Προς το περιεχόμενο

meletis_m

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.188
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με meletis_m

  • Ημερομηνία γέννησης 24/05/1996

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://margaritispcsupport.blogspot.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Σπάρτη

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.791 προβολές προφίλ
  1. Πρώτη φορά θα ασχοληθώ . Κοιτάζω που έβγαλε το πρακτικερ προσφορά τα nilfisk. Διαβάζω ότι έχουν μεταλλική αντλία Χρήση θα είναι περιστασιακά πλύσιμο οχημάτων και εάν χρειαστείς για εξωτερικούς χώρους. Αφροποιητη είναι χρήσιμος ; Σαν μοντέλα κοιτάζω το https://www.nilfisk.com/el-gr/consumer/προϊόντα/πλυστικά-μηχανήματα/core-compact/c-1207-6-eu/c_128470930/ ή και κάποιο Karcher έως 130€ .
  2. Θέλει ξανά κατέβασμα το κιβώτιο . Όσο πάει θα χειροτερεύει . Εάν είναι αυτό βέβαια έτσι όπως το καταλαβαίνω γιατί διάγνωση από ίντερνετ δε γίνεται . Ρώτησε το μηχανικό σου να το δει κιόλας .
  3. meletis_m

    ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΝΕΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

    Σωστά όπως γράφτηκε πριν 10 χρόνια θυμάμαι σαν νέος οδηγός το επασφαλιστρο νέου οδηγού πρέπει να μπαίνει στη ασφάλεια τα 2 πρώτα χρόνια . Θα δηλώσεις και τους 2 νέους οδηγους
  4. Ναι όλες ίδιου τύπου ήταν Άλλαξε τες όλες αφού θα ανοιχτεί και λόγω ηλικίας .
  5. Εάν σταματάει εφόσον έχεις πατημένο το συμπλέκτη και ξεκινάει όταν το αφήνεις πιθανόν είναι το ρουλεμαν μπριζντερεκ. Θέλει κατέβασμα το κιβώτιο ταχυτήτων. Ξεκινά με μια αλλαγή λαδιών κιβωτίου ταχυτήτων και ρίξε πρόσθετο μέσα . Όσο περνάει ο καιρός θα το κάνει περισσότερο. Λόγω χιλιομέτρων το αντιμετώπισα στις 350,000 σε Honda Accord.
  6. meletis_m

    Opel vectra c 1800 καίει λάδι

    Το πιο πιθανόν είναι από τσιμουχακια και ελατήρια πιστονιων . Ίσως να είχε καθήσει και σε ακινησία το αμάξι. Το καλύτερο είναι επισκευή του μοτέρ σου . Όσο το αφήνεις θα αυξάνεται η κατανάλωση λαδιού, θα ξεκινήσει θέματα με τη ανάφλεξη εάν αρχίσει να λαδωνει μπουζί = ρεταρει. Βάλε ένα καθαριστικό μέσα για πλύση και μετά κάνε μια αλλαγή λαδιών και παρακολούθησε το .
  7. Ας κάνει έρευνα για συστήματα άμεσου ψεκασμού βάσει του κινητήρα.
  8. meletis_m

    Opel vectra c 1800 καίει λάδι

    Πιθανόν να θες επισκευή και τα χιλιόμετρα να μην είναι πραγματικά . Βγάζει μπλε καπνό που υποδηλώνει καύση λαδιού ; Ξεκινά με ένα χημικό που κάνει εσωτερικό καθαρισμό και μετά βάλε λάδι 10/40 και παρακολούθησε το. Αφού βάζει αυτά. Μη προχωρήσεις σε πιο χοντρό ιξώδες δε είναι λύση . Min -Max βέργας είναι 1λτ .
  9. Φοράει ίδιο μοτέρ με το Skoda Kodiaq; Δες για το Prins VSI 2.0 αλλά δες εταιρείες με συστήματα άμεσου ψεκασμού. Συνήθως έχουν χαρτογράφηση βάσει μοτέρ και αλλάζει παραμέτρους ο εγκαταστατης.
  10. meletis_m

    Opel vectra c 1800 καίει λάδι

    Οι προδιαγραφες βάσει κατασκευαστή ειναι αυτές . Κράτησε τη εικόνα . Ξεκινα με ενα ποιοτικό 5/40 μαζι με φίλτρο και τακτικούς έλεγχους . Ποσα χιλιόμετρα έχει το μοτέρ ; Τα ωστήρια έχουν θέμα σε αυτα τα μοτέρ και δες και τη καδένα .Ιδιο μοτερ σε Corsa C 1.2 το z12xe έχω Επιπλέον για τα ελαστικα σου που εχεις : 205Χ55Χ16 29 psi εμπρός και και 32 πίσω Έχω το z12xe σε Corsa C με υγράεριο. Αυτα τα μοτέρ πονάνε στη φλάντζα καθρέφτη τουλάχιστον του Corsa και μετα τις 150,000 χιλιόμετρα έλεγχο τη καδένα και τις γλύστρες .
  11. meletis_m

    Opel vectra c 1800 καίει λάδι

    Είναι το Vectra C με το Z16XE μοτέρ ή το Vectra B είναι οριακά λόγω χρονολογίας . Δές λάδια με προδιαγραφή Dexos 2 και αλλαγή κάθε 8500-10000 ή μια φορά το χρόνο τουλάχιστον , παράγοντας ειναι και τα χιλιόμετρα που κάνεις ετησίως . Δές το πορτάκι καυσίμου ή στη κολώνα της πόρτας οδηγου συνήθως εκεί αναφέρουν τίς πιέσεις ελαστικων .
  12. Θα ρωτήσεις σε κλείδαρα που ασχολείται και με κλειδιά αμαξιών - immobilizer.. Από αντιπροσωπεία ήθελε 80€ μόνο το τηλεκοντρόλ + κόστος προγραμματισμού. Εγώ το πήρα απ' έξω ιμιτασιον 30€ και το προγραμμάτισα μόνος μου , είχα διαγνωστικό . Αλλά μπορεί να έχουν μόνο πλακέτα ρώτησε .
  13. Ναι θέλει προγραμματισμό για να λειτουργήσει το αυτόματο κλείδωμα . Υπάρχουν τέτοια κουμπάκια , άλλα ρώτησε σε κλείδαρα κατευθείαν ίσως έχουν ιμιτασιον όλη τη πλακέτα . Εγώ για Corsa C πήρα όλο το τηλεκοντρόλ ιμιτασιον , δε άλλαξα λάμα , το προγραμμάτισα με διαγνωστικό και δούλεψε μια χαρά . Πιθανόν είχε αλλαχτεί το κέλυφος κλειδιού με κατώτερης ποιοτητας .
  14. Εάν θυμάμαι 5 είχε . Παρόμοιο βίντεο ακολούθησα απλώς μου πήρε κάτι παραπάνω το λύσιμο . Μάλλον θέλει να το δει μαγαζί με επισκευές κοντέρ . Τα συνολικά χιλιόμετρα συνεχίζει να τα γράφει ; Εκτός και είναι θέμα αισθητήρα. Αναλόγως από παίρνει εντολή (abs , εκκεντροφόρου, στροφαλου)
  15. Ναι βγαίνει όλο το καντράν και είναι βιδωτες από πίσω . Άλλαξε τες όλες αφού θα λυθεί. 1,5W B8,4 εμένα τέτοια έπαιρνε το κοντέρ στο Corsa C . Ίδια θα φοράνε πολύ πιθανόν . 0,8€-1,5€ /ΤΜΧ τις βρίσκεις . Σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά αμαξιών θα βρεις .
  • Δημιουργία νέου...