Προς το περιεχόμενο

kostasth87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    57
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

984 προβολές προφίλ

kostasth87's Achievements

  1. χτυπησα και εγω ενα,και πραγματικα η αποδοση τοσο στην ποιοτητα οσο και στην ενταση με αφησε εκπληκτο!παραμορφωση μηδεν ακομα και στα ψηλοτερα επιπεδα εντασης.μπαταρια πανω απο 6 ωρες με χρηση bluetooth(λογικα με sd και aux η αυτονιμια ανεβαινει) το συνηστω ανεπιφυλακτα!
  2. Ψαχνω κλιματιστικο και για ψυξη και για θερμανση! εχουμε και λεμε σαλονι 55τετραγωνικα να μην καιει πολυ ρευμα λογικα παμε για 24αρι budget 1000+- δε θα τα χαλασουμε ακουω γνωμες
  3. kostasth87

    Ψάχνω για...

    Ψαχνω laptop για χρηση ιντερνετ ταινιες μεχρι 300ευρω. Καμια προταση?
  4. και χθες ισχυε ο διπλασιασμος...
  5. ολες οι τιμες του site ειναι περιεργες!!
  6. Αυτο ακριβως...επειδη το εψαξα το γραφω! Μονο αυτοι που εχουν cosmote one θα βλεπουν hd.οι υπολοιποι κοινοι θνητοι sd ????
  7. 14. Είμαι συνδρομητής COSMOTE ONE. Έχω κάποιο προνόμιο αν ενεργοποιήσω το πακέτο PLAY NOW Unlimited? Βεβαίως! Μόνο εσύ θα streamάρεις όλα τα Video στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (ΗD)!o στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (ΗD)!
  8. Μακρια απο samsung μικρης σειρας σε 4κ... Επειδη ειμαι παθων μιλαω. Η σονυ τπυ νηματος ειναι η καλυτερη επιλογη σε fhd (την εχω 1χρονο)
  9. Ειδες κανεις αποδειξη αγορας περα απο την α4 με την παραγγελια??
  10. Η εκπτωσεις του μασουτη ειναι με τη mascard γι'αυτο στο σκανερ βγαζει αλλη τιμη.στο ταμειο θα την περασει κανονικα. Δε μιλαω για το συγκεκριμενο προϊόν για να μη γινει παραπληροφορηση...μιλαω γενικα για τα προιοντα που ειναι σε εκπτωση στο μασουτη.(λογικα ισχυει και για το dixan που αναφερεις)
  11. - τους χ ποντους λογω τεταρτης...Ειχε ξαναβγει και πριν κατι μηνες ακριβως με την ιδια προσφορα.η τιμη ειναι χωμα!και το συγκεκριμενο αξιζει σαν λαδι.
  12. Xiaomi 20000mah υπαρχει καποιο κουπονι?απο που συμφέρει περισσοτερο?
  • Δημιουργία νέου...