τη σύλληση 5 Λίγο άκυρο δεν είναι μετά από τέτοιο διάδρομο και τέτοια πόρτα να μην ακολουθεί τίποτα άλλο?
  2. χαχααχαχχαχα Ολα βγαίνουν όπως την αρχική υπόθεση που είχε γίνει... Ετσι έγραψε! Να δεις που θα τα 'γυρίσει' πάλι και θα του λένε και εύγε ορισμένοι!!!
  3. Ρε παιδιά μ Δεν θα επιμένω σε τίποτα πάνω σάυτό πάντως ξέρω ότι σε αυτό το σημείο η Περιστέρη βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ είναι φυσική καταστροφή...και είναι η μόνη φορά που το έκανε αυτό ενώ τις υπόλοιπες φορές έλεγε ΄το ο τάφος είναι ασύλλητος και είναι τυχερη κτλ...οπότε κράτα μικρό καλάθι για το συγκεκριμένο είναι η γνώμη μου...Και έχουν δηλώσει και επίσημα ότι έχουν δει με αποδείξεις απόπειρες σύλλησης.... το θέμα είναι μέχρι που? και τι υπάχρει παραπέρα? Θα δείξει ο καιρός!!!
  4. Ειτε έτσι, είτε αλλιώς τα κομμάτια θα βρεθούν και θα γίνει αποκατάσταση, αυτό δεν αναιρεί καμία υπόθεση όμως που να δηλώνει ότι δεν είναι φυσική καταστροφή ή τυμβορυχία
  5. Συνήθως έσκαβαν στο κέντρο για να δουν αν κρύβεται κάτι από κάτω οπότε με αυτό το σκεπτικό είπε μα΄λλον και η Περιστέρη ότι ίσως δνε είναι φυσική φθορά η καταστροφή στο ψηφιδωτό
  6. Swimmer και εγώ κοιτάω τι γράφεται στον εμπεδότιμο, έχει αρκετούς που γράφουν εκεί και τους θεωρώ 'σκεπτόμενους΄' έχει όμως και συνομοσιολογικά μαργαριτάρια που σηκώνεται η τρίχα σου! Και ο εμπεδότιμος δεν έχει πέσει σε όλα μέσα, τα γυρίζει όμως με τέτοιο τρόπο σε κάθε του ανάρτηση που κραταέι ότι τον συμφέρει και φαίνεται αλάνθαστος σε ορισμένους.. καλό είναι να υπάρχει πάντα μέτρο
  7. και πάλι δε μου απάντησες πως βρέθηκε μέσα το κεφάλι...τι εννοείς βρήκαν το κάτω επίπεδο?Τι είχε εκεί πιστεύεις? Αφου πριν είπες ότι είναι τοίχος, όχι?
  8. Διαβάζω τι γράφετε εδώ μέσα καιρό τώρα...Σε ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα να μου πεις τη γνώμη σου για το πως δικαιολογείς εσύ το γεγονός ότι βρέθηκε μέσα το κεφάλι της σφίγγας ενώ αρχικά υποστήριζες ότι είναι ένδειξη τυμβορυχίας η έλλειψή του, αυτό σε ρώτησα..αν δε θες να απαντήσεις το δέχομαι (δε νομίζω να έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αυτή μου η ερώτηση)
  9. Εσύ πως εξηγείς ότι το κεφάλι βρέθηκε μέσα? θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη με επιχειρήματα υπέρ της σύλλησης για το συγκεκριμένο γεγονός Τοιχος δε θα βρεθεί προς το παρόν ακόμα γιατί αν κοι΄ταξεις τα σχέδια τοθ Λεφαντζή φαίνεται και η τρύπα και ξέρουμε ότι υπάρχει και το θύρωμα που είναι σε πιο κάτω είπεδο...λες να έκαναν το θύρωμα πιο κάτω και να μην οδηγεί πουθενα?
  10. Τα μάρμαρα από την περίβολο δεν ήταν κρυμμένα, άλλο αυτό
  11. Εγώ δε σου λέω πως ντε και καλά δεν είναι συλλημένος οκ αλλά όχι και να μου έχουν το ίδιο επιχείρημα και για τις δύο διαφορετικές εκδοχές, αυτό παραπάει! Swimmer μόνο εμείς πιστεύουμε μάλλον εδώ ότι ο τάφος κρύβει πολλά ακόμα ! Oψόμεθα!
  12. Τόσο καιρό οι υποστηρικτές της σύλλησης είχαν ως επιχείρημα το ότι έλειπε το κεφάλι!! Τώρα που βρέθηκε μέσα πάλι τα ίδια λένε!!! Ναι, σήκωσαν το κεφάλι από 200 κιλά μάρμαρο, το μετέφεραν 23 μέτρα μέσα, το μετάνιωσαν και δεν το πηραν τελικά, έκλεισαν την πόρτα και σκέφτηκαν να κλείσουν με 3 διαφραγματικούς τοίχους που ο καθένας έχει πάνω από 10 τόνους πέτρες και να γεμίσουν με χώματα! Γιατί είναι τόσο απλό!
  13. Swimmer στο καπέλο είναι ο τετράφυλλος ρόδακας που λένε
  14. Είχαν αναφέρει ότι βρέθηκαν κομμάτια του ψηφιδωτού και θα έκαναν αποκατάσταση. Αν υπήρχε βωμός όπως λες δε νομίζω να ήταν κάτω απο το ψηφιδωτό και δεύτερο δε νομίζω να έβαζαν στο κέντρο κάτι που να χαλούσε τη 'συνέχεια' του έργου
  15. Εχεις καταλάβει ακριβώς ότι είπα (μόνο ποθ το βλέπω να έρχεται από μέσα από το χιτώνα Ευχαριστώ για το σχέδιο
  • Δημιουργία νέου...