Προς το περιεχόμενο

PanosX231

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.399 προβολές προφίλ

PanosX231's Achievements

  1. Όπως βλέπετε είμαι σε αυτά τα 2 κουτιά... Θα ήθελα την δική σας γνώμη με θετικά και αρνητικά για το κάθε κουτί. Η ζυγαριά για μένα πεφτει προς το P400 πιο πολύ... Αλλά περιμένω και δικές σας απόψεις.
  2. Γεια σας και θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή ενός απτα παρακάτω κινητά: Samsung Galaxy S5 Neo 16GB Lenovo P1 32GB Lenovo K5 Note 16gb Θα προτιμούσα κάτι απτα lenovo για την διαφορετική εμφάνιση τους σε συγκριση με τα κλασσικά galaxy της samsung. Ωστόσο έχουν καποιες μικρές διαφορές αυτά τα 2 lenovo..παρολα αυτα κανουν και τα 2 300 ευρώ. P1 -- 4+4cores...2gb ram...13MP+5MP...5000mAh K5 Note --8cores..3gb ram...13MP+8MP...3500mAh (αποσπώμενη λεει) Αν έχετε κάποιο από αυτά τα 2 αλλά και το galaxy s5 θα ήθελα να ακουσω γνώμες μέχρι τώρα. Και ποιο απτα 2 lenovo θα προτιμούσατε. Να σημειώσω οτι δοκιμασα το P1 στα Public και το μόνο ίσως αρνητικό που είδα είναι οτι στην καμερα δεν είχε πολλες ρυθμίσεις σε συγκριση με αλλα κινητα..πχ την λειτουργια ομορφιας αλλα και αλλα πιο απλα πραγματα. Σαν κάμερα όμως ηταν αρκετα καλη..ισως με καποια δευτερευων εφαρμογη να μπορω να την αξιοποιησω καλυτερα.
  3. ναι το ξερω το εχω διαβασει αυτο...αλλα δεν διορθωνει το προβλημα μου..
  4. Γεια σας και θα ηθελα τη βοηθειά σας..εστειλα εμβασμα 5 ευρω στη revolut μου και μετα απο 2 μερες μπηκαν ΟΚ. στο paypal προσθετω τα στοιχεια της καρτας και μετα μου εβγαλε ενα confirm στη γωνια που οταν το παταω με βγαζει αυτο στην εικονα και με χρεωνει το μικρο ποσο (1.29ευρω), στελνοντας μου τον 4ψηφιο κωδικο (PP****code). μετα απο 2 μερες (λιγο παραπανω απο 48ωρες) παω παλι να πατησω confirm και βγαζει παλι την ιδια οθονη και πατωντας οκ με χρεωσε και 2η φορα. στελνοντας και αλλο 4ψηφιο κωδικο. που θα βαλω τον κωδικο για confirm?
  5. PanosX231

    The Crew

    αφου στα minimum είχε dx10 το προηγουμενο
  6. PanosX231

    The Crew

    το beta ναι, παντα τζαμπα ειναι,,χΔ
  7. PanosX231

    The Crew

    ελπιζω οι ελαχιστες απαιτησεις να ειναι με directx10 οπως το κανονικο γιατι καποιοι (οπως εμενα) δεν εχουν οικονομικη δυνατοτητα να τρεχουν να αγοράζουν καινουργια καρτα γραφικων...
  8. PanosX231

    The Crew

    μολις τωρα προσπαθω να βαλω την prepaid που έχω στο uplay account μου και μου βγαζει αυτο..
  9. PanosX231

    The Crew

    δηλαδή το dvd rom θα το στείλουν πακέτο σαν απο ebay φάση?
  10. PanosX231

    The Crew

    ναι προσεξα οτι αποθηκευεται στον server τελικα.. οκ κατι αλλο., 1ον επειδή στα τοπικά καταστήματα δεν βγάζω ακρη, η αγορά από uplay πως γίνεται?(εννοω με paypal ή κατι αλλο).. 2ον στο uplay shop λεει το pc download με 24 ευρω και το pc dvd-rom 21 ευρω (σε limited edition) τι θα ήταν καλύτερα?
  11. PanosX231

    The Crew

    το πρόβλημα με το ερρορ ήταν στο trial αλλα λυθηκε..και επαιξα τις 2 ωρες..τώρα αν το αγορασω θα μπορώ να μεταφέρω το save μου που είχα στο ένα pc μου προς το 2o pc ή αποθηκεύεται στο uplay server κάπου?
  12. PanosX231

    The Crew

    εμένα μετά το loading στην αρχη μου βγάζει error #0_34 cant connet to server και κατι σχετικά.. έχει τύχει και σε σας αυτό?
  13. PanosX231

    The Crew

    εμένα μετά το loading στην αρχη μου βγάζει error #0_34 cant connet to server και κατι σχετικά.. έχει τύχει και σε σας αυτό?
  14. PanosX231

    elephone p7000

    Elephone P7000 πρέπει να είναι καινούργιο μοντέλο μάλλον. Κυμαίνεται στα ~225 ευρώ. Πιστεύετε αξίζει? Κάποιοι που είχατε άλλα elephone έχετε μείνει ικανοποιημένοι?
  15. οταν λες δεν είχες γραψει τα bios σωστα στα cd τι εννοεις?
  • Δημιουργία νέου...