Προς το περιεχόμενο

Lecter D

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    578
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lecter D

  • Ημερομηνία γέννησης 30 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.096 προβολές προφίλ

Lecter D's Achievements

Community Regular

Community Regular (9/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

406

Φήμη

  1. Lecter D

    Samsung s23 ultra 512/12g s23u

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/01/2024 01:01 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πουλιέται s23u 512/12g cream. Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση , από την πρώτη μέρα θήκη και προστασία οθόνης . Η προστασία οθόνης θα βγει πριν δώθει ώστε να ελέγθει η κατάσταση της οθόνης . Το κινητό έχει 14 μήνες εγγύηση αντιπροσωπείας μαζί με την απόδειξη . Περιμετρικά ακόμα δεν έχουν βγει τα αυτοκόλλητα, το πρόσεχα πάρα πολύ. δώρο 2 θήκες spigen. Υπάρχουν επίσης Ακουστικά pro buds 2 white.(Δεν υπάρχει απόδειξη) άριστη κατάσταση/κουτί όλα. Galaxy watch 5 pro black με αποδείξη και εγγύηση κανονικά/κουτί. Σε περίπτωση που αγοράστουν μαζί θα γίνει καλύτερη τιμή. Προτίμηση Αθήνα ώστε να γίνει σωστός έλεγχος.

    860 €

  2. Πως μπορώ να αντιληφθώ ότι φταίει η κάρτα; Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω, σε ευχαριστώ.
  3. Θα δοκιμάσω σήμερα με άλλο καλώδιο. 2 εικόνες για το πως βλέπω το παιχνίδι. https://postimg.cc/XXT8grTr https://postimg.cc/xkRxx9LW
  4. Θα ανεβάσω το απόγευμα, όχι δεν είναι έτσι, ούτε κάνει artifacts... Είναι σαν να ανεβάζεις το gain ( στις φωτογραφίες στην επεξεργασία που κάνει κόκκους) Με hdmi, δεν δίνει άλλη έξοδο το monitor έτσι και αλλιώς..
  5. Η κάρτα αναγνωριστηκε κανονικά, επίσης κατέβασα τους drivers της κάρτας χειροκίνητα και όχι από το αυτόματο της amd. Ανάλυση οθόνης σωστή. Bench δεν έκανα αλλά στο game στα φουλ γραφικά δουλεύει κανονικά, σωστά fps, στο 90% του load πάει σωστές θερμοκρασίες. Στο παιχνίδι έχω "χιόνια " που φαίνεται αρκετά έντονα, στα windows έχω μειωμένη ανάλυση στις εικόνες και τα άρθρα.
  6. Καλησπέρα. Πρόσφατα άλλαξα κάρτα γραφικών και από την 570 πήγα στην 7600. Σύνδεση με 1080 οθόνη dell 27 με hdmi. Έκανα από ddu uninstall τους drivers της κάρτας και πέρασα την καινούργια. Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα στην οθόνη είναι λες και έχει αυξημένο gain και δείχνει λες και είναι 720 στην ποιότητα. Υπάρχει καμία ιδέα στο τι να φταίει;;
  7. Επανέρχομαι. Αυτό που ψάχνω είναι κάτι σαν την olympus mju ii. Όπως βλέπω οι τιμές για την συγκεκριμένη έχουν αυξηθεί υπερβολικά οπότε την αφήνω στην άκρη. στα 50 - 70ε έχω βρει την nikon zoom 140 ed Canon Prima Super 105X Και κάποιες minolta. Απο αυτές ποιο μοντέλο να διαλέξω για να ψάξω να το βρω; εκτός αν οι διαφορα στην εικόνα είναι αμελητέα οπότε να πάρω οποία βρω.
  8. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μου αρέσει η όλη διαδικασία, το να βγάλεις την φωτογραφία, να μην ξέρεις πως είναι, να πας να τις εμφανίσεις.. Πέρσι στις διακοπές μου είχα πάρει μιας χρήσης της kodak. Κάτι παρόμοιο ψάχνω χωρίς φακούς. Είναι καθαρά ερασιτεχνικά για την όλη εμπειρία με την διαδικασία του φιλμ. point and shoot λοιπόν ψάχνω
  9. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι να ψάξω.. Αν πατήσω στο market place αναλογική κάμερα μου βγάζει πάρα πολλές επιλογές. Αυτό που θέλω είναι απλά μια vintage 90s αισθητική. Δεν έχω εικόνα ούτε τι μοντέλο, ούτε αν υπάρχει διαφορά στα φιλμ εννοώντας οτι αν επιλέξεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει πιθανότητα να δυσκολευτείς στην διαθεσιμότητα των φιλμ, η ότι τα φιλμ σε αυτή την κατηγορία είναι ακριβά.
  10. Καλησπέρα. Ψάχνω για αγορά μεταχειρισμένης αναλογικής κάμερας. Ερασιτεχνική χρήση για καλοκαιρινές φωτογραφίες, μου αρέσει πολύ η gold αισθητική που δίνει το φιλμ.
  11. Lecter D

    Ψάχνω για...

    Χρειάζομαι 2ο σίδερο για σιδέρωμα μέχρι 3 ρούχων. Μπάτζετ έως 35ε
  12. Διάβασα προσεκτικά τα σχόλια.. Η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκα λιγάκι παραπάνω... Έδωσα και λανθασμένη εντύπωση περί ζουμ, δεν φωτογραφίζω macro και ούτε πιστεύω ότι θα ασχοληθώ, φωτογραφίζω στον δρόμο της Αθήνας ότι δηποτε μου προκαλεί αρνητικό συναίσθημα. Συχνά είναι άνθρωποι και για αυτόν τον λόγο χρειάζομαι αυτό το παραπάνω ζουμ ώστε να μπορώ να αποτύπωσω αυτό που βλέπω, λόγο απόστασης που διατηρώ . Αναζητώ την πιο προσιτή λύση από κάποιον πιο έμπειρο που θα μπορεί να με κατεύθυνει , είτε αυτό είναι ένας φακός είτε ένας αντάπτορας με έναν άλλο φακό είτε άλλο σώμα με άλλον φακό, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γνωρίζω καθόλου ούτε τα μοντέλα των φακών ούτε τιμές ούτε σαιτ και για αυτό ζητάω βοήθεια.
  13. Ως αρχάριος δεν μπορώ να αντιληφθώ το αν είμαι ικανοποιημένος.. Σίγουρα δεν είμαι με αυτό που έχω στα χέρια μου αφού πλέον πολλές φωτογραφίες τις βγάζω με το p40 pro που έχω... Δεν έχω καθόλου εικόνα τι να κοιτάξω για αγορά για αυτό έκανα το ποστ.. Θα εκτιμούσα αν υπήρχαν 2-3 προτάσεις.. Τι να κοιτάξω τότε ;;
  14. Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου μια canon m100 με τον κιτ φακό εδώ και 2 χρόνια . Συχνά φωτογραφίζω στον δρόμο, μέρα και νύχτα αλλά με φως . Δεν τραβάω καθόλου βίντεο. Αυτό που αισθάνομαι ότι μου λείπει είναι το ζουμ. Αφού το m mount της Canon είναι νεκρό, αξίζει να επενδύσω για φακό; Μήπως θα ήταν καλύτερη επιλογή να άλλαζα σώμα και φακό σε μεταχειρισμένο ; είμαι τελείως ερασιτέχνης και δεν γνωρίζω καθόλου ούτε από μοντέλα φακών ούτε από σώματα. Σημαντικό κριτήριο επίσης το μέγεθος και το βάρος για αυτό και η αρχική επιλογή της mirrorless. το μπάτζετ είναι γύρω στα 800..
  15. Καλησπέρα. Αγόρασα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο γιατί για μένα βασικό κριτήριο ήταν το μικρό μέγεθος που ήθελα. Στα + Ποιότητα αρκετά καλη, διακόπτες επίσης που με βόλεψαν αμέσως. Ο φωτισμός εξαιρετικός. Θόρυβος χαμηλός ( προέρχομαι από blue switch άρα ότι και να έπαιρνα πιο ήσυχο θα μου φαινόταν αλλά οκέι ) Στα - Θέλει χρόνο . Με το δεξί fn κουμπί έχεις όλα τα κουμπιά που λείπουν, για μένα δεν είναι deal breaker και θεωρώ ότι αν συνηθίσω δεν θα ξανά πάω σε μεγάλο keyboard. Το icue που μου έβγαλε τρελό bug και αναγκαστικά να κάτσω 3 ώρες για να βρω λύση. Δεν είναι δυνατόν τέτοια εταιρεία να παλεύει με το λογισμικό τόσα χρόνια. Στα λεφτά που βρίσκεται αυτήν την στιγμή είναι vfm εύκολα.
  • Δημιουργία νέου...