Προς το περιεχόμενο

stelisk1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stelisk1

  • Ημερομηνία γέννησης 12/09/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

768 προβολές προφίλ

stelisk1's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. stelisk1

    Defending Jacob

    Συμφωνώ, το τέλος ήταν πολύ απότομο και για εμένα χάλασε μια πολύ καλή σειρά. Μακάρι να βγάλουν δεύτερη σεζόν
  2. stelisk1

    Defending Jacob

    ρε παιδιά καταλάβατε στο τελευταίο επεισόδιο εάν ο μικρός το έκανε τελικά ;;
  3. Αύριο το πρωί θα ψάξω για εστίες και ελπίζω να βρω κάτι σχετικά καλό και σε νορμάλ τιμή, γνωρίζεις κάποια πληροφορία για το πανεπιστήμιο;
  4. Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα έγινα δεκτός σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο πανεπιστήμιου του Σταβάνγκερ στην Νορβηγία. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για τα έξοδα ή γενικά για την πόλη αυτήν? Θα μου ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία.
  5. ναι έχει δυστηχώς, δεν ξέρω τελικά τι να κάνω γιατί και στο autogas forum διάβασα κάποια προβήματα που βγάζει το αμάξι αυτό με υγραέριο
  6. Γειά σας παιδιά, ξέρει κανείς εάν σε nissan qashqai μοντέλο του 2009 με τον 1.600 κινητήρα η τοποθέτηση υγραερίου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα;
  7. stelisk1

    Φίλτρα νερού

    γειά σας παιδιά, επειδή ψάχνω για κανάτα που φιλτράρει νερό προσανατολίζομαι περισσότερο στην εταιρεία aquaphor. Εσείς σε κανάτα τι γνώμη έχετε?
  8. Γειά σας, τελικά ξέρει κανείς αν αυτές οι κάμερες είναι παράνομες? Στο δικαστήριο γίνονται αποδεκτές?
  9. Γειά σου φίλε μου, επειδή και εμείς αλλάξαμε πρόσφατα πλυντήριο καταλήξαμε στο Bosch WAK20160GR Μέχρι τώρα μας έχει ικανοποιήσει και σε σχέση με το παλιό πλυντήριο κάνει λιγότερο θόρυβο αλλά και πάλι όταν το πλυντήριο δουλεύει στο μέγιστο κάνει αρκετό θόρυβο.
  10. stelisk1

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Γεία σας παιδιά, αν μπορείτε πείτε μου πιο καπνικό υγρο προτιμάτε γιατί αυτό που κάνω τώρα γευστiκά δεν μου πολυαρέσει. Το υγρό που κάνω σχεδόν μια βδομάδα που άρχησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το liqua american blend (στο μαγαζί που είχα πάει απο όσα καπνικά δοκίμασα μου φάνηκε σχετικά το καλύτερο)
  11. stelisk1

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    ναι είναι αντίσταση με φυτίλι απλός η εταιρεία απο ότι είδα βγάζει την αντίσταση αυτη (KangerTech Upgraded Dual Coil Unit) που είναι φυτίλι με υλικό silica και ενώ δουλεύει μια χαρά ψάχνωντας στο ιντερνετ σήμερα κάπιοι λένε οτι μακροπρόθεσμα το υλικό αυτο δημιουργεί προβλήματα υγείας,και η άλλη αντίσταση (KangerTech VOCC) είναι φυτίλι με οργανικό βαμβάκι απλός στο νέτ λένε οτι παρουσιάζει προβλήματα. Άρα ποιό φυτίλι απο τα δύο λέτε να προτιμώ??
  12. stelisk1

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Γεία σας παιδιά , πήγα και εγώ σήμερα και αγόρασα απο ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο (Kanger EVOD Mega Kit) απλός έχω μία απορία , στο κατάστημα μου είπαν ότι κάθε φορά που αλλάζω αντίσταση πρέπει αφού βάλω το υγρό να περιμένω 15 λεπτά και μετά να ατμίζω μήπως όμως πρέπει να ρίχνω και πιο πρίν καμία σταγόνα απο το υγρό στην αντίσταση??
  13. γεια σας παιδια και παλι , τελικα κατεληξα στο http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-550w-psu-p-PER.640669 , απλος θα ηθελα να ρωτισω αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι υσυχο και ποιοτικο, επισης τωρα για καρτα γραφικων εχω μια hd 7770 αν μελλοντικα θελω να την αλλαξω με μια r9 280χ θα μπορεσει να την αντεξει??
  14. ναι ειμαι με την μαμα ψυκτρα, δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι απο τροφοδοτικο αλλα τοσο θορυβο δεν νομιζω να τον κανει μια μικρη ψυκτρα , αν δεις και στο σιτε του eshop υπαρχουν παραπονα για τον θορυβο που κανει , αλλα ετσι και αλλιως θελω να το αλλαξω οπως ειπα και πριν με κατι πιο ποιοτικο
  • Δημιουργία νέου...