Προς το περιεχόμενο

antreas71980

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.137 προβολές προφίλ

antreas71980's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. antreas71980

    PlayStation Plus [PS Plus]

    καληπερα πηρα ενα ακομα ps4 για την κορη μου μπορω να χρησιμοποιησω τον ιδιο λογαριασμο ps plus και στα 2?
  2. ναι φιλε απο 220 σε 12 ειναι. το pnp δεν ξερω τι ειναι. βασικα το προβλημα δημιουργηθηκε απο τοτε που μπηκε η λεντοταινια. με το που την βγαζεις φτιαχνουν ολα
  3. antreas71980

    FRITZ!Box 7590 Review

    γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω τι διαφορες υπαρχουν με το 7530?
  4. εχω τα powerline εδω και περιπου 1.5 χρονο και ημουν πολη ευχαριστημενος σε σχεση με τα παλαιοτερα της tp-link. Μηδεν κολληματα και αποσυνδεσεις ενω δεν εχανε καθολου ταχυτητα στον υπολογιστη. Το προβλημα παρουσιαστηκε πριν 2 εβδομαδες οπου αρχισε να κανει κοληματα στη τηλεοραση οταν εβλεπα ταινια απο το plex. Ψαχνοντας βρηκα οτι τα 2 powerline αυτο που βρισκεται στο ρουτερ και το αλλο στον υπολογιστη βγαζαν για λιγο κοκκινο χρωμα δηλαδη ειχαν χασει την συνδεση μεταξη τους. Βρηκα λοιπον οτι το προβλημα ηταν μια λεντοταινια που ειχε βαλει η κορη μου στο δωματιο της. Δεν ξερω τον λογο αλλα φαινεται οτι δημιουργει προβλημα στα powerline και χανουν την συνδεσει. Εχει αλλος παρομοιο προβλημα η να ξερει για ποιο λογο η λεντοταινια δημιουργει προβλημα και αν υπαρχει λυση στο προβλημα?
  5. antreas71980

    PlayStation 5 Topic v2

    απο θεμα θορυβου πως τα παει? το ps4 pro που εχω κανει πολυ θορυβο στο επιπλο της τηλ. και το ειχα βαλει καθετα εκτος επιπλου.
  6. antreas71980

    PC Game Pass

    καλησπερα εχω το εξης προβλημα. κατεβασα το ea desktop για να κατεβασω παιχνιδια της ea. το προβλημα ειναι οτι σε δυο παιχνιδια που κατεβασα το need for speed heat και το Jedi Fallen Order οταν ξεκιναω το παιχνιδι στο video της εισαγωγης τρωει τρελα κοληματα με αποτελεσμα στο πρωτο να μπαινει μετα απο ωρα στο παιχνιδι και να μην μπορεις να παιξεις και στο δευτερο αφου δειξει τα video εισαγωγεις με τρελα κοληματα να μενει σε μαυρη οθονη και να μην κανει τιποτα. εχει αλλος παρομοια προβληματα? πληροφοριακα πανω αριστερα στην οθονη εχω βαλει να δειχνει τα fps και στο need for speed δειχνει 10 με 15 fps στα video ενω στο star wars πηγαινει πανω κατω απο 1 μεχρι 30. σε steam και στα παιχνιδια του game pass δεν ειχα τετοια προβληματα.
  7. κανενα usb bluetooth για μοχλο xbox το καινουριο εχει να προτεινει καποιος?
  8. antreas71980

    PC Game Pass

    σε αλλο δισκο πως αφου κατεβαζει αυτοματα χωρις να σε ρωτησει? δικο μου λαθος το βρηκα και αλλαξα τον σκληρο που κατεβαζει.
  9. antreas71980

    PC Game Pass

    υπαρχει τελικα τροπος να κατεβασεις τα παιχνιδια σε αλλο σκληρο δισκο και οχι οπου θελει αυτο?
  10. λοιπον το προβλημα λυθηκε η μνημες οντως συγχρονιζαν χαμηλα και οχι 3200 που ηταν και επιπλεον αλλαξα καποια πραγματα στον πινακα ελεγχου της nvidia και εφτιαξε.
  11. οχι φιλε μου δεν εχω κανει OC και η drivers ειναι η τελευταιοι. Χθες το εφτιαξα το μηχανημα.
  12. καλησπερα εφτιαξα αυτες της μερες ενα καινουριο συστημα. AMD Ryzen 5 3600 Geforce GTX 1660 Ti 6GB Gaming X Μνημη 16 GB Το προβλημα ειναι οτι εβαλα να παιξω το Resident Evil 3 και εκανε μερικα fps drop. Ενω το παιχιδι επαιζε συνεχεια στα 90 με 100 frame ξαφνικα επεφτε στα 30 -40 frame και ετρωγε στιγμιαιο σκαλωμα. Δοκιμασα και ενα Benchmark το οποιο μου εκανε τα ιδια αφου καποιες στιγμες επεφτε πολυ χαμηλα τα frame με αποτελεσμα να κολλαει για λιγο. Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να φταει? menu 94 4,8
  13. antreas71980

    Administrator στα windows

    Τελικα οτι και αν εκανα ψαχνοντας και στο ιντερνετ και στο youtube δεν πετυχε με αποτελεσμα format
  14. antreas71980

    Administrator στα windows

    καλησπερα μετα απο λαθος του αδερφου μου εχασα τα δικαιωματα διαχειριστη στα windows και εγινα τυπικος χρηστης. Τοθεμα ειναι οτι ποια δεν μπορω να κανω τιποτα οπως εγκατασταση προγραμματων αφου μου λεει οτι δεν εχω δικαιωματα διαχειριστη.Υπαρχει τροπος να γινω ξανα administrator?
  15. καλησπερα εχω το gamepad του nvidia shield μπορω να το κανω να λειτουργησει στον υπολογιστη? το εχει κανενας το εχει δοκιμασει?
  • Δημιουργία νέου...