Προς το περιεχόμενο

Chester_Nox

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Chester_Nox

  • Ημερομηνία γέννησης 14/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Chester_Nox's Achievements

  1. Όχι, θέλω βασικά να ξέρω αν αυτή η λειτουργία θα έχει κάποιο θέμα με άλλους φακούς, πέρα από τους Nikkor, ή με κάποιον prime φακό
  2. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανένας αν μπορώ να απενεργοποιήσω τη λειτουργία για την προστασία του φακού (αυτό που πρέπει να επεκτείνεις τον φακό για να μπορέσεις να κάνεις λήψη). Το έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν όχι, ξέρετε αν αυτή η λειτουργία επηρεάζει τη χρήση ενός prime lens?
  3. Σοβαρά, με τα σχόλια που διαβάζω, θέλω να βγάλω τα μάτια μου. Η ms έκανε μια φοβερή και κορυφαία κίνηση, για ένα κομμάτι της gaming κοινότητας που ήταν τελείως παραμελημένο. Αυτοί που το χρειάζονται, αυτοί θα το εκτιμήσουν πραγματικά. Και ναι, θα εχει κέρδος, εννοείται. Εταιρεία είναι. Δηλαδή κάποιοι είδαν το βίντεο και σκέφτηκαν "Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε τσάμπα νοσοκομείο, με τζάμπα γιατρούς και φάρμακα, με τζάμπα κινησιοθεραπειες, αλλά η κακιά Microsoft τους χρέωσε 100€ για ένα χειριστήριο"? Για εμένα, που είμαι αρτιμελής και δεν έχω κινησιακά προβλήματα, το πληκτρολόγιο 200€ της razer, corsair κτλ, δεν μου είναι απαραίτητο. Μπορώ να παίξω και με ένα που κοστίζει 20€. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα απλό χειριστήριο που θα πάρω από τον πάγκο του Κυρ Μπάμπη, στο πανηγύρι του Αγίου Μαμα. Για εμάς το έξτρα είναι πλεονασμός και πολυτέλεια, την οποία αυτοί οι άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται το προϊόν, δεν την έχουν. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στη ms!
  4. Άμα πήγαινε και παίρνει 2 πακέτα τσιγάρα και αφήνει ένα κατοσταδολαρο κάθε μέρα στον περιπτερά, μπορεί αντί για σακίδιο πλάτης να κουβαλάει κάνα χρηματοκιβώτιο στη πλατη, ξερωγω?
  5. Μακάρι, μπας και γλυτώσουμε κάνα φράγκο. Κάθε χρόνο και ανεβαίνουν οι τιμές 5-10€ στα μουλωχτά.
  6. Το ίντερνετ είναι συγκριτικά πολύ φθηνότερο, σε σχέση με τη Γερμανία. Εγώ πληρώνω σύνδεση 30€, με ελεύθερα προς κινητά κ σταθερά, και 2gb! Μόνο αυτό! Και όταν τελειώνουν, σου στέλνουν ειδοποίηση για Daten snack, όπως το λένε, 50mb έναντι 4€!
  7. Chester_Nox

    Droid Buddy

    Γνωρίζει κανείς αν το Droid Buddy 2 είναι πλέον offline? Είδα ένα βίντεο review, πριν κάνα μήνα, και το θυμήθηκα τώρα. Το έκανα εγκατάσταση, αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα μέσα.
  8. Θα τη φορέσω μια αεροτομη λεπιδα, decals με φλόγες στα πλαϊνα και μια εξατμιση...Πρωτη μούρη στο αεροδρόμιο!
  9. Πολύ hype για οταν θα κυκλοφορήσει το 2030! ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ INCLUDED! Το ολοκαίνουριο Chinese Democracy 2 των Guns 'n' Roses!
  10. Chester_Nox

    Γερμανία και downloading

    Εσύ έχεις vpn? Έψαξα λίγο και βρήκα το hide.me, το οποίο διάβασα ότι δεν κρατάνε και καθόλου logs.
  11. Chester_Nox

    Γερμανία και downloading

    Καλησπέρα, λοιπόν έχω μια απορία σχετικά με το downloading στη Γερμανία. Δεν αφορά torrent, αλλά direct download από σελίδες. Είμαι retro gamer και συνήθως κατεβάζω games από σελίδες όπως το coolrom και το freeroms. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μου έρθει το γνωστό "ραβασάκι", όπως με το torrent downloading / uploading?
  12. Chester_Nox

    Αγορές από το εξωτερικό

    Καλησπέρα, μια ερώτηση καθώς δεν βρήκα κάποια παρόμοια απορία : Αν παραγγείλω κάτι από το Gearbest - EU warehouse, περνάει τελωνείο ?
  13. Αυτός ο τίτλος "Το YouTube υποστηρίζει videos 8Κ, που δεν μπορείτε να δείτε για την ώρα " με παραπέμπει σε εποχές που ήμασταν πιτσιρίκια, μόλις είχε βγει το Playstation 1, και λέγαμε "Εγώ έχω το Playstation 3, αλλά το έχω στη γιαγιά μου, στο χωριό, πάνω στο πατάρι "! XD
  • Δημιουργία νέου...