Προς το περιεχόμενο

piiii

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    260
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.339 προβολές προφίλ

piiii's Achievements

  1. piiii

    HP Ellitebook 850 G7

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 02:04 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Cpu i5 10310 1,7GHz (4cores, 8threads) 16 GB DDR4 256 SSD 15,6 FHD monitor Intel uhd graphics 1 X hmdi 2 X usb 3.1 1 X usb type c 720hd camera Πολύ καλή κατάσταση μπαταρίας ΔΕΝ έχει φωτειζόμενο πληκτρολόγιο. Περιοχή Θεσσαλονίκη Προτιμάω συναλλαγή χέρι με χέρι αλλά αποστέλλω και με κούριερ(έξοδα αποστολής δικά μου), αν προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό. Η τιμή είναι τελική. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    260 €

  2. Λίγο off topic, μια φορά χρειάστηκε να παραβρεθώ σε τέτοια διαδικασία(εκδίκαση νόμου κατσέλη) πριν κάμποσα χρόνια, και ένιωσα τόσο μειονεκτικά όσο ποτέ στην ζωή μου.... Ο δικηγόρος της άλλης πλευράς μιλούσε απαξιωτικά, η πρόεδρος σε κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν ήσουν κάνας δολοφόνος, μην πω χειρότερα. Ενιωσα ένοχος μόνο απο τον τρόπο αντιμετώπισης. Τι να πω...
  3. Ασημί σε καμία των περιπτώσεων. Η μπεζ η καφέ για το συγκεκριμένο. Αντε βαριά βαριά χρυσαφί.
  4. Δεν τα λες και ακριβώς κοντινά, αλλά όπως είπα i don't fucking care no more.... Koντινό θα ήταν αν έγραφε καφέ αντί ασημί.
  5. Προσωπικά με τόσα λάθος στοιχεία θα την έστελνα στον κάλαθο των αχρήστων. Εδώ σύνδεσα με κάιρο κλήση που είχε λάθος χρώμα. Και η πλάκα είναι ότι έγινε μερικά λεπτά ποιό πριν(ο δημοτόμπατσος είχε προχωρήσει 3-4 αμάξια ποιό κάτω). Κοιτάω χρώμα στην κλήση ασημί(η άδεια αναφέρει μπεζ), το αμάξι το γνωστό sahara του vw group. Λέω εντάξει, θα σας ειδοποιήσουμε. Λογικό βέβαια με το rayban που φορούσε, που να δεί την σωστή απόχρωση(γαρ καλοκαίρι). Και πριν προλάβετε να μου την πείτε, δεν με απασχολεί καθόλου, καθώς τότε το αμάξι άνηκε στην πρώην μου.
  6. piiii

    Ξεθάμπωμα φαναριων

    Δεν είχαμε τέτοια προβλήματα στα αμάξια των 80's....
  7. piiii

    Εκτίμηση κόστους ταξί.

    Oχι με αμάξι θα κατέβω, γιατί;
  8. piiii

    Εκτίμηση κόστους ταξί.

    Tα προγνωστικά λένε κάπου 9μισι με 10.
  9. piiii

    Εκτίμηση κόστους ταξί.

    Δεν βρήκα κάτι περαμφερές σε θέμα με αυτό που ζητάω, οπότε το ποιό κοντινό είναι εδώ. Eπειδή πέμπτη θα χρειαστεί να κατέβω στο υπουργείο μεταφορών στον Χολαργό. Θα ξεκινήσω χαράματα απο Θεσ/νίκη για την κατεβασιά. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο περίπου είναι χιλιομετρικά απο τον κόμβο μεταμόρφωσης μέχρι το υπουργείο για να υπολογίσω και χοντρικά την απαιτούμενη ώρα. Αν έχει κάποιος να δώσει κανα tip(αποφυγή η επιλογή κάποιου συγκεκριμένης διαδρομής), είμαι όλος αυτιά.
  10. piiii

    Λυχνια epc σε σεατ κ vw group

    Επειδή μου έκατσε κυριολεκτικά πρόσφατα.... αλλά ήμουν πολύ ποιό προετοιμασμένος απο άλλες φορές. Βάζω βενζίνη και πάω να φύγω... Μετά απο μερικά μέτρα έχει φανάρι. Πριν φτάσω στο φανάρι νιώθω τρέμουλο λες και πάει να σβήσει. Πάω να πατήσω γκάζι γιόκο, δεν ανεβάζει στροφές. Ευτυχώς γίνεται κόκκινο το φανάρι. Σβήνω αφήνω μερικά δεύτερα και ξανανάβω. Ξεκινάει κανονικά αλλά μένει το σφάλμα. Εχω ΤΕΡΆΣΤΙΑ απορία να δω τι είναι. Πριν πολλά χρόνια που μου είχε πρωτοσυμβεί και το πήγα τότε στην αντιπροσωπία, άκουσα την γνωστή παπαρολογία της εποχής φταίει το καύσιμο(εν τω μεταξύ πάντα 100αρα το τάιζα). Κοτσάρω το διαγνωστικό και βγάζει αυτή την βλάβη : 17796 - Control Module Malfunction - DBW Throttle Monitoring P1388 - 008 - - Intermittent Με μια ματιά που έριξα στο site της rossteck αναφέρει είτε πρόβλημα στην καλωδίωση της πεταλούδας, είτε πρόβλημα στην ίδια την πεταλούδα. Με μια οπτική ματιά την επόμενη μέρα που έβγαλα την πεταλούδα δεν είδα κάτι παράξενο. Εφαγε καθάρισμα με καθαριστικό και ξαναμπήκε στην θέση της. Εκανα clear το error και σταμάτησε να εμφανίζεται. Αν είχε πρόβλημα στην καλωδίωση όντως το σφάλμα βάση λογικής δεν πρέπει να φύγει όσα clear και αν κάνεις. Ιδωμεν...
  11. Να αυτά δεν μπορώ σε αυτό το μ@@@λο.... Εγώ σαν αυτοκινητιστής είμαι υποχρεωμένος να έχω ασφαλισμένο το αμάξι ώστε να γίνει κάποιο ατύχημα να μπορεί να αποζημιωθεί ο παθών. Το πατίνι όμως καμία υποχρέωση, και αν γίνει η στραβή μην είδατε τον Παναή, και βάλε και λεφτά απο την τσέπη σου για να το φτιάξεις.
  12. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αλλά....το μακρυνο δεν θυμάμαι νομίζω 2010 κάπου εκεί, άρχισα να νοικιάζω το πατρικό μου μιας και απεβίωσε η συγχωρεμένη η μάνα μου. 4μελής οικογένεια με εισόδημα περίπου 24-25Κ. Απο το ενοίκιο εισέπρατα το χρόνο άλλα ακόμα 3Κ περίπου. Ολες τις χρονιές πριν ξεκινήσω να το νοικιάζω το εκαθαρριστικό μου ήταν είτε 0 είτε πιστωτικό. Την πρώτη χρονιά μου ζήτησαν 1500.... Την δεύτερη άλλα τόσα. Βρέθηκα ξαφνικά μέσα σε δύο χρονιές να χρωστάω 3Κ στην εφορία απο το πουθενά.... Δεν μαμιέστε λέω... Κάτσανε και κάποιες κακές συγκυρίες και το παράτησα το άθλημα. Οπότε ίσως να μην είναι μόνο 2 τα ενοίκια που πάνε στην εφορία. Κατάφερα και τους ξεπλήρωσα με τις 100 δόσεις που σου έδινε τότε η εφορία.
  13. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρμαχος αυτής νοοτροπίας(κρατάω αμάξια εφ όρου ζωής). Δεν ξέρω έχω μια διαφορετική σχέση με τα αμάξια. Τα θεωρώ κομμάτι της οικογενείας και ότι αν τα προσέξεις θα σε προσέξουν και αυτά. Πάντως σίγουρα δεν θα σου βγεί φτηνό αυτό που πας να κάνεις, γιατί είναι κάμποσα πράγματα στην μέση που έχουν μαζευτεί και εννοείται δεν θα πάρεις πίσω χρηματικά αυτά που θα δώσεις. Ξεκίνα με τα βασικά, να τσουλάει, να στρίβει και να φρενάρει σωστά και μετά πας σε ποιό light πράγματα, βλέπε πόρτα που ανέφερες κτλ.
  14. Για να μην περάσει ΚΤΕΟ πρέπει να είναι πραγματικά χρέπι το αμάξι(να κινδυνεύεις να σκοτωθείς). Αλλιώς τα υπόλοιπα περνάνε σε δευτερεύουσες ελλείψεις και όλα μέλι γάλα... Ακόμα θυμάμαι τραυματικά την εμπειρία μου που μόλις είχα περάσει ΚΤΕΟ και μετά απο 1-2 χλμ κόβεται η μία βάση μηχανής και μένω στο δρόμο.... Αλλά θα μου πείς αυτά δεν τα τσεκάρουν. Στο παρασύνθημα τώρα, κάποια πράγματα που αναφέρεις θα έπρεπε να είχαν φτιαχτεί χθες.... Ορισε τις προτεραιότητες σου βάση ασφαλής μετακίνησης και ξεκίνησε επισκευές asap....
  • Δημιουργία νέου...