Προς το περιεχόμενο

libereas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.196 προβολές προφίλ

libereas's Achievements

  1. Κάτι απλό που μοιάζει, αλλά με notepad. Δες αν σε βολεύει. play with text.rar
  2. Το καλύτερο που μπόρεσα να βρω είναι για παράδειγμα αν έχεις στα κελιά G13 και G14 δύο τιμές όπως Σπασμένη Βρύση 20ε και Αλλαγή θερμοσίφωνα 200ε να βάλεις στο κελί που θέλεις να κάνει το άρθροισμα τη παρακάτω φόρμουλα =SUMPRODUCT(VALUE(LEFT(RIGHT(G13:G14; LEN(G13:G14) - (FIND("*";SUBSTITUTE(G13:G14; " ";"*";LEN(G13:G14)-LEN(SUBSTITUTE(G13:G14;" ";"")))))); SEARCH("ε"; RIGHT(G13:G14; LEN(G13:G14) - ( FIND("*";SUBSTITUTE(G13:G14; " ";"*";LEN(G13:G14)-LEN(SUBSTITUTE(G13:G14;" ";"")))))-1))))) Αντικατέστησε όπου βλέπεις G13:G14 με τα κελιά σου
  3. Ξέρει κανείς γιατί αφήνει αυτές τις τρύπες στο top layer? Για το simplify3D παρακαλώ
  4. Καλησπέρα σε ολους. Έφτιαξα ενα πρόγραμμα με βάση δεδομένων (access) στο visual studio και όταν το ολοκλήρωσα θυμήθηκα να αλλάξω στα properties το net.framework απο 4.5 στο 4 (γιατί θέλω να το τρέξω σε windows xp) και απο τότε έχασε την σύνδεση με την db. Κάνω καινούρια και τίποτα έχει μουλαρώσει. Ακόμα και που το ξαναγύρισα σε framework 4.5 ακόμα τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  5. libereas

    excel λιστα

    Κάτι λίγες γνώσεις τις θέλει για να καταλάβεις τι κάνεις να το φτιάξεις στα μέτρα σου. Έστω ότι τα δεδομένα σου είναι στην πρώτη στήλη έτσι κάνεις ένα macro (στο εικονιδιάκι που βλέπεις πάνω δεξιά) με απλό κώδικα VBA λίγων γραμμών Sub test() FinalRow = ActiveSheet.Cells(ActiveSheet.Rows.Count, 1).End(xlUp).Row Dim someString As String For x = 1 To FinalRow If (Cells(x, 1).Value = "μπλε") Then someString = someString & " ,μπλε " End If If (Cells(x, 1).Value = "πράσινο") Then someString = someString & " ,πράσινο " End If If (Cells(x, 1).Value = "μωβ") Then someString = someString & " ,μωβ " End If Next x Cells(1, 3).Value = " βρέθηκαν τα: " & someString End Sub και τον τρέχεις.
  6. libereas

    Αγορά internet

    Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι απάτη όπως και δείχνει. Αλλά οι μ@@ς δεν το έβαλαν τουλάχιστον κανά 600άρι να γίνει πιο πιστευτό, εκεί να βγάζει μάτι.
  7. libereas

    Αγορά internet

    Ναι αυτό το κατάλαβα. Που το συζήτησα με ένα φίλο, μου είπε αυτό ακριβώς. Υπάρχουν πολλά site απ' τα χιλιάδες που είναι καινούρια και για να διαφημιστούν και για να τους μάθει ο κόσμος βγάζουν κάτι τέτοιες τρελές ευκαιρίες. Μπαίνει ο κόσμος χαζεύει και το μαθαίνει. Το έχει δει σε πολλά παρόμοια με τέτοιες προσφορές. Το θέμα είναι τι γίνεται αν παραγγείλεις; Δεν σου έρχεται ποτέ απλά και τελειώνει εκεί;
  8. libereas

    Αγορά internet

    Δεν υπήρχε περίπτωση να τα βάλω. Θα συμβουλευόμουν εσάς όπως και να' χει, ίσα για να δω τι παίζει προχώρησα παρακάτω. Στα υπόλοιπα laptop πάντως φαίνεται να έχουν κανονικές τιμές και όλα τους. Σαν κανονικό site δηλαδή. Γι' αυτό και παραξενεύτηκα τόσο.
  9. libereas

    Αγορά internet

    Καλησπέρα. Σήμερα όπως χάζευα στο internet έπεσε το μάτι μου σε refurbished laptops σε αυτό το site. Είναι δυνατόν τέτοιες προσφορές; Και γιατί να μην πάρει κάποιος 10 τέτοια laptop και ό, τι άλλα έχει στο stock; Προχώρησα λίγο στα επόμενα βήματα και πριν τη κάρτα έγραφε το autocomplete στα πεδία απενεργοποιήθηκε γιατί η σελίδα δεν είναι έμπιστη. Εκεί το φοβήθηκα και βγήκα.
  10. libereas

    PC crash

    εικάζω gpu benchmark αλλά πάλι το ίδιο θα σου κρασάρει λογικά. Ή το αντίθετο. gpu από άλλο pc στο δικό σου.
  11. libereas

    PC crash

    Σε παρόμοια περίπτωση που 'χα έφταιγε η κάρτα γραφικών (όχι οι drivers η ίδια η κάρτα) την άλλαξα και λύθηκε.
  12. Μπορείς να κάνεις ένα γενικό benchmark έστω και το windows experience να τα ζορίσεις λίγο όλα να δεις αν θα σου σβήσει όταν δοκιμάζει κάτι συγκεκριμένο (προς τα κει κλείνω) αν ήταν driver νομίζω θα έκανε restart ή θα' τρωγες BSOD δεν θα' σβηνε.
  13. αυτό όπως είπες πρόσθεσε και άλλαξε το width σε max-width
  14. Σωστό ήταν και το αρχικό σου loop απλά βάλε και εκεί μέσα listbox1.items.removeat(0)
  • Δημιουργία νέου...