Προς το περιεχόμενο

giannisp1977

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

319 προβολές προφίλ

giannisp1977's Achievements

  1. giannisp1977

    Ψάχνω για...

    Ψάχνω tablet 10' με πιστοποίηση για full HD Netflix. Προτιμώ από Ελλάδα με δόσεις αλλά αν υπάρχει κάτι από εξωτερικό vfm θα το κοιτάξω. Max 200€.
  2. giannisp1977

    Ψάχνω για...

    Όταν βρεις κάτι, κάνε ένα κόπο να το μοιραστείς εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα.Με ενδιαφέρει.
  3. giannisp1977

    Ψάχνω για...

    Σε σχέση με JBL Tune 510BT και Edifier W800BT Plus που είναι στην ίδια κατηγορία τιμής προτείνεις τα της creative λόγω βάρους και υλικού στα μαξιλαράκια να υποθέσω? Ευχαριστώ.
  4. giannisp1977

    Ψάχνω για...

    Ψάχνω Bluetooth headset για θέαση ταινιών σε τηλεόραση.Απο 30-50€.Προτιμω από Ελλάδα εκτός αν τρέχει κάποια καλή προσφορά από εξωτερικό. Ευχαριστώ.
  5. Στην αλλαγή καναλιών είναι πιο αργή από Samsung 15ετιας. Ηχος ψιλοχαλια, εικόνα ωραία χρώματα αλλά ξεπλυμενο μαύρο.Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με ρυθμίσεις. Για τα λεφτά της είναι ΤΕΛΕΙΑ (αν βγάλει 5ετια). Το android με δυσκόλεψε λίγο... Ακόμη και player για εξωτερικό μέσο πρέπει να το κατεβάσεις εσύ!!! Η Samsung που λέγαμε έπαιζε ότι της κουμπωνες χωρίς πολλά πολλά! Στικάκι μόνο FAT32 και ότι συνεπάγεται. Το τονίζω,για υπνοδωμάτιο που την ήθελα εγώ είναι ΤΕΛΕΙΑ για τα λεφτά τηςμ
  6. Ok. Για την τιβι του θέματος μήπως γνωρίζουμε?
  7. Όλα καλά αλλά από στικάκι ή εξωτερικό σκληρό πώς βλέπουμε ταινία? Ανάθεμα η Samsung 14ετιας μόλις κουμπωνες στικάκι έπαιζε απευθείας! Μπορεί κάποιος κατέχων να βοηθήσει? Ps Δοκίμασα και στικάκι σε fat32.Το βλέπει, το διαβάζει αλλά δεν παίζει ταινία!Σαν να λείπει ο player! Ευχαριστώ.
  8. Εγώ στην τύχη πούλησα 2,1 DOT για 8,5€.Βγάλαμε τα σουβλάκια!Στην υγεία του TS.
  9. Εγώ πήρα αυτόν από το κιτρινομάγαζο.Αν έχει και γείωση,ο μαμά θα φάει χώμα.Κρίμα να καούμε για 15€.
  10. Απάντηση δεν έχω να σου δώσω αλλά αν βρεις συμβατό φορτιστή κάνε ένα κόπο να το μοιραστείς εδώ.Δεν τον βλέπω καλά και τον δικό μου.
  11. Πήρα και εγώ το εν λόγω laptop και με την αναβάθμιση της μνήμης μπορώ να πω ότι σε εργασίες γραφείου πετάει το μηχανάκι. Ειδικός δεν είμαι αλλά τουλάχιστον οι μεντεσέδες μου φάνηκαν καλύτερης ποιότητας από ένα Toshiba και ένα HP που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Το πλαστικό πλαίσιο χρίζει σίγουρα ειδικής μεταχείρισης. Εν κατακλείδι πιστεύω ότι ήταν vfm αγορά.
  12. Ψάχνω φορητό υπολογιστή για χρήση γραφείου (μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις). Απαραίτητα καλή οθόνη(για πολύωρη χρήση) 15-16 ιντσών.Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια,σερφάρισμα, ταινίες.Διαθέτω 500-600€.Ευχαριστώ.
  13. Σε μια Asus Rog Strix B450-F Gaming II με Corsair Vengeance RGB RS 16GB(2x8) DDR4 RAM 3200 σκέφτομαι να βάλω άλλο ένα ίδιο κιτ.Η χρήση είναι απλή και η αναβάθμιση θα γίνει καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.Ο επεξεργαστής είναι ένας 5600g. Τι πιθανότητες έχω να παίζουν σε dual channel? Υπάρχει περίπτωση να δω χαμηλότερες ταχύτητες με τα 4 dimm? Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...