Προς το περιεχόμενο

JamesC

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

459 προβολές προφίλ

JamesC's Achievements

  1. Πάντα θα είναι η Κίνα ένα βήμα πίσω από τη Δύση. Και ευτυχώς για όλους μας.
  2. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Δεν έχει το χαμε δει και τις προηγούμενες μέρες, αλλά ευτυχώς δε το παρήγγειλα με Cainiao Heavy Parcel Line γιατί ο πωλητής το έστελνε χωρίς μπαταρία. Αν είναι να δώσω και 200-300€ δε με πειράζει αρκεί να έρθει γρήγορα με fedex. Αλλά θα ναι τόσα; https://a.aliexpress.com/_mKIg7Fw
  3. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Παιδιά δέμα 15 κιλά τιμή 860€ από Κινα με free shipping Fedex ie, πόσο θα πάει τελωνείο;
  4. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Τι να πω σ ευχαριστώ πααααρα πολύ!!
  5. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Τέτοια υπάρχουν πολλά βρίσκω εύκολα αλλά δεν είναι τόσο βολικά για μεταφορά και δε βολεύουν γενικώς. Ευχαριστώ πάντως.
  6. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Μάλλον αυτό θα κάνω..
  7. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Αμαξιδιο έχω καινούργιο χειροκίνητο για να έχω ελαφρύ.απο τα 4500 ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει 800 ευρώ. Το συγκεκριμένο add on σε δυτικά μαγαζιά σου κοστίζει κανένα 4χιλιαρο. Επειδή δεν είμαι σε χάλια κατάσταση ηλεκτροκινητο αμαξιδιο που καλύπτει γύρω στα 4 χιλιάρικα αλλά δε μου κάνει. Το θέμα είναι το κινέζικο addon είναι μια χαρά. Αλλά θα ρθει ή το χιλιάρικο θα γίνει διχιλιαρο....;
  8. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Ξέχασα όντως να βάλω το link. Το διόρθωσα. Το βάζω κι εδώ. https://a.aliexpress.com/_msoL8os
  9. JamesC

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Καλησπέρα σε όλους, Είμαι ΑΜΕΑ και χρειάζομαι το παρακάτω για να το κάνω attach στο αμαξιδιο μου. Πως θα είναι ασφαλές να έρθει σε αυτή την τιμή 1000€ χωρίς να τα βρω σκούρα με το τελωνείο; Σε ευρωπαϊκή αποθήκη δεν παίζει κανένας Κινέζος το συγκεκριμενο. Υπάρχει δυνατότητα για free shipping ακόμα και με fedex και UPS αλλά τρέμω μη τον πιω κανονικά.. Καμία ιδέα; https://a.aliexpress.com/_msoL8os Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
  10. Κατ αρχήν θα πρέπει να περιμένουμε χρονολόγηση. Είναι σημαντικό.
  11. Και τώρα περιμένουμε τα σεντόνια του Εμπεδότιμου και αναθέρμανση του ενδιαφέροντος. Είναι πραγματικά έξω από τα όρια αυτό που βρέθηκε. Θα γραφτούν σελίδες επί σελίδων. Και φυσικά έχει σημασία η χρονολόγηση των σκελετών.
  12. Οι φήμες πλέον λένε οτι όντως είναι γυναίκα γύρω στα 60. Όπως είχα πει και το φθινόπωρο, θα είναι πολύ καλό να επιβεβαιωθεί οτι είναι γυναίκα γιατί τότε είναι 99% βέβαιο οτι δε θα υπάρξουν πολλές αμφισβητήσεις για το ποια είναι. Θα είμαστε πολύ κοντά σε τρομερή ανακάλυψη και η ιστορία θα αλλάξει αρκετά. θα έχει τρομερό ενδιαφέρον οι ιστορικοί που δουλεύουν μόνο με γραπτές πηγές, να μας πουν πως εξηγούν αυτό το εύρημα.. Και πάλι λέω οτι είναι πολύ σημαντικό να είναι γυναίκα. Θα ξέρουμε ήδη ποια είναι!
  13. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει αυτό που βλέπουμε γιατί δε καταλαβαίνουμε χριστό;
  14. Εγώ πάντως παρακαλάω να είναι αληθινή η πληροφορία γιατί τότε είναι και μικρά τα περιθώρια λάθους για το ποιος είναι ο νεκρός. Αν είναι άντρας έχει να πέσει πολύ αμφισβήτηση και θα χαθούμε. Αν είναι γυναίκα είναι πολύ περιορισμένες οι περιπτώσεις για ένα τέτοιο γυναικείο τάφο. Μακάρι λοιπόν να είναι γυναίκα.
  • Δημιουργία νέου...