Προς το περιεχόμενο

lostgate13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.563 προβολές προφίλ

lostgate13's Achievements

  1. Παραγγελία Πέμπτη έσκασε τηλεφωνακι από πλαίσιο... Δευτέρα παραλαμβάνω και 30 ευρώ δώρο επιταγή για παιχνίδι. Ταμάμ μας έκατσε.
  2. Με πήραν σήμερα για επιβεβαίωση και πληρωμή... Δευτέρα παραλαμβάνω από τηλεφωνική παραγγελία Τετάρτη... Μου φαίνεται απίστευτο.
  3. Κάνε και αύριο μια προσπάθεια στον Γερμανό στην Πειραιώς, απέναντι από το φακτορι. Λογικό είναι να λέει ο καθένας το δικό του γιατί αρκετοί είναι ιδιοκτήτες που έχουν αγοράσει το franchise και άλλοι είναι απλά υπάλληλοι.
  4. Με 500 ευρώ δεν παίρνεις next gen... Καλό διαφημιστικό τρικ για να πουλήσουν. Προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν πιο ακριβες οι κονσόλες και να ήταν με καλύτερα χαρακτηριστικά. Άσε που δεν θα υπήρχε και τόσο μεγάλο έλλειμμα στην αγορά.
  5. Και στον Γερμανό κάνουν τηλεφωνική κρατήση... 17ς στην λίστα
  6. lostgate13

    Nintendo Switch Hacking

    Καλησπέρα παιδιά θέλω λίγο την πολύτιμη βοήθεια σας. Πριν 1,5 χρόνο είχα αγοράσει χακαρισμενο switch και όλα μέχρι σήμερα οκ. Τώρα που θέλω να περάσω μερικά καινούργια παιχνίδια (nds)δεν τα διαβάζει καν και σίγουρα θέλει κάποιο update. Ειμαι σε system version 6.2.0 και σε tinfoil 0.2.1. Με οδηγούς από Internet δεν κατάλαβα πολλά. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές συμβουλές;
  7. καλησπέρα,εχω ps3 slim με of 4.66,εχει ένα θεμα με το blue ray.τι cf θα μου προτείνατε να περασω?θελω να διαβαζει παιχνίδια από εξωτερικο σκληρο.εάν αυτό είναι δυνατον.
  • Δημιουργία νέου...