Προς το περιεχόμενο

wrestler12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    57
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.518 προβολές προφίλ

wrestler12's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους, Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου προγράμματος (Master in Management of Business, Innovation & Technology) διεξάγω μια έρευνα για την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας. Το θέμα της διπλωματικής έχει να κάνει με DevOps, Continuous Integration, Development and Deployment (CI/CD). Το ερωτηματολόγιο δεν είναι μόνο για όσους ασχολούνται καθαρά με το DevOps, αλλά και για άτομα που απλώς είχαν αυτές τι μεθοδολογίες και τα processes στον χώρο εργασίας τους. Αν έχει τύχει να δουλέψετε με εργαλεία DevOps ή αν έχετε/είχατε απλά υπάρξει σε περιβάλλον που τα δουλεύουν και γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται είστε το κατάλληλο άτομο για να το συμπληρώσει. Αν μπορείτε και θέλετε προφανώς, θα το εκτιμούσα να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Ο χρόνος που χρειάζεται να συμπληρώσει κάνείς το ερωτηματολόγιο είναι 8 -10 λεπτά Εδώ είναι το link: https://forms.gle/kLMiBE7H3pKkSpok8 Ευχαριστώ!!!🙂👨‍🎓
  2. Καλησπέρα σε όλους, Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου προγράμματος (Master in Management of Business, Innovation & Technology) διεξάγω μια έρευνα για την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας. Το θέμα της διπλωματικής έχει να κάνει με DevOps, Continuous Integration, Development and Deployment (CI/CD). Το ερωτηματολόγιο δεν είναι μόνο για όσους ασχολούνται καθαρά με το DevOps, αλλά και για άτομα που απλώς είχαν αυτές τι μεθοδολογίες και τα processes στον χώρο εργασίας τους. Αν έχει τύχει να δουλέψετε με εργαλεία DevOps ή αν έχετε/είχατε απλά υπάρξει σε περιβάλλον που τα δουλεύουν και γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται είστε το κατάλληλο άτομο για να το συμπληρώσει. Αν μπορείτε και θέλετε προφανώς, θα το εκτιμούσα να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Ο χρόνος που χρειάζεται να συμπληρώσει κάνείς το ερωτηματολόγιο είναι 8 -10 λεπτά Εδώ είναι το link: https://forms.gle/kLMiBE7H3pKkSpok8 Ευχαριστώ!!!🙂👨‍🎓
  3. Έχω πτυχίο πληροφορικής (συγκεκριμένα Computer Science σε κολλέγιο )!
  4. Ευχαριστώ @Theo1903 . Δεν είχα βλέψεις για μεταπτυχιακό αυτή την στιγμή αλλά για εργασία για να δω τι μου αρέσει όπως είπες και εσύ. Αλλά είναι αυτές οι συγκυρίες όπου έρχονται κάποιες ευκαιρίες που αναρωτιέσαι αν θα ξαναέρθει τέτοια ευκαιρία ή αν στο μέλλον θα λες έπρεπε να το είχα κάνει...Βρίσκομαι σε αυτό το περίεργο σημείο.
  5. @velociraptoras @Kercyn συμμερίζομαι τις απόψεις σας ότι πρέπει πρώτα να δουλέψω και μετά μεταπτυχιακό απλά είναι οι τρέχουσες συνθήκες με τον κοροναιο που φαντάζομαι έχουν επηρεάσει την αγορά και πιστεύω ότι ένα μεταπτυχιακό θα μου δώσει παραπάνω "αξία" όταν έχει εξομαλύνει πια αυτή η κατάσταση!!!
  6. Θέλω να εργαστώ στο κομμάτι του software development αλλά φαντάζομαι με τα χρόνια και από ότι βλέπω και εδώ πολλοί κοιτάνε προς managment θέσης. Η ερώτηση μου είναι αν είναι καλύτερο να εμβαθύνω τις γνώσεις μου με ένα master software engineering ή καλύτερα να κάνω ένα business oriented μεταπτυχιακό το οποίο παράλληλα με πιστοποιήσεις / σεμινάρια (technical skills, frameworks). Απώτερος σκοπός προφανώς, μια καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.
  7. Καλησπέρα σε όλους, επειδή δεν κατάφερα να ξεθάψω παρόμοιο θέμα. Πρόσφατα τελείωσα το προπτυχιακό μου στην πληροφορική και μου αρέσει ο προγραμματισμός και να γράφω κώδικα. Μιας και δεν έχω εργασιακή εμπειρία δεν ξέρω αν θα μου αρέσει το ίδιο σε εργασιακό περιβάλλον. Έχοντας κατά νου αυτά θα ήταν καλύτερο ένα μεταπτυχιακό σε advanced software engineering ή businness( innovation & technology) όπου το δεύτερο πιθανόν θα με βοηθήσει στην μετέπειτα εξέλιξή μου μέσα σε εταιρεία. Υ.Γ: Το πρόβλημά μου δεν έχει να κάνει αν θέλω ή όχι μεταπτυχιακό και επίσης όχι αν είναι καλύτερο ένα κολέγιο ή δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
  8. Αν είναι για project managment/scheduling https://www.projectlibre.com/ έχει κάποια bugs αλλά την κάνει την δουλειά του. Θα βρεις μπόλικα video στο πως να το κάνεις!
  9. Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για όλες σου τις συμβουλές. Ειδικά η πρώτη ήταν από απροσεξία μου. Στο μόνο που θα διαφωνήσω στο οποίο είχα και εγώ πρώτα την δικιά σου λογική είναι τα δημογραφικά(ηλικίες,φύλο). Ο κανόνας λέει ότι πάνε στο τέλος, για να μην έχει την αίσθησή αυτός/αυτή που θα το συμπληρώσει ότι ανακρίνεται Δεν θα το μάθαινα ποτέ αν δεν είχα αυτό το μάθημα
  10. Έτσι και αλλιώς αυτός είναι ο σκοπός στην εργασία που κάνω τώρα, η εύρεση της καλύτερης πιθανής ερώτησης.Ευχαριστώ πολύ!!!
  11. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Στατιστικής μου ανατέθηκε η δημιουργία ερωτηματολογίου.Δημιούργησα ένα ερωτηματολόγιο για την ιστοσελίδα Insomnia. Βρίσκομαι στο στάδιο του προελέγχου και προσπαθώ να ελέγξω αν όλες οι ερωτήσεις είναι σωστά δομημένες και δεν είναι κατευθυνόμενες. Για αυτό η συμπλήρωση δεν είναι υποχρεωτική αλλά θα ήθελα να επισημάνετε μέσα στο ερωτηματολόγιο στην ανάλογη ερώτηση που υπάρχει αν είναι όλες οι ερωτήσεις οκ και αν όχι ποια θα αλλάζεται ή θα αφαιρούσατε και γιατί. Εδώ είναι το link για το ερωτηματολόγιο: https://goo.gl/forms/oY109TRRcGu3eBzu1 Παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους το συμπληρώσουν.
  12. Καλησπέρα, έκανα μια εφαρμογή που αποθηκεύει τις ώρες εργασίας και αν πάσα στιγμή μπορείς να δεις το μισθό που πρόκειται να πάρεις αλλά και να δεις πότε και πόσες ώρες δούλεψες. Το ξέρω ότι υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες εφαρμογές (αλλά σαν την δικιά σου δεν έχει ). Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=salaray.app.BestCodeSolutions
  13. Άλλαξα και τα ονόματα,και τώρα μου βγάζει "η συναλλαγή απορρίφθηκε μη έγκυρος τρόπος πληρωμής".
  14. Η μία κάρτα Πειραιώς και οι δύο της Εθνικής τράπεζας είναι προσωπικές χρεωστικές κάρτες από τις καινούργιες.Πηρα στο τμήμα καρτών της Εθνικής και μου είπαν δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρόβλημα και για λύση είπαν να δοκιμάσω με διαφορετικό browser...δεν βοήθησε.
  15. "Διορθώστε τα στοιχεία αυτής της κάρτας ή δοκιμάστε άλλη κάρτα".Λάθος δεν κάνω γιατί τα διπλό κοιτάω.Υπάρχει ένα πλαίσιο όπου ζητάει το όνομα του κατόχου κάρτας και το γράφω όπως αναγράφεται στην κάρτα.Όντως το όνομα της κάρτας δεν αντιστοιχεί στον χρήστη αλλά εφόσον έχει μέρος για συμπλήρωση ονόματος δεν νομίζω να φταίει αυτό.
  • Δημιουργία νέου...