Προς το περιεχόμενο

Hommedenuit

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Hommedenuit

  • Ημερομηνία γέννησης 10/07/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Hommedenuit's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Καλησπέρα, θέλω κι εγώ να βάλω μια οικονομική adsl σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βικτωρίας) και είδα αυτή τη προσφορά της Nova (πρώην Forthnet) με προπληρωμή για 12 μήνες στα 15,75 το μήνα. Έχει κανείς εμπειρία από΄Nova/Forthnet σε αυτή τη περιοχή ή και γενικότερα; http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_adsl24/
  2. Hommedenuit

    Βαψιμο σπιτιου

    Καλησπέρα, έχει κανείς να συστήσει ελαιοχρωματιστή για βάψιμο σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή Πλατεία Βικτωρίας);
  3. Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση για ένα φίλο: ψάχνει να αγοράσει λάπτοπ για χρήση djing (πρόγραμμα traktor pro 2) γύρω στα 450-650 ευρώ, με περίπου τα εξής χαρακτηριστικά: i5 επεξεργαστή, 8gb ram, ssd δίσκο. Έχετε κάποιες προτάσεις;
  4. Ακολουθώντας και τις συμβουλές σε άλλους εδώ έφερα ψυκτικό να δει τους χώρους (δυο γκαρσονιέρες κι ένα δωμάτιο). Μου πρότεινε να μην αγοράσω inverter αλλά on off. 3 9άρια μάλλον aux. Κάτι σαν και αυτό: http://www.bestprice.gr/item/2154353829/aux-asw-h09a4-sukr1.html?qid=37fM9hipg5F_5582d_2442&seq=3#item-prices Κάποιες γνώμες σχετικά και/ή προτάσεις για κατάστημα για παραγγελία από Αθήνα; Τα Arielli ήταν εξαντλημένα για την ώρα και θα ξανάρθουν σε 3 βδομάδες στην ab clima.
  5. Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω τρία κλιματιστικά, σίγουρα ένα ενιάρι και δύο μεγαλύτερα, μάλλον δωδεκάρια. Είμαι στη Κέρκυρα και σκεφτόμουν να παραγγείλω Arielli (μάλλον από την ABclima στην Αθήνα). 1) http://www.skroutz.gr/s/8843916/Arielli-ASW-H09A4-SUKR1DI-4.html 2) http://www.skroutz.gr/s/8843980/Arielli-ASW-H12A4-SUKR1DI-4.html Ξέρετε αν θεωρούνται αξιόπιστα και σχετικά καλά ή όχι; Έχει παραγγείλει κανείς από αυτό το κατάστημα και αν ναι ποια η εμπειρία του; Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση όσον αφορά μηχανήματα-κατάστημα; (Θα ήθελα να ξοδέψω σχετικά λίγα χρήματα και αυτός ο συνδυασμός είναι ο φτηνότερος που βρήκα). Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες προτάσεις και θα επανέλθω με νεώτερα. Υ.Γ. Από ότι είδα η Arielli είναι κάποιο brand της Midea για αυτό και ψήθηκα αρχικά.
  6. Hommedenuit

    Δάπεδα laminate

    Το μόνο που με προβληματίζει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό από ότι έχω καταλάβει, είναι ότι το δάπεδο κάτω από το παλιό μουσαμά που έχει τώρα έχει κάποια φουσκώματα και φοβάμαι μη δε κάτσει καλά το πάτωμα. Για αυτό προσανατολίζομαι ίσως να εγκαταλείψω την ιδέα της ηχομόνωσης για την ώρα και να φέρω ένα μάστορα να το στοκάρει, τρίψει και βερνικώσει.
  7. Hommedenuit

    Δάπεδα laminate

    Γειά χαρά. Έχω ένα δωμάτιο με παλιό ξύλινο πάτωμα το οποίο θέλω να φτιάξω κάπως εμφανισιακά και αν γίνεται να το ηχoμονώσω κάπως, να μην ακούγεται στον απο κάτω όροφο. Σκεφτόμουν τη λύση του laminate πάνω από το ξύλο. Θέμα υγρασίας δεν πολυέχω. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα/πρόταση; Ευχαριστώ!
  8. Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Τελικά αγόρασα αυτό: https://www.germanos.gr/product/alcatel-one-touch-pop-3-5/20306383/ Φτηνό, με όχι μεγάλο καπέλο στη τιμή με 70 ευρώ επιδότηση έβαλα κι άλλα 30 και μου το πήραν δώρο. Πρώτες δυό τρεις μέρες καλές εντυπώσεις, όμορφο πολύ, ιδανικό μέγεθος, δε κολλάει μετά τις ενημερώσεις και πιστεύω με ένα dac φορητό πχ fiio θα ακούω και τούμπανο μουσική. Μόνα μείον, το πάντα λίγο περίεργο UI των Alcatel και ότι δεν έχει 4g. Για την ώρα από ποιότητα κατασκευής πολύ ωραίο. Για αυτό και ψήθηκα και ως εκεί μου βγήκε. Τα περισσότερα που αναφέραμε ήταν εξαντλημένα λόγω γιορτών. Στα πιο ακριβά κινητά τεράστιο καπέλο από Γερμανό δε λέει με τέτοιο ποσό επιδότησης καθόλου. Τα Microsoft σε καλή τιμή αλλά ήθελα android. Καλή χρονιά!
  9. Νομίζω ότι επειδή είναι δώρο θα το πάρω. Κάποιες άλλες προτάσεις από Γερμανό; Αυτό πως σας φαίνεται; https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-core-prime-ve/20304790/
  10. Το καταλαβαίνω ότι είναι μέτριες και ακριβές (αν και το Ε4 το βλέπω στην ίδια τιμή με αλλού) απλά για την ώρα δεν έχω καν smartphone κι ένα δώρο θα με βόλευε έστω για αρχή, οπότε αν βρω κάποιο που να ναι αξιοπρεπές smartphone με όχι πολύ μεγάλη διαφορά τιμής λέω να το πάρω.
  11. Πέτυχα και αυτό το thread http://www.insomnia.gr/topic/582880-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-cosmote/ και από ότι λέει δεν επιδοτούν όλες τις συσκευές οπότε θα πάρω τηλέφωνο για να δω ποιές επιδοτούνται. Από αυτές του thread πιο ενδιαφέρουσες στα λεφτά που ψάχνω μου φαίνονται οι Sony E4 (https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-e4/20300865/) και Microsoft Lumia 535 (https://www.germanos.gr/product/microsoft-lumia-535/20300081/). Κάποιες απόψεις σχετικά;
  12. Μπορείς να βάλεις το λινκ που το βρήκες με αυτή τη τιμή γιατί δε το βρίσκω; Αν δε βρω κάποιο με αξιοπρεπή διαφορά από τη χαμηλότερη του skroutz (20-30 ευρώ) και μιας και η επιδότηση (70 ευρώ) είναι δώρο από συγγενικό πρόσωπο σκέφτομαι να του πω να τη κρατήσει για μείωση του πάγιου από το να πάει τσάμπα στη διαφορά τιμής.
  13. Τα εξής δύο: 1) ZTE Blade A460 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20304864&s=0 και 2) Kazam Thunder 345L https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20299566&s=0 Γενικά αν δεν υπάρχει κάτι αρκετά καλύτερο που να αξίζει τα λεφτά του, δε θα ήθελα να δώσω τα παραπάνω χρήματα, καθώς για την ώρα είναι λίγο δύσκολα τα οικονομικά.
  14. Γεια χαρά, ψάχνω για ένα smartphone φτηνό, έως 170 ευρώ από Γερμανό ή Cosmote λόγω επιδότησης Cosmote. Από αυτά που κοίταξα μου έκαναν καλή εντύπωση αυτά τα δύο: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=EshopHandsets_1&EshopHandsets_1_actionOverride=%2Fgr%2Fcosmote%2Feshop%2Fcontroller%2Fwizard%2FcompareHandsets&_pageLabel=E05&s=0 Έχει κανείς άποψη για αυτά ή κάποια άλλη πρόταση; Η χρήση για την οποία το θέλω είναι συμβατική (internet κυρίως, αρκετή χρήση walkman και επίσης δε ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης e-book γενικά στα κινητά και αν βολεύει, αν ναι καλά θα ήταν).
  15. Παιδιά ssd εννοούσα! Για την ώρα έστειλα τη παραγγελία για το laptop έτσι όπως είναι, αν χρειαστώ επιπλέον ισχύ βλέπω και για ssd. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις γνώσεις σας!
  • Δημιουργία νέου...