Προς το περιεχόμενο

gizaha

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.725 προβολές προφίλ

gizaha's Achievements

  1. Ναι. Αγορά δίσκου, 1 μηνα να τον παραλάβω ενω έλεγε διαθέσιμος, 2 μήνες ταλαιπωρία με την εγγύηση, αυθαίρετη ταχυδρόμηση αλλού και ψέμματα. Ακόμα τον περιμένω περιμένω και απάντηση τους στο mail. Προτιμήστε άλλο κατάστημα. Δες στο reviewit.gr τι λέει ο κόσμος για το e-shop.gr
  2. Σίγουρα, ο πελάτης που δεν παει εδω και μήνες να δώσει 10 ευρώ και να παραλάβει το λαπτοπ του θα δώσει πολλαπλάσια στον δικηγόρο ώστε να κερδίσει τίποτα. Επίσης οι πιθανότητες να παει δικαστικά αυτό, το στοίχημα το δίνει 1.01
  3. Σαφως και ειμαι η εξαίρεση, δεν αντιλέγω. Το θέμα είναι τι είπα κατα λέξη και γιατί το είπα. Φυσικά αλλάξανε θέμα το πήγαν αλλού και τώρα συζητάμε άλλα. Νομίζω η απάντηση που ψάχνουν είναι το "δεν φταίει η ζάχαρη για τα δόντια, έχεις δίκιο κι έχουμε άδικο" (και όχι επίκληση στην αυθεντία παρακαλώ). όχι. Δεν εχουμε όλοι τα ίδια σάλια
  4. 1) Εξαρτάται απο άλλους παράγοντες. 42 έγινα και οδοντίατρο δεν πήγα. Και βουρτσίζω μια φορά τον μήνα. Και ξέρω κι άλλους σαν εμένα. 2) Μια ζωή άδειο στομάχι τον πίνω και δεν παθαίνω τίποτα.
  5. Μην πιστεύετε ο,τι ακούτε απο χαϊβάνια που αναπαράγουν ό,τι άκουσαν. Θα σου πουν ότι: 1) ο φραπές είναι ο χειρότερος καφές 2) ό,τι κατακάθι περισεύει από τους άλλους καφέδες το μαζεύουν και φτιάχνουν τον φραπέ. Αν κάνεις το λάθος να τους ρωτήσεις γιατί ισχύει το 1 θα σου απαντήσουν το 2. Αν κάνεις το λάθος να τους ρωτήσεις γιατί ισχύει το 2 θα σου απαντήσουν το 1. Αναρωτηθείτε γιατί χρησιμοποιούν όλοι τις ίδιες ακριβώς λέξεις. Με τον βλάκα άκρη δεν βγάζεις κι όπου ακούς copy paste επιχειρήματα από τον κόσμο, μην τα εμπιστεύεσαι. Όπως το e-shop που θα έκλεινε το 2010 γιατί "εντάχθηκε στο άρθρο, να η φωτογραφία" (και όλοι πόσταραν το ίδιο url) και μια χαρά ανοιχτό είναι 14 χρόνια μετά. ps τύπος που προσπαθούσε κάποτε να μας πουλήσει πυραμίδα είχε το ακλόνητο επιχείρημα ότι ο φραπές περιέχει fairy, γι αυτό και κάνει αφρό όταν τον χτυπάς (συσχέτιση όπως δηλαδή το fairy κάνει αφρό όταν πλένεις πιάτα)
  6. Ζημιά στην κοινωνία κάνει ξύπνα.
  7. gizaha

    PS3 GAME heavy rain

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 02:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Μεταχειρισμένα παιχνίδια για ps3 με ελάχιστη χρήση και αγρατζούνιστα. Με κουτί και τα βιβλία τους. Heavy rain €6 GTA V €10 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Αθήνα κέντρο.

    6 €

  8. gizaha

    Apple iPhone 13 Pro (Μπλε/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 02:08 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγορασμένο Απρίλιο του 2022. Με την απόδειξη, το κουτί του, αγρατζούνιστο χωρίς χτυπήματα, κατάσταση βιτρίνας. Από την πρώτη μέρα tempered και προστατευτικά στις κάμερες. Με θήκη Spigen. Τιμή τελική, όχι ανταλλαγές. Τόμης, Δράμα 6939.820.909 Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Μπλε Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB 5G: ✅ Βάρος: 204 g

    550 €

  9. Ρε διάνοιες μη λέτε σιδερένια-μασιφ αντικείμενα που απ τη φύση τους δεν γίνεται να χαλάσουν. Ο ένας λέει ξυραφάκι ο άλλος λέει πιρούνια κουτάλια κατσαρόλες. Κι εμενα το πατωμα μου είναι μωσαικό, 80 χρόνια δεν έπαθε τίποτα. Το θεμα είναι στα πολύπλοκα αντικείμενα με κινητά/φθαρτά μέρη μεταβλητής φθοράς πχ starlet 90 corolla 90 civic 82 Σε απλα Ελληνικά: Δεν θέλουμε ένα αντικείμενο απλα που το πήρες νέος και δουλεύει μέχρι να γεράσεις, αλλά ένα αντικείμενο που το πήρες νέος και απορείς πως γίνεται να μην χάλασε ενω γέρασες, σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το ζόρι που έφαγε.
  10. Μεγαλες αλήθειες λες φιλαράκι και δεν πρέπει. Μην τους ανοίγεις τα μάτια άστους στο σκοτάδι
  11. Θα σου ερθει το pin με sms. Πας στη θυρίδα. Αν είναι μέσα σε κατάστημα: Δίπλα στην πόρτα θα βρεις ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο στον τοίχο. Δεν γραφεις το pin εκει. Μυριζεις τα νυχια σου, σπρωχνεις την πόρτα και ανοίγει παρ ολο που φαινεται κλειστη. Το Pin το γραφεις μέσα στις θυρίδες σε διαφορετικό πληκτρολόγιο ώστε να ανοίξει το ντουλαπάκι με το προϊόν σου. Όλοι οι παραπάνω προφανώς το γνώριζαν αυτό γι αυτό και δεν σου το έγραψε κανείς μέχρι τώρα. Ή είναι οφθαλμοφανές πως όταν έχεις pin στα χερια σου και συναντήσεις αρθιμητικό κουτί στον τοίχο δίπλα στην πόρτα ΔΕΝ το γράφεις εκεί αλλα σπρωχνεις τη πορτα.
  12. gizaha

    Βοήθεια με συνάρτηση excel

    Ισχύει αυτό που είπε ο alexzorb αλλά για να καταλάβω: Στο sheet 1 είναι ο κωδικός 10, σεντόνια λευκά Βρίσκουμε την αντιστοιχία του στο sheet ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ στην γραμμή 3 "και να φέρνει άθροισμα της στήλης D" δεν κατάλαβα τι εννοείς (τι εννοείς άθροισμα, ποιανού φύλλου τη στήλη D, πως προκύπτει το -78 που έχεις στη φωτογραφία)
  13. gizaha

    Παύση πληρωμής δανείου

    Γκουχ γκουχ μπαταχτσής γκουχ
  14. Τι σχέση έχει το ποντίκι που δημιουργήθηκε για να καλύψει μια ανάγκη με αυτό που είδες στην παρουσίαση; Ποιο πρόβλημα έρχεται να λύσει μια οθόνη που απο 13αρα γίνεται 17αρα; Τα υπόλοιπα μαρκετίστικα τα παρατήρησες στο βίντεο και τον λόγο ύπαρξης τους; Μυρωδιά δεν πήρες. Με αυτή* τη καραμέλα δικαιολογείς οποιαδήποτε άχρηστη χαζομάρα αφοδεύσει ένα τμήμα μάρκετιγκ. *Όλα τα προϊόντα στην πρώτη τους έκδοση ήταν πιο πρωτόγονα και στην πορεία εξελίχθηκαν. Edit: Τώρα το πιασα, νομίζεις με το μυαλό σου ότι αυτό είναι ο προπομπός του αναδιπλούμενου pc.
  • Δημιουργία νέου...