Προς το περιεχόμενο

GeeJay

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.524 προβολές προφίλ

GeeJay's Achievements

  1. 19/4 έστειλαν την παραγγελία , ούτε καν χαρτάκι από ΕΛΤΑ μέχρι και τώρα.. καλά θα πάει αυτό.. Plus, έχω και τις αμφιβολίες για το μέγεθος…
  2. Αν κάποιος δεν τρελαίνεται για lte να πάει για αυτό δηλαδή ; Γιατί όπως και να έχει η οθόνη είναι σημαντικος παραγοντας
  3. Κάτι μου λέει ότι θα μαζευτούμε πολλοί για επιστροφές για λάθος νούμερο. Αν και ακόμα δεν έχω παραλάβει εγώ αλλά νομίζω θα έχω θέμα..
  4. Να σου πω , πιστεύω και εγώ ότι μια χαρά θα δουλεύει
  5. Αυτό μου είπε κ ο τύπος από το support. Έχω αν χρειαστώ και ανεμιστηράκια ανταλακτικα. 😂
  6. Σήμερα παρέλαβα την αντικατάσταση που μου έστειλαν μετά την χτυπημένη που είχα παραλάβει.. Αν και άργησαν αρχικά να απαντήσουν , όταν έστειλα και φωτό με το τσακισμένο κουτί άμεσα μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλη , αρκεί βέβαια να χαράξω έναν αριθμό πάνω στο ψυγείο της χτυπημένης 🤦, όπως κ έκανα. οποτε σήμερα παρέλαβα την νέα. Το κουτι της συσκευασίας είχε χτύπημα πάλι(dhl μεγάλη!) άλλα ευτυχώς δεν είχε πειράξει κάτι δεν χρειάστηκε να στείλω την άλλη πισω αρκεί να χάραζα την παλαιά. Εν κατακλείδι πολύ καλό το support τους..
  7. Στους όρους που είχα δει refund δίνουν σαν credits για αγορά αν κατάλαβα καλά. τωρα για άρνηση παραλαβής δεν διάβασα κάτι. Δε ξέρω που να ρωτήσω.
  8. Βλέπω να τα στέλνω πίσω όπως έρθουν
  9. Έβαλα και εγώ παραγγελία το πρωί. . Απλά αρχικά έβαλα size M (180, 78kgr) αλλά είπα να το αλλαξω σε L για κάθε ενδεχόμενο. Και πήγα να αλλαξω την παραγγελία και ήδη τα έστειλαν 🤦. πολυ γρήγοροι είναι!
  10. 6 μέρες πέρασαν κ καμία ανταπόκριση από το service…. βλεπω να το βάζω πάνω έτσι όπως είναι και ότι γίνει 😂
  11. Έστειλα φωτό στο customer care. Αναμένω να δω τι θα πουν. Λόττο έπιασα 🎉 ευτυχώς τουλάχιστον έχω για την ώρα μια be quiet αεροψυκτρα που κρατάει τον επεξεργαστή σε καλές θερμοκρασίες.
  12. Ναι αυτό λέω να κάνω. Και δε θα το τοποθετήσω για την ώρα. 😤
  13. Σήμερα που το άνοιξα μήπως το βάλω βλέπω αυτό στη φωτό. Τι λέτε; Επηρεάζει; Τι θα κάνατε; επισης την εγγύηση πως φαντάζομαι την εχουμε με την απόδειξη
  14. Ακριβώς όπως το είπες έγινε. Και εγώ παρέλαβα παρόλο που μου έλεγε άλλος στο τηλέφωνο τα δικά του. 😂
  • Δημιουργία νέου...