Προς το περιεχόμενο

Glator

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.378 προβολές προφίλ

Glator's Achievements

  1. Καλησπέρα σας! Ποια είναι η γνώμη σας για τα σεμινάρια λογιστικής τύπου 100 ωρών όπου σε μαθαινουν π.χ ολα τα "λογιστικά διπλογραφικής μεθόδου" κ.τ.λ ? Προσωπικά εργάζομαι ως βοηθός λογιστή (ασχολουμε μονο με την εμπορική διαχείριση), το λογιστήριο της εταιρείας ειναι εξωτερικό οποτε δεν εχω καποια ημερήσια επαφη με καποιον λογιστή ώστε να μαθω αυτα που προφέρουν αυτα τα σεμιναρια. Ο μονος ενδοιασμός στο να εγγραφτώ σε ενα τετοιο σεμιναριο ειναι το κοστος. Οπου και να εχω ρωτήσει, αυτο κυμαίνεται γυρω στα 1000-2000 ευρω. Θα ηθελα να ακουσω την αποψη καποιου που εχει παρακολουθήσει καποιο απο αυτα τα σεμιναρια και αν τον βοηθησαν επαγγελματικα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Και εγω για ρώσικα ενδιαφέρομαι. Πληροφοριακα για οποιον ενδιαφερεται περαν του βιβλιου πρεπει να πληρωσεις και μια συνδρομη στο ΣΕΕ (50 ευρω). Παντως το ινστιτουτο Πουσκιν φαινεται να ειναι εξισου μια οικονομικη επιλογη , απ οτι με ενημερωσαν ειναι περιπου 10 ευρω η ωρα (δινεις 140 ευρω ανα 14 ωρες).
  3. Καλησπέρα σας! Εχει κανεις σας εμπειρια απο τα μαθηματα που παραδιδει ο ΣΕΕ? Ειναι υψηλού επιπέδου? Ευχαριστώ.
  4. libgen το εχει στα αγγλικα αν θες να το κατεβασεις
  5. Glator

    Laser Κυστη Κοκκυγος

    Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος το κοστος της συγκεκριμένης επέμβασης? Θα ηθελα να εχω μια εικονα προτου ρωτησω τον γιατρο μου. Ευχαριστώ.
  6. Υπαρχει και το τμημα Πληροφορικής του ΕΑΠ
  7. Και γιατί οχι με ιδιώτη ? Πολυ πιο φθηνα θα σου βγεί και ενδεχομένως θα βρείς καποιον καλύτερο καθηγητη. Στο italki.com μπορεις να βρεις και native speakers.
  8. Γνωρίζετε σε πόσες ημέρες περίπου φαίνονται τα χρήματα στην revolut από ένα εισερχόμενο έμβασμα ελληνικής τράπεζας?
  9. Δράττομαι της ευκαιρίας που τυγχάνει να δίνει το post για να αναφέρω ότι η εταιρεία στην οποία δουλεύω ψάχνει χειριστές για Γερμανία. Αν έχετε κάποιον χειριστή με δίπλωμα που ενδιαφέρεται στείλτε μου pm ώστε να σας προωθήσω ένα email HR/τηλ.
  10. Ποιά ειναι η γνώμη σας (οσοι έχετε αντίστοιχη εμειρία) για τα συγκεκριμένα σεμινάρια της Hellas Network? Αξίζουν τα λεφτά τους? Μετράνε στο βιογραφικό?
  11. Καλησπέρα σας, Παρομοίως, θα ξεκινήσω και εγώ το αντίστοιχο τμήμα. Λόγω φόρτου εργασίας λέω για αρχή να πάρω μόνο μία ενότητα, την ΠΛΗΠΡΟ και παράλληλα να κάνω προετοιμασία για τα μαθηματικά. Γνωρίζει κανείς το επίπεδο δυσκολίας αυτής της ενότητας?
  12. Καλησπέρα σας, Έχει κάποιος απο εσας εμπειρία όσον αφορά την λήψη άδειας λογιστή Β τάξης ως απόφοιτος ΤΕΙ Διοικήσης επιχειρήσεων(και χωρίς προυπηρεσία) ? Επικοινώνησα με το ΟΕΕ αλλα δεν ηταν ξεκάθαροι για το αν γίνεται. Είπαν απλός οτι θα περάσει η αίτηση απο επιτροπή.
  13. Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ και γρήγορη εκμάθηση δεν πάνε μαζί. Απ ότι γνωρίζω (έκανε ο αδερφός μου 2 χρόνια -μέτριο επίπεδο στοιχειώδους συνεννόησης έφτασε) είναι για άτομα πού έχουν χρόνο και δεν βιάζονται , με το πλεονέκτημα των χαμηλότερων διδάκτρων.
  14. Meanwhile.. https://www.tanea.gr/2020/12/18/greece/education/pleon-kai-me-ptyxia-kolegion-i-eggrafi-se-tee/
  • Δημιουργία νέου...