Προς το περιεχόμενο

Alex23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

948 προβολές προφίλ

Alex23's Achievements

  1. Παίδες τα windows 8.1 εχω σε ενα Lumia 1020. Γελάω όταν βλέπω 21 mp κύρια κάμερα.Αιώνες μπροστά η Nokia... Γράφω απο iPad Pro, και εχω και ενα asus memopad 7 hd με android για χαβαλέ. Το android το μισώ.Απιςτευτα αςχημη διαχείριση μνήμης που το καταλαβαίνεις οταν αρχίσεις και εγκαθιστάς εφαρμογές.Απο ενα σημείο και μετά σέρνεται.Χιλιες φορές windows και καλύτερα iOS. Το μόνο που μου αρέσει στο android ειναι το οτι εχω μ torrent και κατεβαζω ταινίες πράγμα που στο ipad δε μπορώ. Πρόσφατα πήγα να αγοράσω ενα iPod touch 6 th gen.Απογοητευτηκα γιατι υποσυνείδητα συνέκρινα την οθόνη του με αυτήν του iPad Pro. Κάθε μια συσκευή έχει και κάτι να δώσει και η τελική επιλογή εξαρτάται απο τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Προτιμώ να εχω ενα windows κινητό 3 εστίας με 41 mp κάμερα και ενα iPod touch η ενα iPad παρά να έχω iPhone γιατι πολυ απλά δεν με καλύπτει, όχι γιατι δεν ειναι καλό κινητό.Επομένως οτι και να πούμε εμείς αν καλύπτει τις ανάγκες αρκετών χρηστών θα πετύχει.Αν όχι θα αποτύχει.Το μέλλον θα δείξει...
  2. Και όλα τα παραπάνω σε τιμή swatch
  3. Ψάχνω τέλος πάντων κάτι που να συνδιάζει gshock ανθεκτικότητα,pebble time user interface με απεριόριστες παραμετροποιήσεις και συνδυασμούς watch face,suunto ποιότητα σε πυξίδα,αλτίμετρο,garmin ευαισθησία και γρηγοράδα σε gps,fitbit σε οτι αφορά heart rate,βηματα κτλ withings σύστημα μπαταρίας και φινέτσα Apple Watch με μοναδικότητα Rolex,Breitling κτλ.
  4. Τι θελω απο ενα smart watch 1.Να μην έχουν ανάγκη το τηλέφωνο.Να ειναι δηλαδή αυτόνομα.Τι να τις κανω τις ειδοποιήσεις viber όταν πρέπει να ειναι συνδεδεμένο τηλέφωνο σε απόσταση αναπνοής απο το ρολόι; 2.Η μπαταρία τους να κρατάει τουλάχιστον μια βδομάδα χωρίς φόρτιση.Τουλάχιστον. 3.user replaceable battery.Ε μην τρέχω στα εξειδικευμένα μαγαζιά να σκάσω ενα καρό λεφτά οταν η επαναφορτιζόμενων μπαταρια τους τα παίζει.Ιδανικά θα ήταν να παίρνουν μπαταρίες τύπου κουμπιού-απο τις παλιές δηλαδή αυτές που παίρνουν τα ρολόγια quartz και οι οποίες μπαταρίες να είχαν διάρκεια ζωής ενα έτος τουλάχιστον και ας κάνανε και 10 ευρώ. 4.Ε να μη βγαίνει και κάθε χρόνο καλύτερο μοντέλο στα ίδια λεφτα με το προηγούμενο.Και αν βγαίνει, να έχει κάποια συλλεκτική αξία αυτό που αγόρασα 350 ευρώ.Καθε ρολόι δηλαδή να ειναι μοναδικό. 5.Σίγουρα να έχει gorilla glass η σούπερ ανθεκτική τέλος πάντων οθόνη και γενικά κατασκευή. 6.Να έχει ευανάγνωστη οθόνη ακόμα και στον καυτό ήλιο.Να έχει πυξίδα,gps,heart rate sensor και οτι αλλο sensor αφορά την υγεία μου,την ψυχική μου διάθεση κτλ. 7.Να μην πρέπει να εχω πατέρα τον Κόκκαλη για να το αγοράσω.
  • Δημιουργία νέου...