Προς το περιεχόμενο

nivou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.406 προβολές προφίλ

nivou's Achievements

  1. Φημολογείται επίσης πως η pro σειρά θα είναι από κράμα τιτανίου.
  2. https://www.zdnet.com/article/lgs-oled-tv-strategy-needs-to-change-or-face-mobiles-plight/
  3. Υπάρχει κανείς που το πρόλαβε και το αγόρασε όντως σε αυτή την τιμή με αποστολή στην Ελλάδα;
  4. Προφανώς και το "ψήσιμο" ήταν υπερβολή αλλά επί τούτου και με χιουμοριστική διάθεση. Είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας απλά χρειάζεται και λίγο σκεπτικισμός. Σίγουρα μιλάμε για παραπάνω ακτινοβολία. Προσωπικά αφού άντεξα το Τσερνόμπιλ δεν φοβάμαι!
  5. Πόσο γρήγορα θα ψήνεται ο εγκέφαλος μας γνωρίζουμε;! Τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία τις γνωρίζουμε; Πολλοί επιστήμονες εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τις 5G...
  6. Η Samsung επένδυσε στην LED τεχνολογία (που την ονομάζει QLED για λόγους marketing, κανείς δεν το αμφισβητεί αλλά άσχετο στην παρούσα) όσον αφορά τις τηλεοράσεις και η LG την τεχνολογία ΟLED. Το κόστος για τις OLED όταν ξεκίνησε η παραγωγή τους ήταν τεράστιο, εξου και οι αρχικές τιμές των 9,000 καθώς επίσης και τα OLED panel πέρασε καιρός για να φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο και να πέσει το κόστος. Ήταν καθαρά θέμα στρατηγικής επιλογής. Αν ήθελε να μπει είχε και έχει την τεχνογνωσία να το κάνει. Δες τα οικονομικά απότλ Δεν είμαστε εδώ για να διαφημίσουμε καμία εταιρία, αλλά για να εξετάζουμε αμερόληπτα την τεχνολογία και τα προϊόντα της.
  7. H Samsung κατασκευάζει OLED οθόνες για τα κινητά της, και είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Apple για τα iPhone. Γνωρίζουν και κατέχουν την τεχνολογία, αλλά κάτι ξέρουν που δεν την εφαρμόζουν σε τηλεοράσεις. Η Samsung δίνει εγγύηση burn-in 10 χρόνων στις QLED και όσον αφορά το μαύρο αν συγκρίνουμε με την ναυαρχίδα της, την Q9 πέρυσι και Q90 φέτος, έχει πλησιάσει πολύ το μαύρο τις OLED με τις πολλές Local Dimming ζώνες, το DIrect full array και το λογισμικό. Σαφώς στις OLED είναι καλύτερο, αλλά έχει κλείσει η ψαλίδα. Η LG δεν δίνει εγγύηση για burn-in ούτε μια εβδομάδα αλλιώς θα κλείσει.
  8. Καλά κοιτάς. 1 μήνας είναι δωρεάν για Ελλάδα.
  9. Paid membership είναι. Πηγαίνεις στο προφίλ σου και το ενεργοποιείς.
  10. Η τιμή που βλέπεις είναι η μέση τιμή και αφορά μεγάλες συναλλαγές. Καμία τράπεζα ή paypal δεν θα σου δωσει την τιμή που βλέπεις όποτε στην τιμή που έβαλα υπολόγισα και την προμήθεια. Όπως και να έχει 5 ευρώ πάνω η κάτω, εξακολουθεί να είναι καλη προσφορά.
  11. Δεν είπα ποτέ ότι τις βγάζουν σε προσφορά γιατί έχουν ελαττώματα, απλά γιατί δεν πουλάνε. Προσφορά και ζήτηση. Όσον αφορά το μαύρο θα συμφωνήσω γιατί λειτουργούν αυτόνομα τα pixel. Υπάρχει ομως το λευκό, η απόδοση των χρωμάτων τα nits κ.ο.κ. H τεχνολογία της LED μετά από τόσα χρόνια έχει φτάσει σε ικανοποιητικά επιπεδα(Για τα μοντέλα ναυαρχίδες). Να σημειώσω ότι έχω και LG και Samsung και δεν με ενδιαφέρει να διαφημίσω καμία από τις δύο.
  12. Να συμπληρώσω επίσης ότι κοιτάς και να είναι εύχρηστη και να μην φοβάσαι μην ξεχάσεις την τηλεόραση ανοιχτή και σου κάνει burn-in. Στις πλάσμα ξεθώριαζαν τα χρώματα, είχαν άλλα θέματα. Το 8Κ και γενικά το concept του future proof είναι για να βγάζουν νέα μοντέλα. Μέχρι να υιοθετηθεί έχει δρόμο. Υπάρχουν τα συν και τα πλην.
  13. Αν γνωρίζεις λίγα πράγματα για την συγκεκριμένη τεχνολογία, δεν υπάρχει καμία προστασία, αργά ή γρήγορα θα υπάρξει burn-in και αυτό γιατί είναι organic led και όπως και οι plasma στο παρελθόν έχουν ημερομηνία λήξης. Υπάρχουν πολλά βίντεο που τις αφήνουν να παίζουν για ώρες και είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα. Δεν το λες υποβάθμιση στην Q9, μάλλον το αντίθετο και ειδικά σε σχέση με την Β8. Αν έχεις προσέξει ειδικά τις Β8 και τώρα τελευταία τις C8, τις βγάζουν συνέχεια σε προσφορά.
  14. Πριν ένα 2μηνο είχε ακριβώς την ίδια επιστροφή η Εθνική σε συνεργασία με τον Γερμανό. Δεν είναι ότι κάνει καλύτερες επιστροφές σε πόντους η Eurobank. Τρέχουν κατα καιρούς διάφορες προσφορές από διάφορες τράπεζες για περιορισμένο χρόνο με 20πλάσιους πόντους.
  15. Να φανταστώ ότι είχες επέκταση εγγύησης και στην αλλάξανε γιατί γενικά για burn-in δεν κάνουν αλλαγές απ΄ όσο γνωρίζω. Δυστυχώς το burn-in δεν το γλυτώνεις αργα ή γρήγορα. Ειναι κρίμα να έχεις τηλεόραση και να φοβάσαι να την χρησημοποιήσεις. Εγώ είχα αγοράσει την Β8 και την έδωσα πριν την ανοίξω για την Q9.
  • Δημιουργία νέου...