Προς το περιεχόμενο

Tragic!

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.694
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.890 προβολές προφίλ
  1. Καλησπέρα παρεάκι. Έχω ένα πρόβλημα με Lumia 930 Win10. Μετά από αναβάθμιση που έκανα πριν λίγο καιρό δε μου έχει autocorrect στο ελληνικό πληκτρολόγιο (στο αγγλικό έχει). Στην ελληνική γλώσσα γράφει ότι είναι ανενημέρωτη, πατάω για ενημέρωση και γράφει "απαιτείται προσοχή, οι ενημερώσεις δεν εγκαταστάθηκαν σωστά". Κάνει προετοιμασία λήψηςμ και μετά πάλι "απαιτείται προσοχή". Το έκανα και ρισέτ. Δε προχωράει. Τι παίζει; Ευχαριστώ.
  2. Και εγώ τα αγαπάω τα σκυλογατιά ρε παιδί μου, και πολύ μάλιστα. Γι αυτό άλλωστε και δεν έχω, καθώς δυσκολεύομαι να το φροντίσω λόγω ώρας/χρημάτων. Οπότε βάζω φρένο στον εγωισμό μου και τέλος. Αλλά άλλο ο άνθρωπος, άλλο το ζώο. Μη λέμε κι ότι θέλουμε.- Όχι, δεν είναι κανόνας ότι όσοι έχουν σκύλο είναι προβληματικοί. Αρκετοί προβληματικοί όμως καταπολεμάνε τα θέματα τους έτσι με σκοπό να δίνουν αυτή την εντύπωση, χαντακώνοντας έτσι και τους υπόλοιπους έχοντες κατοικίδια, οι οποίοι όμως έχουν ξεκαθαρίσει ρόλους όπως "κατοικίδιο" και "ιδιοκτήτης". Αυτοί που τα βλέπουν σαν παιδιά τους και μόλις πεθάνουν πέφτουν σε κατάθλιψη μηνών οκ υπάρχει θέμα. Εννοω ότι όταν κάτι είναι άσπρο σίγουρα δεν είναι μαύρο, αλλά όταν κάτι είναι μαύρο δεν είναι απαραίτητα και άσπρο. Κατάλαβες τι εννοώ.
  3. Κάποτε ο γραφών (καλός μαλάκας) έπιασε κουβέντα με μία τέτοια τύπισσα, 30-35 χρονών. Έλεγε για ζώα που κακοποιούνται κλπ και την πληροφόρησα ευγενικά ότι ορισμένοι άνθρωποι δε δίνουν ακόμα και στα μικρά παιδιά ή ακόμα και στα μωρά σεβασμό, πόσο μάλλον στα κουτάβια. Και πήρα την απάντηση...: ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 10 ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Εννοείται έκοψα λάσπη επί τόπου και έκανα και λίγη ώρα να συνέλθω από το πολιτισμικό σοκ.
  4. Tragic!

    αρρωστο κοκατιλ

    Είχες προοπτική να γίνεις αστείος
  5. Εισβολή σε ιδιωτικό χώρο δε συνεπάγεται με αυτόφορο; Ένταλμα εισαγγελέα βγαίνει και την επάυριο.
  6. Ναι, όχι δεν έχει. Nop. Δεν υπάρχει βραχίονας. Έχει απλά 2 πονταρισμένα λαμάκια, κολλημένα στην πλακέτα. Ευχαριστώ, το μεταφέρω στον ενδιαφερόμενο αλλά αν στοιχίζει αρκετά δεν αξίζει, καλύτερα να πάρει ένα σύγχρονο HD μηχάνημα καθώς μελλοντικά θέλει να προσθέσει κάμερες καλύτερης ποιότητας..
  7. Δεν έχει. Θα ψάξω λίγο ακόμα πάντως. Άμα δε βγάλω άκρη θα του πώ να αγοράσει ένα άλλο μιας και δε βλέπω φως
  8. Αν εννοείς Firmware δεν ξέρω, είναι ένα κινέζικο που δε γράφει αριθμό μοντέλου ή κάτι τέτοιο. Στο μενού είπαμε δεν υπάρχει πρόσβαση για να δούμε model No και τέτοια.
  9. Να βγάλω φώτο εννοείς την οθόνη ή το μπαταριάκι; Δεν αφαιρείται είναι κολλημένο on board. Το βραχυκύκλωσα με ένα καλωδιάκι που κρατούσα εκεί για μισό λεπτό περίπου, πατώντας ταυτόχρονα το κουμπί εκκίνησης του DVR για να αποφορτίσουν οι πυκνωτές. Επανέλαβα τη διαδικασία 2 φορές. Δεν άλλαξε κάτι.
  10. Αυτό το επιτυγχάνω βραχυκυκλώνοντας το μπαταριάκι; Γιατί δεν αφαιρείται.
  11. ΠΑΠΑΔΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
  12. Έχει ένα φιλαράκι ένα καταγραφικό ασφαλείας -μάλλον τσαϊνίζ-, στο οποίο είχε ένα admin account ονόματι "Admin" με τον default κωδικό "123456" Είναι 4ων καναλιών άρα και η οθόνη χωρισμένη στα 4. Τα κανάλια είναι μαύρα και δεν αναγνωρίζουν κάμερες. Στο 1ο κανάλι γράφει HACKED, στο 2ο HACKED πάλι, στο 3ο UPGRADE, και στο 4ο FIRMWARE (εκεί δηλαδή που φυσιολογικά έπρεπε να φαίνονται κάμερες). Δε μου δίνει πρόσβαση στο μενού μέσω του κωδικού (τον βλέπει ως εσφαλμένο) και έχει δημιουργηθεί ένα account με όνομα "888888" που ζητάει κωδικό και αυτό. Το καταγραφικό ήταν δικτυακό και παρακολουθούνταν μέσω Cloud άρα πιθανότατα τσίμπησε κάτι από κει. Πήγε άκλαφτο η παίζει λύση;
  13. Γελάω όταν ορισμένοι υπερασπίζεστε τη δικαιοσύνη από τη μεριά του θύματος.
  • Δημιουργία νέου...