Προς το περιεχόμενο

manos-cha

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

606 προβολές προφίλ

manos-cha's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Αρχικα να πω οτι εχω ψωνισει και αλλη φορα τα ιδια ακριβώς λαδια παλαιότερα απο το ίδιο μαγαζι και ηταν μια χαρα όπως και κάποιοι φιλοι μου. Οσο αφορα την προσφορά όμως θα ελεγα πως γενικα αυτες ειναι οι τιμες του μαγαζιου καθως πριν λιγες μερες (18 Αυγούστου) τα αγορασα για ακομα μια φορα σε παρομοιες τιμες (47 και 13).
  2. manos-cha

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Τις armolan ventura ir τις εχει βαλει κανείς; Τι άποψη έχετε; Ευχαριστώ πολύ
  3. manos-cha

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Ειμαι απο επαρχία, ειναι ενας απο τους τοπικους μου μάστορες εδω. Οτι ειναι ανώτερες το ξερω, το θεμα ειναι αν αυτα τα 100 επιπλέον € τα βλεπεις σε αποδοση. Επισης με ρωτησε αν θελω να βαλω και στο μπαπριζ τερμα διαφανη για την uv αλλα θελει επιλεον 100€ για αυτο. Τι λετε;
  4. manos-cha

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Xr σκετες μου ειπε ο μαστορας οτι δεν δουλεύει καθολου γιατι με λιγη διαφορα στα χρήματα πας στις plus. Μονο xr plus και hp δουλευει, με τις πρωτες να ειναι αυτες που μου πρότεινε. 250 € vs 150€ για οποια σκουροτητα θελω.
  5. manos-cha

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Καλησπέρα, εχει βαλει καποιος xpel xr plus για να μου πει μια γνωμη; Δεκτες και αλλες προτάσεις καθως ειμαι σε αναζητηση για να βαλω μεμβρανες. Θα προτιμούσα κατι σε κεραμικές. Ευχαριστώ
  6. manos-cha

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Καλησπέρα σας, Θελω να βαλω μεμβρανες στο αμαξι (vw polo 2019) και που ρωτησα σε εναν εγκαταστατη εδω (Ξάνθη) μου ειπε για τις xpel xr plus 350€ (σε ολο το αμαξι και μπροστα). Είναι καλα πιστεύετε η τιμη, γνωμες για τις μεμβρανες αυτες; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Σε συγκριτικά που ειδα οι philips ειναι καπως καλυτερες (xtremevision vs night breaker). Τωρα σκευτομαι αν αξίζει να περιμενω να ερθουν Ελλάδα οι νεες xtreme vision pro 150 ή να βαλω τις 130 (που υπαρχουν στην αγορα).
  8. Οι ψυκτρες απο τα λεντ χωρανε στο φαναρι μεσα ωστε να κλεισουν τα καπακια του κανονικα; Απο θερμοκρασιες που ανεβαζει (ενδεχομένως) εκει μεσα εχεις δει τπτ περιεργο (αλλαγη σε χρωμα η αλλη φθορα του φαναριου); Θυμασαι λινκ η μοντέλο για να τα βρω; Τα μεγαλα τα αφησες οπως ηταν η το σετ εχει και τις 2 σκαλες;
  9. Δεν μενω Αθήνα. Εχω διαβασει αρκετα καλα σχόλια για τις philips extreme vision 130. Ειδες διαφορα και στην ενταση και στο μηκος που φτανει η δεσμη των φωτων; Μικρή - μεγάλη ή και τις 2 σκαλες αλλαξες; Ειδα οτι εβγαλαν και το νεο μοντελο extreme vision 200 αλλα ακομα δεν το βρήκα να πουλιεται.
  10. Θα προτιμούσα μια λυση η οποια να ειναι νομιμη (βλεπω οτι ο κατασκευαστης απο αυτες που προτεινεις το λεει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι) ωστε να ειναι εντάξει και να μην τυφλωνω ολο τον κοσμο (κοινως να μη κανω αυτο που βριζω - κοροϊδεύω). Οσο αφορα την τιμη θα ηθελα μια ποιοτικη λυση (να μου κρατησει καποια χρονια) αλλα οχι να ξεφυγω (αλλαγη ολοκληρου του προβολεα ή οτι πιο ακριβο σε λαμπα υπαρχει) Νομιζω φοραει Η7 λαμπες (πυρακτώσεως) και θελει συνολο 4.
  11. Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια με την επιλογή - αλλαγή φώτων σε VW Polo r-line 2020. Ψάχνω κάτι που να κάνει διαφορά σε σχέση με τις λάμπες που έχει τώρα αλλά δεν θέλω να δώσω και μια περιουσία γιαυτό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  12. manos-cha

    Ebay 10$ off 15$ ή 5$ off 6$

    Μου βγάζει μόνο ένα 5% off και αυτό σε κάποια πράγματα από 19$ και πάνω και όχι αυτό που λέτε για 10$ off
  13. manos-cha

    Ebay 10$ off 15$ ή 5$ off 6$

    Βάζω 20.99$ και δεν μου εμφανίζει κουπόνι ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το βγάλει;
  14. manos-cha

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα ψάχνω ανταλλακτικά gillete fusion έχει κάποιος υπόψιν του κάποιο κατάστημα; Ευχαριστώ!
  15. Μαλιστα καταλαβα και σε ευχαριστω. Οταν ελεγα να το κανω εξωτερικο φλας κατι Site: τέτοιο ειχα στο μυαλο μου κυρίως λογο κοστους. Τι λες θα δουλευψει η θα το καψει και αυτο;
  • Δημιουργία νέου...