Προς το περιεχόμενο

dimespy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

dimespy's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. dimespy

    Αγορά macbook pro retina

    Δεν εχω πιστωτικη, για αυτο διαλεξα κοτσοβολο. Θα ρωτησω τον υπευθυνο εκει, και αν γινεται θα το κανω, αν δεν γινεται, θα παρω το 2.6Ghz, 128SSD, 8GB ram. Αν γινεται ομως, τι θα ηταν value for money να βαλω μεσα; Και επισης με την Iris καρτα γραφικων τι παιζει; Ειναι καλη;
  2. dimespy

    Αγορά macbook pro retina

    Λεγεται πλανο δοσεων. Ειναι χωρις πιστωτικη, ουσιαστικα παλι με τραπεζες μπλεκεις, παιρνεις ενα καταναλωτικο δάνειο για οσα λεφτα κοστιζει το αντικειμενο που θες, και απο κει και περα κανονιζεις οσες δοσεις θελεις (μεχρι 60), και οσα λεφτα τον μηνα θελεις εσυ. Το μονο μειωνεκτιμα ειναι τα 15% επιτοκιο (ειναι πολλα, δεν λεω..) Απλα εγω δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικη καρτα.
  3. dimespy

    Αγορά macbook pro retina

    Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αλλα για BTO ειμαι δυσκολα, επειδη θα το παρω απο κοτσοβολο, για να το παρω με δωσεις χωρις πιστωτικη. Οποτε οτι εχει ο κοτσοβολος. Αυτο που ειδα και με ψηνει ειναι το 13αρι ρετινα στα 2.6, 128SSD (θα αλλαχτει στο μελλον) και 8GB ram.
  4. dimespy

    Αγορά macbook pro retina

    Κομπλε. Απλα σκεφτομουν ποιο κοντα για το 13αρι γιατι κοστιζει και 500 λιγοτερα απο το 15αρι. Οσο για το 8GB ram, το 13αρι απ'οτι βλεπω δεν βγαινει σε 16, οποτε ηθελα να ρωτησω αν στο μελλον θα μπρουσα να αλλαξω την ram. Επισης για τον ssd το 128 μου φενεται λιγο, αλλα στο μελλον σκοπευω να βαλω μεγαλυτερο(ξερω οτι ο ssd αλλαζει αλλα δεν ξερω για την ραμ.) Τωρα οσο για τα παιχνιδια απλα θελω να παιζουν δεν με ενδιαφερουν τα High γραφικα. Για τα High και ultra γραφικα εχω το desktop μου. Απλα να τρεχουν θελω και ας ειναι στα medium.
  5. dimespy

    Αγορά macbook pro retina

    Καλησπερα σας. Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να αγορασω ενα macbook pro retina. Το συγκεκριμενο laptop προοριζεται για επεξεργασια ηχου/βιντεο/εικονας και για ηχογραφήσεις . Θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο θα αξιζε αυτη η αγορα, και αν γινεται και καποιος χρηστης να μου πει εντυπωσεις με το μηχάνημα. Επίσης θα ηθελα να ξερω κατα ποσο θα μπορω να "τρεξω" και 1-2 παιχνιδια που θα με ενδιεφερε: World of Warcraft και League of Legends. (Τα οποια αν δεν τα "σηκωνει" δεν θα σκασω και ολας) Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου δωσεις και καποια apple που προανεφερες οτι αξιζουν;
  7. Οτι νανε... Ακυρο το dell λοιπον.. το toshiba δεν ειναι κακο απ'οτι βλεπω.. επισης εχει και lenovo αλλα δεν εχει το Ζ710...
  8. 3.10GHz Λεει οτι ειναι... αλλα αποτι εψαξα 2.00 ειναι.. τι φαση παιζει;
  9. το Hp δεν με τρελανε πολυ, το toshiba απο την αλλη ειναι λιγο overpriced πιστευω. Το dell για ποιους λογους πιστευεις δεν ειναι καλο;
  10. Το msi φενεται ενδιαφερον ειναι η αληθεια. Απλα θα με βολεβε απειρα κατι απο κοτσωβολο γιατι θελω να το κανω με δοσεις χωρις πιστωτική οποτε.. καταλαβαινεις..
  11. Καλησπέρα σας. Καινούριος εδώ μιας και θα ήθελα γνώμες για καινούριο laptop. Το θέλω για δυνατά προγράμματα επεξεργασίας ήχου, ηχογραφήσεων κλπ. Και για ελαφρύ gaming (league of legends, World of Warcraft, και dota 2 ως το ποιό βαρύ που θα έχω). Είδα αυτό http://www.kotsovolo...ll-inspiron-15rκαι το θεώρησα πολύ καλό για αυτά που θέλω. Είπα να ζητήσω καμια γνωμη ακόμα. (Παρακαλώ οχι σχολια του τύπου πάρε desktop. Έχω desktop και πολυ καλο, απλα το χρειάζομαι μαζι μου συχνα!)
  12. Καλησπέρα σας. Καινούριος εδώ μιας και θα ήθελα γνώμες για καινούριο laptop. Το θέλω για δυνατά προγράμματα επεξεργασίας ήχου, ηχογραφήσεων κλπ. Και για ελαφρύ gaming (league of legends, World of Warcraft, και dota 2 ως το ποιό βαρύ που θα έχω). Είδα αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/139715-dell-inspiron-15rκαι το θεώρησα πολύ καλό για αυτά που θέλω. Είπα να ζητήσω καμια γνωμη ακόμα. (Παρακαλώ οχι σχολια του τύπου πάρε desktop. Έχω desktop και πολυ καλο, απλα το χρειάζομαι μαζι μου συχνα!)
  • Δημιουργία νέου...