Προς το περιεχόμενο

metalergr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

327 προβολές προφίλ

metalergr's Achievements

  1. Μην περιμένεις κανένα πλούσια αφρό. Σαπουνάδα κάνει. Δεν ξέρω αν στο δοχείο μπει ενεργός αφρός , πως θα είναι το αποτέλεσμα.
  2. Βάζεις μέσα το σαμπουάν και νερό ( αναλογίες γράφει στο μπουκάλι ) ή οποίο καθαριστικό θέλεις και γυρίζεις το ακροφύσιο δε χαμηλή πίεση . Έτσι τραβάει από το δοχείο.
  3. Εγώ έκανα παραγγελία αυτό επειδή στα σχόλια είδα ότι είναι συμβατό με το parkside. € 8,82 20%OFF | High Pressure Washer Snow foam lance foam gun Foam Nozzle Car Soap Foam Wash for Crosser Sterwins Deko Parkside Argos Qualcast https://a.aliexpress.com/_mtzzRUR
  4. Δεν χρειάζεται. Έχει ενσωματωμένο δοχείο αφρού.
  5. Καλησπέρα. Το αγόρασα σήμερα . Δεν περιλαμβάνει ξεχωριστό εξάρτημα για τον αφρό. Είναι λάθος η φωτογραφία στο φυλλάδιο. Έχει ενσωματωμένο , αποσπώμενο δοχείο για καθαριστικά, αφρό κλπ. Το δοκίμασα σήμερα στην μοτοσυκλέτα του γιου μου και έκανε πολύ καλή δουλειά . Επιπλέον δοκίμασα και το ακροφύσιο τούρμπο, το οποίο με εντυπωσίασε. Έβγαλε την πρασινάδα , υγρασία που είχε μαζευτεί εδώ και χρόνια δίπλα στην βρύση της αυλής, πανεύκολα ! Ελπίζω να αντέξει στον χρόνο . Η πρώτη δοκιμή με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.
  6. Μήπως μπερδεύτηκες επειδή χρησιμοποιούν τα Ολλανδικά Ταχυδρομεία ως τρόπο αποστολής και νόμισες οτι θα στείλουν το δέμα σου από την Ολλανδία ;
  7. Προφανώς τελείωσαν τα 100 τμχ. και ξαναπήρε την τιμή της προηγούμενης έκπτωσης.
  8. Έχεις χάσει τεύχη . Και αρκετά άτομα έχουν παραλάβει και σε αυτόν που κατά λάθος έστειλαν με DHL του επέστρεψαν το ποσό που πλήρωσε σε φόρους.
  9. Νέα προσφορά από το gearbest για το CubotS200 ! Με το κουπόνι S200HF στα $89.59 ! Μόνο για 100 κομμάτια .
  10. Aυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη στα πιο πολλά καταστήματα . Άρα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση , πρώτα ρωτάς για την διαθεσιμοτητα. http://www.elephone.hk/readNews/1101.html Στο gerabest με το κουπόνι elephonehf η τιμή είναι $171,99 + δωρα: case + screen protector + free shipping.
  • Δημιουργία νέου...