Προς το περιεχόμενο

Kosmal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    119
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.810 προβολές προφίλ

Kosmal's Achievements

  1. Μετα το A52s 5g ..μια απο τα ίδια βγάζειη samsung. Μονο ανεβαζουν τιμες με χαμηλοτερα specs. Το Α53 σίγουρα χειρότερο και ακριβότερο και το Α54 μια από τα ίδια φαίνεται!
  2. Αν η τιμή είναι σωστή- και όχι "ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ" - τότε η συσκευή φαίνεται να έχει λαμπρό μέλλον. Επιτέλους μια διαδοχή συσκευή με αναβαθμίσεις παντού.
  3. Kosmal

    vivo Y22s Review

    Για τα 228€ που ζητάει η συσκευή (μεσω skroutz) νομίζω ότι έχουν γίνει τεράστιες παραχωρήσεις. Αν θέλει η vivo να μπει δυναμικά στην αγορά δεν επιτρέπεται να πλασάρει τέτοιες συσκευές για αυτά τα χρήματα. Το review μάλλον "ευγενικό " ήταν προς την συσκευή.
  4. Μόνο και μόνο για την αποσπώμενη μπαταρία αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Samsung. Αν η συσκευή έχει και λογική τιμή θα πουλήσει σαν "ζεστό ψωμί".
  5. Δύσκολα η Microsoft θα αντιστρέψει την τάση που έχει δημιουργηθεί εναντίον του λειτουργικού της. Όλη η νέα γενιά έχει στραφεί σε άλλα λειτουργικά.
  6. Εξαιρετικός επεξεργαστής. Στα επίπεδα του sd 765g.
  7. Άντε και στα δικά μας ! ... Σίγουρα έρχονται και στην Ευρώπη αυξήσεις. Έτσι γίνεται πάντα. Ξεκινάνε από Αμερική.. βλέπουν πως πηγαίνει... και μετά επεκτείνεται. Μόνο αν δουν μείωση συνδρομών θα σταματήσει η τάση για αυξήσεις.
  8. Τo mi 9lite έχει πολύ premium αίσθηση και κατασκευή όπως έχουν όλες οι συσκευές που αναφέρεις. Αν δεν σε πειράζει η οθόνη του nova 5t που είναι ips μείνε εκεί στο nova 5t. Απλά αλλιώς είναι η amoled του mi 9 lite. Το p30 που αναφέρθηκε παραπάνω είναι άλλη κατηγορία σαν συσκευή (ανώτερη) αλλά και για τα χρήματα που ζητάει (σημαντικά ακριβότερο). Πάντως Κάτι που είπα και νωρίτερα και ίσως σε βοηθήσει .... Το mi 9lite έχει τα πάντα από συνδεσιμοτητα.. Θύρα ακουστικών, nfc, infrared sensor, παίρνει micro SD!, κλπ.
  9. Πρώτο το xiaomi mi 9 lite (άριστη οθόνη, πολύ καλή κάμερα εμπρός και πίσω, πολύ καλή αυτονομία, έχει τα πάντα από συνδεσιμοτητα, μέτριες επιδόσεις αλλά αρκούν με το παραπάνω για την χρήση σου) και μένεις στο budget που έθεσες. Δεύτερο το realme που είναι εξαιρετικό σχεδόν σε όλα... Αλλά θα το πάρεις από εξωτερικό (το λέω ως αρνητικό). Τρίτο το Huawei 5t που θεωρώ ότι χάνει στην οθόνη. Επιδόσεις άριστες αλλά δεν σου χρειάζονται. Cameras καλές... Ξεφεύγει στην τιμή νομίζω.
  10. Έχει πάρει λάθος δρόμο η Microsoft... Έχουμε παρατήσει τα laptop μας με τα συνεχόμενα κ αργά updates.... Ώρες κατεβάζει... Κ κατεβάζει... Κ ξανακατεβαζει...
  11. Xiaom-αρα... ορισμός του value for money. Είδαμε άσπρη μέρα με πολύ καλες συσκευες σε χαμηλές τιμές. Συνέχισε έτσι..
  12. Πολύ σωστά τα λέει στο άρθρο. Ενοχλητικές διαφημίσεις ενσωματωμένες στο λειτουργικό χωρίς δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη. Απαράδεκτο. Δεν μου άρεσε καθόλου.
  13. πρέπει να βγεις απο το insider αν δεν κάνω λάθος. Εγώ δεν είχα βάλει insider έκδοση καθόλου πάντως. Τέλος νομιζω οτι δεν θα αργήσει πολύ το update σε ευρωπαϊκές χώρες για το 640 & 640 xl. Στον επόμενο μήνα το βλέπω.
  14. Υποθέτω ανά μοντέλο ... 640 dual lte.... Μετά 640 lte ... Μετά 640 ds... Και ανά χώρα. Ελλαδα μένω το κινητο ειναι από Γαλλία. Το σημαντικό ειναι οτι τα πράγματα ειναι πραγματικά καλά για το 640 με τα επίσημα win 10 mobile... Με την official 10.0.10586.36
  15. .... Για όσους ενδιαφέρει ... Στο 640 lte dual μου που πήρε την επίσημη win10 mobile (όχι insider) τα πράγματα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικά. Κατανάλωση μπαταρίας super, λίγα bugs, ποιο γρήγορο απο τα 8.1 ....
  • Δημιουργία νέου...