Προς το περιεχόμενο

Cannabiero

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Cannabiero

  • Ημερομηνία γέννησης 20/09/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

  • Skype
    nikos.konstantinou

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.051 προβολές προφίλ

Cannabiero's Achievements

  1. Cannabiero

    progra

    ειναι αυτο και αλλα 2 μαθηματα για πτυχιο πρεπει να περαστει
  2. Cannabiero

    S7 Edge θήκες

    Υπαρχει καποιο μαγαζι απο ελλαδα που να εχει skins για το s7 edge?
  3. Ψηνεται κανενας απο Πατρα να παρει τιποτα απο remix shop?Να μοιρασουμε τα μεταφορικαα
  4. Παιδια εχω μια τελευταια απορεια .. Τι κουτι προτεινετε εσεις φτηνο σχετικα ωστε να τεριαζει με την μητρικη που μου προτεινε ο αλεξανδρος ( την παρηγγειλα ηδη ) και να ειναι απο καποιο μαγαζι που να μπορω να το παραλαβω ( μενω Πατρα) γιατι λογο κιλων βγαινουν τουλαχιστον 12 ευρω μεταφορικα που μπορω να τα δοσω για καλυτερη ποιοτητα .. σας ευχαριστω
  5. Cannabiero

    Piercings

    Δεν ειναι οτι δεν εχω να φαω ελεος αλλα δεν εχω κανει αλλη τρυπα και το θελω καιρο αλλα δεν ξερω.Μπορει να μ την καρφωσει και να το βγαλω σε μια εβδομαδα να μην πεταξω και μαζι 30 ευρω φοιτητης ειμαι δεν τα γενναω τα χρηματα..Μπορω να βρω αυτην την βελονα ελλαδα?
  6. Αμα μπορουσα να διαθεσω 50 ευρω παραπανω για εναν καλυτερο επεξεργαστη τι να παρω?
  7. Cannabiero

    Piercings

    Ρε παιδια αυτο ειχα σκοπο ν κανω αλλα θα μ λειψουν αμα το δωσω τωρα..Καποιος να το εχει κανει να μ πει τπτ?
  8. Cannabiero

    Piercings

    Καλησπερα..Με ενδιαφερει να κανω σκουλαρικη στο κατω χειλος στο κεντρο.Ρωτησα στα μαγαζια στην Πατρα και μ ειπαν 30 ευρω και μ φαινονται αρκετα πολλα δεν ξερω.Θελω να το κανω μονος μου δεν με νοιαζει ο πονος προφανως θα το προσεξω αλλα δεν ξερω πως να το κανω και τι υλικα χρειαζομαι..Καποιος με καποια παρομοια εμπειρια η να το εχει κανει να μ πει?
  9. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 650 euro ταβανι ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming ( οχι βαρια . κανενα ονλινε, L2 , lol ή τιποτα τετοιο ) , αρκετο σερφαρισμα στο ιντερνετ ,τραγουδια κτλ iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθού: ειδικα προγραμματα λιγα και οχι βαρια οπως :solidworks,autocad κτλ .. iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? http://download.p4c.philips.com/files/2/221t1sb_00/221t1sb_00_pss_enggb.pdf αυτη ειναι η οθονη μου δεν ενδεχεται να αγορασω αλλη . v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? κατεχω ηχεια , ποντικι και πλη/λογιο . vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) δεν εχω καποιο προβλημα ,απο οποιδηποτε καταστημα . Μενω Πατρα. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθει απο τον ενδιαφερομενο viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι καποιο συγκεκριμενο ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> Δεν γνωριζω αλλα αν γινει στο μακρινο μελλον . x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι εχω μονο εναν εξωτερικο δισκο για αποθηκευση χαζο ταινιων ή κατι τετοιο. Σας ευχαριστω για την βοηθεια .
  10. Γεια σας , 8α η8ελα την γνωμη σας για ενα συστημα που θελω να αγορασω για gaming (οχι βαρια παιχνιδια ) με 650 ευρω ταβανι.. https://www.skroutz.gr/s/5367255/Sharkoon-VG4-W.html http://www.skroutz.gr/s/5661787/Thermaltake-TR2-500W-Bronze.html http://www.guaranty.gr/product/1002256/toshiba-dt01aca100-1tb-dt01aca100.html http://www.guaranty.gr/product/1001759/intel-core-i5-4440-3-10-ghz-6m-bx80646i54440.html http://pc-evolution.gr/mb-intel-1150-msi-h97-gaming-3-7918-002r-el.html?sl=EL http://www.skroutz.gr/s/2041329/Adata-Premier-Pro-SP900-64GB.html http://www.ebw.gr/el/Product/74294/Corsair-XMS3-DDR3-16-GB-2-x-8-GB-DIMM-240-pin Αυτα εχω δει αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.. αρχικα θα δωκιμασω την καρτα γραφικων που εχει ο επεξεργαστης και αν δεν με ικανοποιει θα δω . ( εχω οθονη ποντικι πλη/λογιο και εναν εξωτερικο και καμια ταινια ή κατι τετοιο . Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων..
  11. Cannabiero

    Delta hacker

    Η αληθεια οτι το εντυπο εχει αλλη αισθηση και αλλη αξια..Ωστοσο τα θεματα του εξακολουθουν να παρεμενουν ενδιαφερουσα!
  12. Cannabiero

    Delta hacker

    Πολυ θα το ηθελα αληθεια για να τους στηριξω κιολας.Αλλα δεν εχω και δεν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα(οπως αλλωστε ανεφερα) εκτος αν βρω μια δουλεια 2-3 φορες την εβδομαδα γτ σπουδαζω..
  13. Cannabiero

    Delta hacker

    Ελπιζω να μν εννοει αυτο γιατι ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει.Τα θεματα που γραφουν δεν προοριζονται για 10χρονα που ψαχνουν να σπασουν fb.Με ενδιαφερουν τα θεματα που εχουν για τα rasberry pi τα δικτυα την ασφαλεια και τετοια ζητηματα αν ηθελα να σπασω fb δεν θα κοιταγα στο deltahacker
  • Δημιουργία νέου...