Προς το περιεχόμενο

Choice!

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Choice!'s Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημέρα σας, Θα ήθελα να με βοηθήσετε με το εξής πρόβλημα : Προχθές το πρωί άνοιξα τον σταθερό μου υπολογιστή ( Hp, σκληρός δίσκος : ATA HITACHI 500 GB , λειτουργικό σύστημα : Windows 7 Ultimate ) και κoλλούσε στην εκκίνηση των windows. Σε safe mode έμπαινε. Από εκεί απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές. Μετά άνοιξα το κουτί και το καθάρισα- είχε αρκετή σκόνη. Οταν προσπάθησα να τον ξαναανοίξω έκανε κανονική εκκίνηση των windows . Απεγκατέστησα και απο εκεί κάποια προγράμματα. Την επόμενη ημέρα έκανε πάλι τα ίδια - δεν φόρτωνε αλλά σε safe mode ακόμα μπαίνει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  2. Choice!

    Μπλέ οθόνη

    Ναι μου βγάζει αυτή την οθόνη- γίνεται η φόρτωση κι μετά παραμένει η οθόνη αυτή Αυτό το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα
  3. Choice!

    Μπλέ οθόνη

    Σε ευχαριστώ πολύ , αλλά επειδή δεν το χω δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό που μου λες..
  4. Choice!

    Μπλέ οθόνη

    Το πρόβλημα παραμένει.Σε safe mode δεν μπορώ να μπώ. Έχω Windows 7. Από hardware δεν έχω αλλάξει κάτι κι δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση.
  5. Choice!

    Μπλέ οθόνη

    Ναι πρώτη φορά παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να κάνω επανεκκίνηση καθώς μου βγάζει την μπλε οθόνη κι δεν έχει κάπου να επιλέξω. Ούτε με Ctrl + Alt + Delete που προσπάθησα.
  6. Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το laptop. Πάτησα το power κι μετά αφού έγινε η φόρτωση των Windows μου έβγαλε μια μπλε οθόνη χωρίς κάποιο error code κι σταμάτησε εκεί... Ευχαριστώ!
  7. Έκανα αυτό που μου είπες χωρίς μπαταρία και χωρίς τροφοδοτικό αλλά δεν έγινε κάτι. Επίσης πιο πριν είχα βάλει και μπαταρία και τροφοδοτικό κι μόλις προσπάθησα να τον ανοίξω έκανε ένα λίγο έντονο θόρυβο. Επειδή δεν πολύ το χω, αυτό με τις RAM δεν ξέρω πως να το κάνω...
  8. Μετά από κανά 5λεπτο. Τον είχα στην αδρανοποίηση για 4 ώρες κι μετά απο μισή ώρα που τον άνοιξα μου έκανε αυτό (δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο)
  9. Καλησπέρα σας , Ρε παιδιά είχα σήμερα τον υπολογιστή ( Lenovo B50-30) ανοιχτό κι κάποια στιγμή έβγαλε μια μπλε οθόνη. Του έβγαλα την μπαταρία κι μετά μόλις πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε (όταν πάτησα το power το λαμπάκι τροφοδοσίας ήταν ανοιχτό ). Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό ; Ευχαριστώ
  10. Choice!

    Αγορά MLS iQTab Silk 3G

    Καλησπέρα σας, Ήθελα να αγοράσω ένα Tablet περίπου στα 100 ευρώ . Κάνοντας μια μικρή έρευνα βρήκα αυτό εδώ http://www.public.gr/product/dora/tablets-aksesoyar/mls-iqtab-silk-3g-tablet-7-3g-8gb-mayro/prod6460001pp/ Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας!!!! Σας ευχαριστώ
  11. Choice!

    Πρόβλημα με tablet

    Ξέρουμε αν κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις θα μπορώ να μπαίνω και πάλι στους λογαριασμούς μου γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο που δεν μπορούσα να μπω ούτε σε gmail ούτε facebook ?
  12. Choice!

    Πρόβλημα με tablet

    Καλημέρα Λοιπόν τον περασμένο Μάρτιο είχα πάρει ένα tablet και χθες που το άνοιξα μου είχε διαγράψει όλες τις εφαρμογές ,τα παιχνίδια ,δεν αναγνώριζε το δικό μου δίκτυο , δεν με άφηνε να μπω σε κανέναν από τους λογαριασμούς μου και επιπλέον είχε ρυθμιστεί ως γλώσσα η πολωνική .Ξέρετε τι παίζει? Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...