Προς το περιεχόμενο

LoufasGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με LoufasGR

  • Ημερομηνία γέννησης 9 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Nea Ionia, Athens.
  • Ενδιαφέροντα
    Hardware/Gadgets/Gaming.

    BMW Enthusiast.

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.131 προβολές προφίλ

LoufasGR's Achievements

  1. LoufasGR

    RTX 3070 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 03:01 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα. Ζητείται η κάρτα του τίτλου για αγορά, ΜΟΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ROG H FTW3. Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη. Τιμή συζητήσιμη. Βρίσκομαι Αθήνα.

    0,01 €

  2. Τι ωραίο που πιάνει τον σχεδόν 3ετίας Α12. 🤣
  3. Εχω τα hx7 tournament edition της creative, ηχος μαγικος δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο κατω των 200 ευρω. Θελω να μεταβω σε wireless αλλα φοβαμαι ολα τα headets στην τιμη των 100-150 ευρω μηπως και δεν εχουν τον αντιστοιχο ηχο.... Αξιζουν τα cloud?
  4. Ολα προς τα εκει πανε φιλε. Παρατηρησε γυρω τι συμβαινει, ο καταναλωτης προτιμαει να παραμενει ενεργος συνδρομητης σε ενα προιον η μια υπηρεσια (ειτε μιλαμε για ενα γυμναστηριο ειτε για εφαρμογες τυπου Netflix) και να την απολαμβανει για οσο εκεινος θελει παρα να χρειαζεται να πληρωνει μεμωνομενα καθε φορα ενα ποσο. Βρισκει μεγαλυτερο value στην συνδρομη πως να στο πω. Ολα ετσι πανε να γινουν στον κοσμο, ακομα και η φαση με το lease στα αυτοκινητα κατι σαν συνδρομητης γινεσαι και απολαμβανεις στο 100% ενα προιον, οπου εαν δε θες πλεον να το εχεις στην κατοχη σου το επιστρεφεις στην εταιρεια!
  5. Υπάρχει η 5700ΧΤ φίλε αυτή τη στιγμή για 1440p, πολλές φορές και 144fps σε competitive games. Στα 350$ που παίζουν εδώ μέσα μεταχειρισμένες λίγων μηνών είναι top θεωρώ!
  6. Δεν εχουν βαρεθει να βγαζουν το ιδιο τηλεφωνο 3 χρονια τωρα? 😐
  7. Φιλε η 2080Ti δεν αξιζει για 650€ που τiς δινουν εδω μεσα και τη θεωρουν μαλιστα καλη τιμη. Μπορεις να πας σε μια 2080s εαν τη βρεις μεχρι 550, εκει αξιζει. Διοτι σε 2-3-4 μηνες που θα θελεις να την πουλησεις για να παρεις μια 30χχ πιστευω μπορει να φυγει 470-500€, η χασουρα σου δηλαδη θα ειναι 10-15%. Αντικειμενικα οι 2080s/Ti ειναι εξαιρετικες καρτες, το θεμα ειναι η σειρα 30χχ να εχει διαθεσιμοτητα στη χωρα μας. Αν ειναι να παραγγειλω μια 3070 στα 650€ και να ερθει σε 30 ημερες καλυτερα να παρω μια 2080Ti στα 550€. Στο κατω κατω ποση ακομα αξια να χασουν αυτες οι καρτες? Μην ξεχνατε πριν 2 μηνες οι 1080Ti εφευγαν 500€ εδω μεσα και τωρα τις εριξαν 450€ και θεωρουν οτι εκαναν κατορθωμα.. Γνωμη μου, τετοια προιοντα επειδη χανουν τεραστια αξια εαν τα αγορασεις καινουρια δεν αξιζει να τα παρεις στο launch period τους εκτος αν εισαι enthusiast. Προσωπικα ψωνιζω παντα μια γεννια 'πισω', διοτι σε καλη τιμη παιρνεις καλες επιδοσεις και το προιον που αγοραζεις εχει ηδη χασει μεγαλο μερος της αξιας του, οποτε οταν το πουλησεις δε θα χασεις τοσα πολλα. Δε γινεται επισης να παραβλεψω το γεγονος οτι οι 2070s που βλεπω εδω μεσα στα 350€ ειναι κορυφη για αυτα που πληρωνεις. Ακομα, ποσοι εχουν αναγκη μια 3070 στο συστημα τους (δηλαδη θελουν ανετο μαξαρισμενο 4κ gaming)?? Το 15% της αγορας? 20%? Ποσο? Αυτα να νουμερα ειναι μικρα, τωρα σιγα σιγα γινεται mainstream το 1440p. Το 4κ θα αργησει να γινει mainstream θεωρω διοτι οι καλες gaming οθονες παραμενουν πανακριβες ειδικα στην ελληνικη αγορα. Αγοραστε 20χχ καρτες για τους παραπανω λογους που ανεφερα εαν τις βρειτε σε καλη τιμη, και μεχρι τα Χριστουγεννα που θα εχουμε πιο ολοκληρωμενες εικονες για τη σειρα 30χχ ο καθενας μπορει να κανει οτι θεωρει σωστο για τις αναγκες και για την τσεπη του. Ειναι προιον τεχνολογιας, του χρονου παλι τα ιδια θα λεμε εαν βγει νεα γεννια.
  8. Σίγουρα θα γίνεται με κάποιο bios update, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσει κάτι άλλο. 🤣
  9. Α ρε Apple, θα τους εξαφανίσεις όλους για ακόμα μια χρονιά..
  10. Τιποτα να μας ενημερωνει ποτε εχει νευρα η γυναικα μας θα βγαλουν?
  11. Ρε παιδιά ειλικρινά, ας δώσω 100$ παραπάνω να πάρω Intel και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά αυτό το πράγμα με τα bios update κλπ... 6 χρόνια είχα το hashwell σύστημα, οι φορές που μου έβγαλε blue screen η δεν δούλευε σωστά το μηχάνημα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού... Φίλος έχει b450 σύστημα και με το τελευταίο bios update δεν έχει καταφέρει ακόμα να τρέξει τις μνήμες στα 3200mhz. 😛
  12. Παιδιά το κατέβασα στην TV μου αλλά δυστυχώς δεν έχω GPU προς το παρόν να το δοκιμάσω. Τι ταχύτητες χρειάζεται για να φτάσει ομαλά 4Κ 30+;;
  • Δημιουργία νέου...