Προς το περιεχόμενο

lentmia

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    173
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.250 προβολές προφίλ

lentmia's Achievements

Community Regular

Community Regular (9/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Σούπερ Αντιδράσεις Σπάνιο
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 01:03 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    QCY GT S8 Smartwatch με Παλμογράφο Μαύρο δεν έχει ούτε σκόνη. Απίστευτο ρολόι για τα λεφτά του.Μπορεις να απαντας σε κλήσεις,Amoled οθονη..Μπαταριαρα..Μετρηση οξυγόνο... Πανέμορφο..Δεν υπάρχει άλλο ρολόι σε αυτα τα χρήματα να κάνει τόσα και σωστά!!! Βρίσκομαι Περιστέρι.Ευχαριστω!! Βασικά χαρακτηριστικά: Οθόνη AMOLED 1.44" Always On Αυτόνομη λειτουργία GPS Κλήσεις bluetooth από το ρολόι Αντοχή μπαταρίας ως και 336 ώρες Μέτρηση καρδιακών παλμών

    20 €

  2. lentmia

    Αλλαγή κουφωμάτων

    Καλημέρα,θα ήθελα μια γνώμη, αλλάξαμε την πόρτα κουζίνας και επιλέξαμε να έχει 2 κάθετα τζάμια διάφανα ώστε να μπορούμε να βλέπουμε στην αυλή κυρίως τα σκυλιά.Τελικα όμως τα τζαμι είναι μεγάλα σε μήκος και θα θέλαμε κάπως αν γίνεται να θολωσουμε το μισό ώστε να βλέπουμε απο την μέση και πάνω; Έχετε καμιά ιδέα πως να το θολωσουμε;
  3. lentmia

    Τουρισμός για όλους

    Παιδιά όποιος δεν το θέλει για διακοπές μπορεί να παρει τη γυναίκα του,τη γκομενα του, ένα φίλο οτι θέλει ο καθενας τέλος πάντων να πάνε σε ενα ξενοδοχείο της περιοχής τους να μείνουν σε ένα καλο δωμάτιο για ένα βράδυ.Ειναι 150 ευρω που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε διαμονή μην το αφήσετε να χαθεί αν δεν σας χρειάζεται για διακοπές.
  4. Όσοι κάνατε αίτηση σας βγάζει εγκρίθηκε ή υπο έλεγχο; Εμένα έβγαλε υπο έλεγχο πάντως.
  5. lentmia

    FuelPass 2

    Στις ρυθμίσεις του nfc στο κινητό έχεις αλλάξει την προεπιλογή για ανέπαφες πληρωμές να γίνεται με google pay αντί για εθνική τράπεζα; Στις ρυθμίσεις του nfc στο κινητό έχεις αλλάξει την προεπιλογή για ανέπαφες πληρωμές να γίνεται με google pay αντί για εθνική τράπεζα;
  6. Μίλησα τώρα τελικά μόνο με 2 λεπτά αναμονή.. Έχει γίνει η αλλαγή στην γραμμή αλλά είναι θέμα ρούτερ μου είπανε.. Ενα zte είναι.. Οπότε αναγκαστικά περιμένω το καινούργιο..
  7. Αυτό ήθελα να σιγουρευτώ αν είναι θέμα ρούτερ η όχι.. Θα το αφήσω μέχρι αύριο και θα πάρω τηλέφωνο αν και υπάρχουν απίστευτες καθυστερήσεις μέχρι να συνδεθείς με την εξυπηρέτηση και είναι αυτο που βαριέμαι.
  8. Καλησπέρα, 7 του μήνα κάναμε τηλεφωνικά αλλαγή απο 24 σε 100. Την επόμενη μας εστειλαν μήνυμα οτι εχει αποσταλεί το ρουτερ και εχθές ήρθε μήνυμα οτι η ενεργοποίηση της γραμμής θα γίνει σήμερα. Πολύ γρήγορα μου φάνηκε.. Σήμερα απο της 11το πρωί έχει κοπεί το ίντερνετ λογικά λόγω αυτού του θέματος. Το θέμα είναι ότι το καινούργιο ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα. Το στέλνουν με ελτα κανονικά είδα. Θέλω να ρωτήσω ότι με το παλιό ρουτερ αφού θα δουλεύει το ίντερνετ έστω και σε χαμηλές ταχύτητες ή πρέπει να μπει αναγκαστικά το καινούργιο το οποίο δεν έχουμε παραλάβει ακόμα με συνέπεια να μείνουμε χωρίς ίντερνετ; ευχαριστώ!
  9. Στο hard reset που εκανα μηδενιστικαν απλα μετα συνεχίστηκε το ίδιο πρόβλημα δηλαδή η μετράει τους χρόνους ασταμάτητα ασχετα αν φορτίζει 100%.Παραδειγμα στα στατιστικά της on screen shot μου γράφει οτι ειναι ανοιχτη 35 ώρες που ειναι και ο χρόνος που εχει παραμεινει ανοιχτή απο το hard reset.
  10. Το εχω και αδειάσει τελείως αλλα αυτο το κολπακι να το ξαναανοιξω να αδειάσει και η λιγοστή μπαταρία δεν το εχω δοκιμάσει. Θα το κανω σήμερα να δω.παιδια ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις!
  11. Κατάλαβα..Εχει αρκετή δουλεια για εμενα που δεν ασχολούμαι πολυ με αυτα.Αυτες τις μέρες εχω διαβάσει οτι θα παρει τη lollipop και σκέφτομαι να περιμένω να τη βαλω μηπως με την αναβάθμιση ξεκολλήσει.
  12. Βασικα το πηρα και ηταν root..εγω το ανοιξα πρώτη φορά φορά και ηταν ρουταρισμενο.Δεν εχω ασχοληθεί καθολου με αλλες ρομ και φλασαρισματα αφου δεν το εχω και πολυ. Οχι δεν τρελενομαι τοσο πολυ για τα στατιστικά..Αν βρω λυση βρηκα αν οχι το ξεχνάω δεν ειναι κατι ενοχλητικό εξάλλου στη λειτουργία του τηλεφώνου απλα λεω μηπως ειναι κατι απλό το οποιο δρν γνωρίζω αλλά φαίνεται οτι ειναι καποιο προβλημα με οχι ευκολη λυση αρα το ξεχνάω
  13. Εκανα και hard reset αλλα τίποτα. Μηδενιστικαν και μετα συνεχισαν το ίδιο δηλαδη το φορτιζω 100% το βγαζω απο τη πρίζα και αυτο συνεχίζει να μετράει απο πριν το φορτισμα.Το εχω φορτισει ανοιχτό το εχω φορτισει κλειστό γενικά με όλους τούς τρόπους αλλα τίποτα.. Εκει κολλημενα τα στατιστικά μετράνε ασταμάτητα απο το τελευταίο hard reset..Το εχω γκουγκλαρει γενικα αλλα δεν εχω δει κανενας αλλος να το εχει πάθει.
  14. Δεν βγαίνει δυστυχώς.. Ειναι ενσωματωμένη γι'αυτό εχω απογοητευτεί..
  15. Ναι αυτο πιστεύω και εγω.. Επειδη το τηλέφωνο ειναι root σκέφτομαι μηπως μπορω να μπω με κάποιον file manager στη μπαταρία και να διαγραψω κατι αλλα δεν εχω ιδεα τι και αν γίνεται..
  • Δημιουργία νέου...