Προς το περιεχόμενο

magic_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

644 προβολές προφίλ

magic_'s Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. magic_

    Spotify

    Καλησπέρα, Έχω κάνει με redeem ετησιο Spotify preimum , πόσες κάρτες ακόμα χρειάζονται για να γίνει duo η family ? Ξέρει κανείς?
  2. Καλησπέρα σας, Εχω πάρει τον Creality CR-5 Pro και ότι και να κάνω δεν τυπώνει σωστά. Ενώ ξεκινάει να τυπώνει μετά αρχίζει και χαλάει. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει με τον συγκεκριμένο τι πάει λάθος; Creality CR-5 Pro High Temp Είναι το αυτόματο τεστ που φαίνεται το λάθος γέμισμα.
  3. magic_

    Apple Magic Mouse 3

    https://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/apple-magic-mouse-3-asurmato-bluetooth-pontiki-leuko/1638356 γιαυτο με έχει μπερδέψει.
  4. magic_

    Apple Magic Mouse 3

    Καλησπέρα, ξέρει κανείς χαρακτηριστικά για το Apple Magic Mouse 3? Κάποια καταστήματα το έχουν με ενσωματωμένη μπαταρία και κάποια με μπαταρίες ΑΑ. Βγαίνει το 3 κ με επαναφορτιζόμενες ;
  5. magic_

    Spotify

    Καλησπέρα, Έχει πάρει κάνεις από άλλη χώρα? θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις 1. πρέπει να μπαίνεις από την χώρα που το πήρες κάθε 14 ημέρες? 2. Μουσική σου βγάζει από την χώρα αγοράς η από την χώρα που βάζεις στις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ
  6. Eχω επικοινωνησει με την Netflix και το προβλημα ειναι οτι δεν αφηνει ο κατασκευαστης της tv να κανει update το netflix και γιαυτο δεν υποστηριζει.Απλα δεν το βρισκω και καποιος να το εχει λυση ολη καταφευγουν σε tv box.οπως ολες οι tv απο το 2016 και μετα δουλευουν ολες τα Ελληνικα θα μπορουσαν με ενα update να δουλευαν και στις προηγουμενες. οπως τους ειπα να μου πουν και ποιον codec χρησιμοποιουν για να δω αν υπαρχει τροπος παρεμβασης στο λογισμικο
  7. Τελικα υπαρχει λυση στο θεμα τον παλιοτερων τηλεορασεων με τους ελληνικους υποτιτλους?η πρεπει να πας σε tv box η καποια αλλη εξωτερικη συσκευη?Υπαρχει κανενας τροπος αναβαθμισης του λογισμικου στην tv με πλαγια οδο?
  8. magic_

    T-mobile us unlock

    iphone 6 ειναι.
  9. magic_

    T-mobile us unlock

    δεχεται μονο καρτα t-mobile us.ειναι κλειδωμενο σε δικτυο.θα το πηραν με συμβολαιο γιαυτο.
  10. magic_

    T-mobile us unlock

    απο εναν γιωργο που εχει σβησει το account απο εδω και απο το noiz.
  11. magic_

    T-mobile us unlock

    Το εχω..την πατησα δηλαδη γιατι τσεκαρα μονο αν ειναι κλεμμενο και δουλευε με την καρτα του και οταν εγινε restore κλειδωθηκε διοτι θα ηταν με rsim και δεν το ειπε.
  12. magic_

    T-mobile us unlock

    ξερει κανεις το officialiphoneunlock.co.uk αν ειναι fake η οχι?υπαρχει χρονια το site.φυσικα η τελικη τιμη ειναι 60€ και οχι αυτη που αναγραφεται.
  13. magic_

    T-mobile us unlock

    ναι και ειναι τελικη τιμη πανω απο 150€
  14. magic_

    T-mobile us unlock

    Καλησπέρα, Ξερει κανεις κανενα εμπιστo site για unlock t-mobile us iphone?
  15. magic_

    μοναστηρια shaolin

    Ηταν ο Σινγκουν σπιτι σου χωρις να το ξερει?Τωρα ποιος δουλευει ποιον εσυ το προχωρας το θεμα.Κοψε την πλακα οπως σου ειπα δεν σε ξερει.Στειλε μου inbox το ονομα αφου δεν θελεις να το ποσταρεις σου διαφορετικα λες ψεμματα για να κανεις εντυπωσεις.Και αν υπαρχεις εγω θα σου ζητησω συγνωμη εδω. Lol.Φορο ελαφρυνσεις εχεις εισοδημα δεν εχεις.
  • Δημιουργία νέου...