Προς το περιεχόμενο

kirillaravanis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kirillaravanis

  • Ημερομηνία γέννησης 25/06/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μαλεσινα-Φθιωτιδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

863 προβολές προφίλ

kirillaravanis's Achievements

  1. Οχι δεν παει ετσι φιλε ! δεν διαβασες σωστα, επειδη ο τυπος αρχισε να ψαχνει τα προιοντα πριν την ωρα τους εφοσον μεσολαβησαν αργιες κλπ και επειδη ειχε γινει ενα μπερδεμα με τον κωδικο αποστολης ελτα (αυτος με τους λατινικους χαρακτηρες στην αρχη και το τελος) δεν μπορουσε να δει την κατασταση αποστολης του ! ετσι μιλησαμε τηλεφωνικος με τον αγοραστη συμφωνησαμε να με ενημερωσει αμεσα με το που παρει τα προιοντα στα χερια του και με εβαλε να βρω τον υπαλληλο του ελτα που παρελαβε το δεμα για αποστολη. ο υπαλληλος μου ζητησε συγνωμη και με διαβεβαιωσε οτι το δεμα θα φτασει στο προορισμο του κανονικα ! επισης τηλεφωνησα αρκετες φορες στο καταστημα που ητανε να το παραλαβει για να μαθω τι εγινε ! ολα αυτα τα εκανα εγω ενω εκεινος εξαφανιστηκε (δικαιωμα του) αλλα δεν τηρησε την υποσχεση του να με ενημερωσει για την παραλαβη !
  2. εμενα μου κανει εντυπωση φυσικα πως ενας τετοιος τυπος εχει τοσες καλες αξιολογησεις, τελικα παιζουνε ρολο ενας τοσο μεγαλος αριθμος καλων αξιολογησεων ? ναι δεν απαντησε ουτε στα μηνυματα μεσω insomnia ουτε στα sms ουτε στα τηλεφωνα (σταθερα-κινητα) του. μονο οταν εκανα την αξιολογηση εμφανιστηκε παραδεχτηκε οτι τα ειχε εδω και μια εβομαδα και ετσι αρχισε το show..
  3. Καλησπερα ! Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα για αυτην την (ατυχη) ιστορια που μολις ειχα με ενα αλλο μελος. πουλησα ειναι σετ hardware (cpu-mobo-ram) σε εναν κυριο που μου εκανε καταθεση στον λογαριασμο πειραιως που εχω. του τα εστειλα την ιδια μολις μερα (31/12/2016) πακεταρισμενα. Και λογο εορτων τα παρελαβε μετα απο μια εβδομαδα, τεσπα ενδιαμεσα ο τυπος μου γκρινιαζε μολις 2 μερες μετα την αποστολη οτι δεν εφτασε ακομα και δεν μπορουσε να βρει τον κωδικο αποστολης ελτα λογο λαθους ενος υπαληλου (εβαλε εναν ακυρο) και συνενοηθηκαμε με τον αγοραστη νε με ενημερωσει αμεσα μου το που τα παραλαβει στο χερι.. εδω ξεκιναει το αστειο.. ο τυπος εξαφανιστικε για μιαμιση εβδομαδα δεν απαντουσε στα τηλ/μηνυματα που του εστελνα παρολο που ηταν ενεργος ολες αυτες τις ημερες, ενω οπως αποδειχτηκε (σημερα) ο τυπος τα ειχε στην κατοχη του εδω και μια εβδομαδα και δεν μου ειπε απολυτος τιποτα !!!! ενω εγω ειχα χαλασει γη και ουρανο με ταχυδρομεια/τηλεφωνα κλπ για να βρω τι γινετε με τα προιοντα !! ε λοιπον αποφασισα να του αφησω μια αρνητικη αξιολογηση στην αγγελια μου εξηγωντας στα σχολια τι ακριβως εγινε, και με του που την εκανα ο τυπος (εντελως ξαφνικα εμφανιστηκε απο την εξορια του) και αρχισε να με εκβιαζει και να με απειλει με μηνυσεις και αυτοφορο εαν δεν σβησω την αξιολογηση !! (προφανος δεν γνωριζει οτι οι αξιολογησεις μελων ειναι τελικες και δεν τροποποιουνται ουτε αφαιρουντε απο τα ιδια τα μελη). Θελω να μου πειτε τι γνωμη εχετε σχετικα με αυτες τις απειλες. Ευχαριστω. link αγγελιας: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/819027-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CF%84-ga-p55-usb3-i5-760-corsair-vengeance-12gb-1600mhz/
  • Δημιουργία νέου...