Προς το περιεχόμενο

VyronPeristeri

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Περιστερι

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.151 προβολές προφίλ

VyronPeristeri's Achievements

  1. VyronPeristeri

    Lancia Integrale 1:8

    130 τευχοι και 10€ το ενα. Παει πολυ η συγκεκριμενη συλλογη.
  2. VyronPeristeri

    Lancia Integrale 1:8

    Πολυ σωστο το ερωτημα. Και γω πιστευω πως η καλυτερη λυση ειναι να πας σε εναν τζαμα να σου φτιαξει μια.
  3. Ναι, εννοείται πως ειναι μια χαρα, φτανει να μου ερθει καποτε.
  4. Μπορω να περιμενω 2-3 μηνες. Αφου μου λες οτι παρελαβες μου εφτιαξες τη μερα! Μακαρι και γω καποια στιγμη. Gigabyte 3070 eagle v2 στα 850€.
  5. Παραγγειλα 3070 απο πλαισιο. Λετε να παραλαβω ποτε; Εχει παραγγειλει κανενας απο κει και σε ποσο καιρο παρελαβε;
  6. VyronPeristeri

    Lancia Integrale 1:8

    Εγω μεχρι να αποφασισω που θα μπει θα μείνει στη μεση!!! Ελπιζω να ξεκινησουν και το impreza, τι θα χουμε να κανουμε για τα επόμενα 2μιση χρονια!!!
  7. Εννοείται πως ενδιαφερομαι για την 3070!
  8. Κατάλαβα... Αρα κυρίως σε amazon να κοιταζω. Ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντήσεις. Κατι τελευταιο. Να τις θεωρήσω όλες πανω κατω ισες, ή πρεπει να προσεξω κατι οπως μαρκα, αριθμό ανεμιστήρων, lhr; Καθαρα για gaming θα ειναι, δεν με ενδιαφερει καθόλου το mining.
  9. Μια χαρα στα 650€ σε συγκριση με Ελλαδα. Στελνουν κανονικα; Δεν το ειχα καθολου στα υποψιν μου.
  10. Ευχαριστω για την απαντηση. Αρα καλα πιστευα οτι δεν γινονται αυτη τη στιγμη αλλες παραγγελιες. Τους εχεις ρωτησει αν θα παραλαβεις καποια στιγμη;
  11. Δεν λεω απο ελληνικα καταστηματα. Εννοείται πως δεν περιμενω απο αυτα. Για εξωτερικο μιλουσα και δεν με νοιαζει να περιμενω.
  12. Χαχαχα!!! Τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα; Με βλεπω για gt710 δηλαδη! Απ το site της evga δεν γινεται με καποιον τροπο να προπαραγγειλεις;
  13. Καλησπέρα στην παρεα! Στήνω εναν καινούργιο υπολογιστη και θα θελα να κανω μια ερωτηση. Σιγουρα θα υπαρχει η απαντηση εδω νεσα αλλα δε μπορω να διαβαζω 470 σελιδες! Θελω για το build μου μια 3060ti ή μια 3070, υπαρχει καποιο μαγαζι που να μπορω να κανω preorder σε κανονικη τιμη(κατω απο 600€ εννοω κανονικη) και ας μου ερθει και σε 3 μηνες, ή ζω σε αλλον πλανητη και κατι τετοιο δεν υφίσταται;
  14. VyronPeristeri

    Lancia Integrale 1:8

    Που ακριβως ειναι αμεσα διαθεσιμο, το ρωταω γιατι εγω οσες φορες εχω κοιταξει η τιμη του ειναι πανω απο 1000€, και για οποιον θελει και τα τευχη στα Ελληνικά για να μαθει όλη την ιστορια του αυτοκινήτου, αν δεν επαιρνε τα τευχη απ'την αρχή, και ενα τευχος να εχει χασει ή ενα κομματι απ το αυτοκινητο, εχασε ολη την αξια του το μοντελο. Εγώ προσωπικά το πηρα μονο για την χαρα, για τον ενθουσιασμο μου για τα ραλλυ, για το μοντελο που ειχα σε κλίμακα 1/24 μαζι με πολλα αλλα και μαζι με αυτα που μαζευω αυτον τον καιρο απ τη σειρα πρωταθλητες των ραλλυ και πολλους αλλους λογους. Οποτε για μενα συγκεκριμενα δεν τεθηκε ποτε το ζητημα να το πουλησω για να απαντησω και στον αλλον φιλο που ρωτησε.
  • Δημιουργία νέου...