Προς το περιεχόμενο

dzdevil

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

603 προβολές προφίλ

dzdevil's Achievements

  1. Σε Opel mokka x του 2017 (υπάρχει στην σελίδα υποστηριζομενων κατασκευαστων) και pixel 2 xl (υποστήριξη 5 ghz wifi) με την τελευταία beta 11 δεν λειτουργεί πάντως.
  2. Η μόνες αναβαθμίσεις που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι αγορά μεταχειρισμένου επεξεργαστή (ψάξε για τον πιο δυνατό που σηκώνει η m/b σου έχοντας κατά νου ότι γενικά οι phenom ήταν μια κακή γενιά επεξεργαστών της AMD) και αγορά μεταχειρισμένης ram για να είσαι τουλάχιστον στα 8gb. Με το παραπάνω θα έχεις μια decent λειτουργία με 10ρια (αν δεν προκύψουν προβλήματα σε επίπεδο software λόγω παλαιότητας). Για gaming αμφιβάλλω αν θα μπορείς να τρέξει κάτι αξιοπρεπώς ακόμα και με τις χαμηλότερες ρυθμίσεις μιας και η κάρτα γραφικών είναι επίσης παλιά. Το παραπάνω είναι μεγάλο ρίσκο (αν αποφασίσει πχ να σε αποχαιρετισει η ήδη γερασμένη μητρική στον μήνα πάνε όλα για πέταμα) και μικρά ωφελη. - Αν θέλεις gaming, μια φτηνή λύση είναι η κονσόλα (σου κρατάει κάποια χρόνια χωρίς να χρειαστεί αναβάθμιση και ξέρεις από την αρχή πως όλα τα παιχνίδια της θα παίξουν απροβληματιστα). Τον παλιό τον κρατάς με Linux (ψάξε distributions για παλιότερα συστήματα) και δουλεύει μια χαρά για βασικά πράγματα μέχρι να αποδημησει εις κύριον. - Ένα καινούργιο desktop (δεν είμαι fan του laptop) με 900 θα σου κάνει σχεδόν όλα τα γούστα και θα σε βγάλει για καμιά δεκαετία (άμα δεν προκύψει κάποια μεγάλη επανάσταση στην τεχνολογία υπολογιστών).
  3. 11 έτη στον κόσμο της τεχνολογίας των υπολογιστών είναι σαν 11 αιώνες. Πιθανόν να βρεις σε μια καλή τιμή τον πιο δυνατό επεξεργαστή για am3 socket αλλά κατά την γνώμη μου απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου μιας και η βελτίωση θα είναι μικρή σε σχέση με τις σημερινές απαιτήσεις. Απλά πάρε κάτι καινούργιο και στον παλιό βάλε ένα Linux για να κάνεις κάποιες δουλειές με ικανοποιητική ταχύτητα (10ρια στον παλιό θα σέρνονται και με κάθε update θα γεννιούνται νέα προβλήματα).
  4. Να σου πει τι ακριβώς που φεύγεις; Τι είχατε συμφωνήσει αλλιώς; Μια επαγγελματική συνεργασία είναι όχι γάμος (ακόμα και στον γάμο υπό κάποιες προϋποθέσεις βρίσκεις κάτι καλύτερο). Δεν ξέρω ηλικιακά που βρίσκεσαι αλλά εγώ στα 38 μου τα έχω ξεπεράσει αυτά. Με έχουν απολύσει παλιότερα με συνοπτικές διαδικασίες, μου έχουν κάνει γερή μείωση μισθού χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος οικονομικός λόγος για την εταιρεία (σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά τη μεταγραφή μου εκεί και αφού με δελεασαν να πάω με ένα καλό πόσο), έχω γνωστό που είχε μπει το πρωί στο γραφείο του και δεν μπορούσε να κάνει login στον υπολογιστή (του είχαν αλλάξει password από το βράδυ για να μην μπορέσει την επόμενη μέρα να πάρει τίποτα καθώς θα του λέγαν ότι φεύγει) μέχρι περίπτωση γνωστής που είχε ακυρωθεί η κάρτα εισόδου και περίμενε από έξω μέχρι να της κατεβάσουν τα πράγματα της σε μια κούτα μαζί με το χαρτί της απόλυσης. Μπορείς να είσαι και ευγενικός και φιλότιμος στην δουλειά σου αλλά προφανώς όχι εις βάρος του προσωπικού σου συμφέροντος. Τέλος, όπως γράφουν παραπάνω οι υπόλοιποι, άμα ήθελε να σε διώξει θα το έκανε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά πολλά.
  • Δημιουργία νέου...