Προς το περιεχόμενο

xstreamgamer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    170
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xstreamgamer

  • Ημερομηνία γέννησης 24/01/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.919 προβολές προφίλ

xstreamgamer's Achievements

  1. Όντως σε όλες τις μεγάλες βιομηχνικές μονάδες που δούλεψα στην Λάρισα πληρωνόμουν πάντα σύμφωνα με την εκαστοτε νομοθεσία.Φίλοι μου που δούλεψαν σεκιουριτάδες σε μικρές βιοτεχνίες σερβιτόροι κ.τ.λ έχουν εντελώς μία εντελώς διαφορετική ιστορία να πουν από την δική μου για τα εργασικά τους.
  2. Πήρα και εγώ την αναβάθμιση 22000 καμία σχέση με την leaked version ακόμη πιο γρήγορη απόκριση σε ένα σάπιο ασύρματο ποντίκι που έχω δεν κολλάει καθόλου ακόμα και με σχεδόν τελειωμένη μπαταρία ενώ πριν ακόμα και με καινούρια ήταν για κλάματα. Πλήρως σχεδόν Ελληνικό μενού μόνο στην αρχική οθόνη εισόδου έγραφε wellcome. Επίσης ακόμα και εδώ στο forum όταν γράφω στα Αγγλικά σου εμφανίζει τον σωστό τρόπο γραφής της λέξης και στον Ενικό και στον πληθυντικό ενώ και το ίδιο το λειτουργικό είναι ταχύτατο και με απλή επικάλυψη του κέρσορα στα περισσότερα παράθυρα σου εμφανίζει πολλαπλές επιλογές και λειτουργίες. Επίσης νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι εγώ το pc το χρησιμοποιώ καθαρά για ψυχαγωγία παιχνίδια ταινίες σειρές δεν είναι pc εργασίας παρόλα αυτά ακόμα και με την leaked version δεν είχα πρόβλημα πουθενά πόσο μάλλον τώρα. Σαφώς και δεν θα πρότεινα ποτέ σε κάποιον να το βάλει ως κύριο λειτουργικό όπως κάνω εγώ αν χρησιμοποιεί το pc για την δουλειά του.
  3. Διαβάζω βλακείες με το συμπάθιο κιόλας, αν είναι δυνατόν τέτοιες μεγάλες επιχειρήσεις να αντιμετωπίζονται και να φορολογούνται από το Ελληνικό κράτος σαν την καντίνα του Μπάμπη του σουβλατζή ή του Μήτσου με τα πλακάκια υγιεινής.. Ακόμα και οι αναρχοάπλυτοι του Σύριζα(αστειευόμενος το λέω φυσικά) στη δεύτερη θητεία τους είχαν ψηφίσει νόμο ότι οι πολύ μεγάλες επενδύσεις φορολογούνται με 10%. Πολλά άλλα παίζουν ρόλο στο να έρθει ή να μην έρθει μία επένδυση σε μία χώρα και σαφώς ρόλο παίζει και η γεωγραφική της θέση και το καταρτισμένο προσωπικό αλλά και το αν η χώρα είναι επαίτης ή όχι. Π.χ όταν δούλευα στο Plzen της Τσεχίας στην sony dacd το όριο Picking για τους εργαζομένους ήταν τα 100 cd την ώρα αλλιώς τον μπούλο αλλά για τους Τσέχους ήταν τα 70 cd.Γιατί; Γιατί το Plzen με μείον 4 τα εκατό ανεργία δεν είναι επαίτης είπε στην Sony αν θέλεις να ανοίξεις αποθήκη εδώ αυτοί είναι οι όροι αλλιώς τράβα στην Πολωνία.Έκανε το κράτος τον συνδικαλιστή για τους ανθρώπους του.Και μπορούσε να τοκάνει πρώτον γιατί δεν έχει ανεργία δεύτερον γιατί δεν παρακαλάει για επενδύσεις και τρίτον ειδικά το Plzen εκεί όπου βρίσκεται έχει μεγάλη στρατηγική σημασία για τα logistics.90 χλμ από την Πράγα άλλα τόσα από την Βιένη(Αυστρία) και άλλα τόσα από την Νυρεμβέργη(Γερμανία).Οπότε η (Sony ) φυσικά και υπέκυψε στους όρους της τοπικής εξουσίας και ενώ Έλληνες Ιταλοί Ισπανοί Ρώσοι Ουκρανοί Πολωνοί δουλεύαμε με όριο την εξαγωγή 100 cd ή dvd την ώρα οι Τσέχοι δούλευαν με όριο τα 70 άσε που και στα 65 δεν τους μιλούσε κανείς.. Οπότε η στρατηγική θέση τον αν είσαι επαίτης για να έρθουν επενδύσεις ή ακόμα ακόμα και το καταρτισμένο προσωπικό παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο για μια επένδυση η φορολογία στους Κολοσσούς σε όλα τα μέρη του πλανήτη σχεδόν είναι γελοία, ανεξάρτητα αν η απληστία τους τους κάνει να επιλέγουν χώρες με σχεδόν μηδενικό φόρο.
  4. Πάντως με καθαρή εγκατάσταση τρέχουν άψογα εδώ και τρεις μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε σε παιχνίδια ούτε σε κάτι άλλο.Είναι πολύ πιο γρήγορα είχα μετρήσει τον χρόνο σε μεγάλο αρχείο εγκατάστασης (amd driver rx 5700 xt) σε καθαρή εγκατάσταση στα windows 10 το ίδιο και τώρα έγινε 30 δεύτερα πιο γρήγορα στα 11. Επίσης λύθηκε ακόμα ένα κουλό που μου έκανε το pc είχα κάνει και σχετικό θέμα εδώ όταν του έκανα restart έκανε τελείως skip την οθόνη toy BIOS δεν μπορούσα να την φέρω ούτε με το delete και ο μόνος τρόπος για να μπω σε αυτό ήταν να κάνω shutdown με το powerbutton μέσα από το λειτουργικό. Τώρα φαίνεται ότι και αυτό λύθηκε δεν ξέρω αν την λύση την προσέφερε το λειτουργικό στα σίγουρα πάντως με τα windows 10 το συγκεκριμένο θέμα μου είχε πρήξει το συκώτι.Και το ποντίκι δουλεύει σαφώς καλύτερα καθότι ασύρματο πάντα είχε μικρο κολλήματα ακόμα και με καινούρια μπαταρία τώρα δεν κολλάει καθόλου.Αυτά ως αρχή και θα ενημερώσω ξανά όταν έχω νεότερα.
  5. Η καταστροφή του σκάφους και ο θάνατος του επιβαίνοντος. Σύμφωνα με την αποδεκτή σήμερα θεωρία της φυσικής οποιοδήποτε υλικό πιάσει την ταχύτητα του φωτός μετατρέπεται σε φως και το ίδιο. Επίσης θα πρέπει να πω ότι ο θάνατος του επιβαίνοντος θα έρθει πολύ πολύ νωρίτερα καθώς αν δεν κάνω λάθος η μάζα του σκάφους και του ιδίου θα αρχίσει να τείνει προς το άπειρο ήδη από τα 50.000 χλμ το δευτερόλεπτο. Τις ταχύτητες τις κλασικές που καλύπτουν χιλιομετρικές αποστάσεις για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να τις ξεχάσουμε δεν οδηγούν πουθενά. Μόνο η στρέβλωση του χωροχρόνου η αλλιώς το warp που λένε και στο star trek θα μας επιτρέψει τα διαστρικά ταξίδια. Τώρα το πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο αυτό μόνο το μέλλον θα το δείξει.
  6. Χμ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου γιατί όπου δεν υπάρχει ανεργία παρακαλάνε οι επιχειρήσεις και όχι οι εργάτες.. Συγκεκριμένα στο Plzen της Τσεχίας όπου και βρισκόμουν για δύο χρόνια οι άνθρωποι εκεί είχαν τελείως διαφορετική άποψη για την σχέση εργασίας,σε σχέση με μας όπως και οι εργοδότες. Αν π.χ άκουγαν ότι ότι η HITACHI ή η PANASONIC τους έδωναν 1000 κορώνες τον μήνα παραπάνω από ότι η SONY DACD στην οποία και εγώ δούλευα έφευγαν στην στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη η μονιμότητα σε ένα περιβάλλον εργασίας δεν τους απασχολούσε καθόλου καθώς το ποσοστό ανεργίας ήταν στο μείον 4%Επίσης αν η SONY DACD έβλεπε ότι χάνει πολούς εργαζόμενους έκανε αντιπρόταση και για τους μισθούς και για κουπόνια και άλλες συναφείς παροχές.Το κλειδί για εμένα δεν είναι τόσο ο συνδικαλισμός αλλά η προσφορά εργασίας. Πάντως και τα δύο χρειάζονται και όταν μία χώρα δεν καίγεται για επενδύσεις τον συνδικαλιστή μπορεί να τον κάνει το ιδιο το κράτος . Θα πω χαρακτηριστικά ότι η γυναίκα μου συνέλεγε dvd και cd από ράφια μέσω scanner και το όριο για να κρατήσει την δουλειά της όπως και κάθε αλλοδαπός καθώς είχαμε πάνω από 15 διαφορετικές εθνικότητες εκεί μέσα ήταν τα 100 cd την ώρα ενώ για τους Τσέχους το όριο ήταν τα 70 και δεν το είχαν καν κρυφό. Μας έλεγαν χαρακτηριστικά οι Ελληνοτσέχοι που ήταν εκεί από την αρχή κκαι καταλάβαιναν και την γλώσσα ότι οι τοπικές αρχές είπαν στην SONY DACD ότι αυτοί(μεταξύ πολλών άλλων ) είναι οι όροι μας για να ανοίξεις κεντρική αποθήκη εδώ και αν σου αρέσει κιόλας αλλιώς τράβα στην Πολωνία. Αλλά όπως είπα ούτε σαν κράτος ζητιανεύει για επενδύσεις όυτε αφήνει τους πολίτες του έρμαιο του κάθε επιχειρηματία. Και αυτό γιατί όταν πήγα στο NYRANY(χωριό έξω από την πόλη όπoυ ήταν οι εγκαταστάσεiς της SONY)γύρω μας υπήρχαν παντού χωράφια και μέσα σε έξι μήνες είχαν στηθεί και λειτουργούσαν οκτώ εργοστάσια. Οπότε όταν υπάρχουν δουλειές δεν μπορούν να σε εκμεταλλευτούν εύκολα. Το ίδιο γινόταν και στην Ελλάδα από τα μέσα του 80 μέχρι και τις αρχές του 2000.Θυμάμαι μιλούσαμε στα καφενεία και έλεγαν το τάδε εργοστάσιο ψάχνει εργάτες. Για αυτό και ο μισθός το 2000 ήταν 200.000 δραχμές δηλαδή περίπου 630 ευρώ αν θυμάμαι καλά την ισοτιμία. Ο βασικός μισθός πριν 25 χρόνια ήταν υψηλότερος από ότι είναι σήμερα.
  7. Πήρα χαμπάρι χτες το βράδυ στις 23:30 ότι βγήκε έβαλα το kodi και τη είδα ως τις 05:00 το πρωί και αναφέρω το λογισμικό γιατί εκεί την έχει και σε κανονικό aspect ratio(δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.) Κόλλησα στην οθόνη, τις δύο φορές που σηκώθηκα για "αλλαγή λαδιών" έγινε τελείως μηχανικά και υποσυνείδητα. Η ταινία ήταν απόλαυση για το είδος της πάντα, (εδώ τρελάθηκε η γυναίκα μου , που ακούει για super hero ταινίες και ξερνάει κανονικά) 45 χρονών γομάρι πια και θέλω να το ξανά δω σήμερα το μεσημέρι στο καπάκι. Καλά η gadott μας έδειξε πολύ περισσότερο τα προσόντα της εδώ, αφού σε κάποια φάση το έτερο ήμισυ μου λέει εντάξει είναι θεά η γυναίκα και από πρόσωπο και από σώμα . Όπως ειπώθηκε και παραπάνω το μόνο που κουράζει είναι το πολύ slow motion κατά τα άλλα γιατί έβγαλαν την αηδία που έβγαλαν το 2017 μόνο ο kthulu το ξέρει. Συνήθως δεν προτείνω ταινίες αλλά για αυτούς που τους αρέσει το συγκεκριμένο είδος ταινιών το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  8. xstreamgamer

    Καλό ταξίδι Fotis13

    Μόλις είδα και εγώ τώρα την είδηση.Wtf:Διαφωνούσα στα πάντα μαζί του είχαμε τελείως διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, μερικές φορές τον θεωρούσα και αλαζόνα αλλά ως εντύπωση που δημιουργείται εξ αποστάσεως. Ήξερα την τρέλα του από δω μέσα καθώς και τις περιπλανήσεις του σε όλον τον κόσμο, όντως έζησε πράγματα που πολλοί δεν θα τα έκαναν ούτε σε 10 ζωές. Rip @fotis13 είναι πολύ άδικο και κρίμα να χάνονται τόσο νέοι και δραστήριοι άνθρωποι, που από ότι ακούω προσέφεραν και στο κοινωνικό σύνολο. @margarita.gr συλλυπητήρια καθώς είσαι η μόνη που ξέρω από αυτό το forum που είχες κοινωνικές συναναστροφές μαζί του. Να ζήσεις να τον θυμάσαι.
  9. sorry αλλά τώρα έπεσα πάνω στο post για τον fotis 13 πραγματικά και είμαι σε σόκ. Πλέον τέτοιες διαφορές μοιάζουν ανούσιες και μηδαμινές τέτοιες "αντιπαραθέσεις" είχα και και με τον Fotis 13που μας χώριζε μία άβυσσος στην θεώρηση των αξιών της ζωής στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και όχι στο ατομικό(καθώς μαθαίνω ότι είχε βοηθήσει πολύ κόσμο) και όλα αυτά μοιάζουν απλά τόσο ανούσια τώρα. Πως δεν το είχα χαμπάρι γμτ έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία μόλις τρία χρόνια διαφορά. Πάντως για να επιστρέψω στο αρχικό θέμα διαφωνώ καθώς δεν έχει σημασία τι δηλώνεις ότι είσαι αλλά το τι είσαι. Αλλά όπως είπα και παραπάνω μου κόπηκε κάθε όρεξη για μια τόσο ανούσια συζήτηση αυτήν την στιγμή. Με το παλικάρι αυτό ήρθα πολλές φορές σε κόντρα σε λογικά πάντα πλαίσια αλλά, η απώλεια της ύπαρξης ενός τόσο νέου και ενεργητικού ανθρώπου με έχει συγκλονίσει. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.
  10. Κομουνιστικό κράτος η Κίνα; Σοβαρά τώρα; Η απλώς επειδή λέει ότι είναι κομμουνιστικό κράτος το αποδεχόμαστε κιόλας. Γιατί και εγώ λέω ότι είμαι ο POTUS
  11. Το ξέρω βρε συ ήμουν έτοιμος να το αγοράσω και μόλις έβαλα να παίξω το rise μου έστειλε το link για το shadow. Και θυμήθηκα ότι και πέρυσι κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το assassins creed odyssey.Anyway σε 10 λεπτά τελειώνει το download με την 50αρα την γραμμή είναι παιχνιδάκι οπότε αν το περιεχόμενο είναι limited θα ενημερώσω ξανά και φυσικά μετά πάω για αγορά και εγώ αν δεν είναι ολοκληρωμένο🙂
  12. Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί έτσι αλλά πάντως 15,5 γίγα κατεβαίνουν. Ας μας πει κάποιος που έχει το παιχνίδι αν είναι ολόκληρο η όχι και αν όχι ας διαγραφούν τα posts για το παρόν θέμα 🙂
  13. Για μένα προσωπικά μιλώντας που παίζω ένα game και μετά δεν ξανά ασχολούμαι με αυτό έχει θα το παίξω δωρεάν και τέλος. Αν υπάρχουν και άλλοι που λειτουργούν όπως εγώ και δεν θέλουν ντε και καλά να το έχουν αγορασμένο τότε δεν βλέπω που είναι το κακό της δημοσίευσης μου. Αν δεν είναι το κατάλληλο thread για το post μου ας το μετακινήσουν οι mods🙂
  14. Αν στείλεις το email σου στην squear enix σου δίνει free trial to shadows of the tomb raider,Το έχω βάλει ήδη να κατέβει, βέβαια αγόρασα πριν τρεις μέρες το rise of the tomb raider(ξέρω ξέρω το πήρα νωρίς😝 άθλια κάρτα γραφικών παλιότερα για τέτοια παιχνίδια)οπότε δεν ξέρω αν το free trial του shadow συνάδει με την αγορά του rise.Αν θέλετε κάντε μια εγγραφή και δοκιμάστε το όσοι δεν το έχετε παίξει.
  15. Εγώ για παράδειγμα που αν και μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές μου on line το αποφεύγω όταν αυτό είναι εφικτό. Και αύριο να έπεφτε το Internet παγκοσμίως ούτε κρύο ούτε ζέστη άλλωστε στην μισή διάρκεια της ζωής μου δεν υπηρχε οικιακό Internet στην Ελλάδα.
  • Δημιουργία νέου...