Προς το περιεχόμενο

geostratis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    383
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.446 προβολές προφίλ

geostratis's Achievements

  1. Γι' αυτό, αμα σας συμβεί καμμιά ληστεία, απαγωγή, επίθεση, κλπ και τηλεφωνήστε στο 100, μη ξεχάστε να πείτε και να προσθέσετε ότι "οι εγκληματίες παρακολουθούσαν στα κινητά τους και επεισόδια στο Netflix και στο Ant1+". Θα τους ψάξουν και θα τους συλλάβουν άμεσα! Τώρα, αν δεν το βλέπετε σαν τοσο καλή ιδέα, εμπιστευθείτε κράτος και δικαιοσύνη... Γι' αυτό, αμα σας συμβεί καμμιά ληστεία, απαγωγή, επίθεση, κλπ και τηλεφωνήστε στο 100, μη ξεχάστε να πείτε και να προσθέσετε ότι "οι εγκληματίες παρακολουθούσαν στα κινητά τους και επεισόδια στο Netflix και στο Ant1+". Θα τους ψάξουν και θα τους συλλάβουν άμεσα! Τώρα, αν δεν το βλέπετε σαν τοσο καλή ιδέα, εμπιστευθείτε κράτος και δικαιοσύνη... Γι' αυτό, αμα σας συμβεί καμμιά ληστεία, απαγωγή, επίθεση, κλπ και τηλεφωνήστε στο 100, μη ξεχάστε να πείτε και να προσθέσετε ότι "οι εγκληματίες παρακολουθούσαν στα κινητά τους και επεισόδια στο Netflix και στο Ant1+". Θα τους ψάξουν και θα τους συλλάβουν άμεσα! Τώρα, αν δεν το βλέπετε σαν τοσο καλή ιδέα, εμπιστευθείτε κράτος και δικαιοσύνη... Sorry από όλους, για το παραπάνω quote, που επαναλήφθηκε 3-4 φορές επειδή πατούσα το send και τίποτε δεν αντιδρούσε... Αμα ήξερα πως, θα το διόρθωνα. Που είναι επιτέλους η αστυνομία να βοηθήσει?
  2. Ενδιαφέρομαι για τον 2, αν είναι ακόμη διαθέσιμος
  3. geostratis

    Hard Disk Sentinel δωρεάν

    Γειά σε όλους, επειδή τυχαίνει να είμαι αρχαιολόγος και δουλευω σε πολύ παλιά συστήματα (πιστέψτε με, δεν χάνω τίποτα, αντίθετα δεν αγωνιώ για τα upgrades), θα ισχύουν τελικά αυτοί οι κωδικοί για το CS2 που το εχω κάπου σε αρχείο για Mac και θέλω να το εγκαταστήσω? (σύστημα 10.6.8, αιώνια αξία!)
  4. Και στην Τροία ελαβαν κάτι τετοια δώρα και δεν ψυλλιάστηκαν τίποτα...
  5. Σωστα! Το πρωτο που ειπα οτσν το ειδα ηταν "Να ενα νεο εικονιδιο!"
  6. Καλά, εδώ δεν μιλάμε απλά για βελτιώσεις, μιλάμε για επανάσταση στο λογισμικό!
  7. Eιλικρινά, από τότε που επιασα 1η φορά τα Windows (2008) - παράλληλα με το Mac - με σοκάρει κάθε φορά η διαπίστωση του πόσο αργούν τα file transfer operations, ειδικά το copy. Μέχρ τα 10 που εφτασα να χρησιμοποιώ, τίποτα δεν άλλαξε. Το ελεγα σε φίλους, "βαμμένους" οπαδούς των windows, αλλά αυτοί στον κόσμο τους, δεν ειχαν δεί τίποτα καλύτερο, ούτε καταλάβαιναν. Τώρα επιτέλους βλεπω ότι το βρήκαν εκεί περα στην Microsoft ! Kαι σ' ανώτερα!
  8. Kι αναρωτιόμουνα και ΄γω τι μου ΄φταιγε τόσα χρόνια στα Windows!
  9. geostratis

    απάτη μεσω ebanking

    Eγώ δεν εχω καταφέρει ποτέ να μπώ στην ALPHA στον ΔΙΚΟ μου λογαριασμό! Κατέληξα να πληρώνω και τα σουβλάκια delivery με μετρητά ... Ισως πρέπει πρώτα να μάθω πως τα καταφέρνουν οι απατεώνες... Πλάκα-πλάκα, αλλά αυτή η τρέλλα, από την μια μεριά η δυσκολία με 100 δικλείδες security, από την άλλη η "ευκολία" να μπορεί ο κάθε ασχετος να αγοράζει σπίτι από το κινητό του, τελικά οδηγεί τον μέσο ανθρωπο να φτιάχνει τεφτέρια, να τα γράφει όλα σε χαρτάκια για να θυμάται ο ίδιος, να μη καταλαβαίνει τίποτα, να τα δίνει όλα δεξιά-αριστερά σε οποιον λάχει "για να τον βοηθήσουν" να τα βγάλει περα. Και η τραπεζες βοηθούν όσο και ο Πόντιος Πιλάτος...
  10. Συμφωνώ και βλέπω την εξής διαφορά στην σημερινή αντιμετώπιση των scams. Παλιά, διαισθανόσουν απάτη και έφευγες μακριά, σήμερα την μαθαίνεις και γίνεσαι μέρος της, συμμετέχεις, ελπίζοντας ότι θα προλάβεις να βγάλεις λεφτά που οι άλλοι θα χάσουν. Και να την κοπανήσεις με κέρδος πριν το αναπόφευκτο μοιραίο τέλος.
  11. geostratis

    1+1 δώρο στο efood

    Για να μη τα υποβιβάζουμε όλα συλληβδην, να πώ ενα καλό λόγο για μια ψησταριά που (κατά την γνώμη μου) δίνει τίμιες και ποιοτικές προσφορές στο 1+1 του e-food. Eίναι το "Γευστικο" στην Βάρη. Ισχύει για 4 είδη μόνο, αλλά π.χ. το κοτόπουλο σούβλας μερίδα είναι απίθανο, το ίδιο και τα μπιφτέκια. Η ποσότητα είναι τουλάχιστον η ίδια, όπως και στις "εκτός προσφοράς" μερίδες, το γνωρίζω γιατί συνήθιζα να παραγγέλνω αυτά τα φαγητά και πριν αρχίσει το 1+1. Ελπίζω μόνο μη τελειώσει σύντομα γιατί το καλοσυνηθίσαμε...
  12. Για δέστε και τις ιστοσελίδες οργανισμών του Ελληνικού Δημοσίου.... Τι google, τι amazon scripts, εχω δεί εκεί μέσα (χρησιμοποιώ το noscript φυσικά). Αναρωτιέμαι αν δεν είναι θέμα ανάγκης, χρηστικότητας ή "απροσεξίας" των προγραμματιστών. Ισως κάποιοι βγάζουν αθόρυβα λεφτά από τα clicks εκεί. Υποψιάζομαι δηλαδή, αλλά ας μας πεί και κάποιος που ξέρει.
  13. Υπομονή, σε λίγο θα ξανάρθουν και τα κινητά τους, να ανταγωνισθούν τα Android ... Aκουσα πάντως και κάτι φήμες ότι η Microsoft θα εστιάσει μελλοντικά σε τσιπάκια και εμβόλια... Τώρα, αν αυτά θα τρέχουν Win11 ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω.
  14. Κι εγώ δεν το κατάλαβα, εννοείς αυτό που μένει στον σωλήνα του βυτιοφόρου ? Τελος πάντων, να πω την (σημερινή) συνέχεια της ιστορίας μου. Επειδή υπήρχε πιεστική ανάγκη για θέρμανση εν όψει Χριστουγέννων, και επειδή οι "φθηνοί" προμηθευτές που εβγαζε το online σύστημα δεν εγγυόντουσαν εγκαιρη παράδοση, το ρίσκαρα και ξαναγύρισα στον "δικό" μου πάροχο, άλλη μια φορά. Σκέφτηκα ότι, ανεξάρτητα από την ποσότητα, τουλάχιστον ποιοτικά, πάντα ήμουνα ευχαριστημένος, από αυτόν δεν πήρα ποτέ πετρέλαιο που να λασπώνει ή να πήζει από το κρύο, ή να μπουκώνει τον καυστήρα. Τον φιλοτίμησα όμως πρώτα με λίγη κουβέντα, άφησα να εννοηθεί ότι "ξέρω", πέρασα το μήνυμα ότι "ξέρεις ότι ξέρω", καταλήγοντας ότι "ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω" κλπ και παράγγειλα σε φιλικό κλίμα. Το τελικό αποτέλεσμα: όχι μόνο μου εβαλε ΑΚΡΙΒΩΣ όσο παράγγειλα, αλλά σύμφωνα με την μέτρησή μου ίσως βλέπω και 2-3 λίτρα παραπάνω!!!!
  • Δημιουργία νέου...