Προς το περιεχόμενο

ASDIC

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.224
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ASDIC

  • Ημερομηνία γέννησης 13/03/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Λονδίνο, U.K.

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.951 προβολές προφίλ
  1. Το ξέρω ότι η βάση δεν κάνει την οθόνη βρε, αλλά μερικές φορές οι καλές οθόνες έχουν καλές βάσεις ! Αμάν...... Και εκεί που μπήκα στην διαδικασία να αγοράσω καλά μπράτσα και να μην πάρω νέες οθόνες..... Δεν ξέρω εάν είναι καλό ή κακό αλλά με το που άκουσε νέες οθόνες η γυναίκα μου ήθελε να δει εάν χωράω στο σπίτι του σκύλου και το περίεργο είναι ότι δεν έχουμε σκύλο !!! Η Samsung είναι η LC27G55TQBUXXU ? Έχει πάρα πολλές με διάφορες στους κωδικους G55. οι οθονες που εχω ειναι αυτες Acer Nitro VG270Ubmiipx
  2. Δεν θυμάμαι κατά πόσο καλές ήταν, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Δλδ προτείνεις να τις κρατήσω και να βάλω μια σωστή βάση που να τις κρατάει, όπως θέλω εγώ και να αφαιρέσω τη μάπα βάση που έχει ? Πάντως για τόσο καλό πάνελ δεν θα έπρεπε να είναι η βάση αρκετά καλύτερη ?
  3. Καλησπερα σε ολους ! Εχω τις οθόνες της υπογραφης για περιπου 4 ετη. Δυστυχως το τμημα στήριξης της οθόνης ειναι πολυ βασικο και ποτε δεν εχω καταφερει να τις ισορροπησω διπλα διπλα. Ειτε γερνουν μπροστα, ειτε στα πλαγια σε μικρες γωνιες. Αρχισα να βλεπω τις κυρτες οθονες που ειχα παλίοτερα και ειπα να βρω 2 νεες που να ειναι πιο σταθερες και να εχουν καλυτερο δεσιμο. Ως επι το πλειστον παιζω ΜΜΟ στα 75Hz και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. 1440π VA ή IPS δεν παιζει ρολο μεχρι 27 ιντσες, δεν εχω χωρο για 32. Προυπολογιμος γυρω στις 450 λιρες και για τις 2. Ολες οι αποψεις δεκτες. Ευχαριστω.
  4. ASDIC

    14αρι fan

    αθορυβο και αποδοση μονο στην Νοκτουα εχει, ειναι ακριβοι αλλα μεγαλη διαφορα σε σχεση με αλλες μαρκες.
  5. λοιπον εκτος απο το γυαλιστικο τα δοκιμασα, ολα. δεν λειτουργησε τιποτα. απλα αφαιρεσαν ενα 50% τις γλυτσας που εχει μαζευτει επι 6ετιας. το υπολοιπο που εχει πλεον ασβεστοποιηθει στα λεπτα κενα της χαλκινης jetplate, μονο με λεπιδα απο ξυραφακι καταφερα να το βγαλω. το υγρο της Ασετεκ που ηταν στο λουπ πρεπει να ηταν πολυ κακης ποιοτητας+τους ατελειωτους κυκλους εργασιας που εκανε, δημιουργησε αυτο το πηκτο στρωμα που τα μπουκωσε ολα.
  6. ουτε αυτο ειχε αποτελεσμα. κατι αλλο ?
  7. Το Πλαισιο ξεχασε απο που ξεκινησε. Κανονικα θελει Ban+kick να στρωσουν.
  8. το παρειγγειλα. αναμενω να εφαρμοσω, γιατι με εχει βγαλει την πιστη 1 βδομαδα τωρα.
  9. Μια και δεν βλέπω απαντήσεις να θέσω ένα άλλο ερώτημα. Μια και δεν μπορεί να αντικατασταθεί η αντλία, έχω μπει στην διαδικασία να καθαρίσω την μπουκωμενη από τα χρόνια jetplate. Την καθάρισα με νερό και μετά την βούτηξα σε λευκό ξύδι για 24 ωρες αλλά ακόμα και μετά από τρίψιμο με την οδοντόβουρτσα η μπιχλα και η μούχλα δεν λένε να φύγουν. Καμμιά ιδέα ?
  10. Όπως αναφέρει ο τίτλος η αντλία έχει παραδοσει το πνεύμα. Είναι μια Asetek gen 4.5. Ποια άλλη ΑΙΟ χρησιμοποιεί την ίδια αντλια για να χρησιμοποιηθεί σαν ανταλλακτικό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Η κάρτα γραφικών είναι 10 ετιας. Ο επεξεργαστής δεν είναι το θέμα, η κάρτα γραφικών δεν έχει να δώσει παραπάνω. Η νέα γενιά θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την RX 66ΧΧ, ώστε να περιμένω ?
  12. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το σύστημα της γυναίκας μου SFF B550 16GB @ 4400mhz AMD ryzen 3600 stock SFF gold 650watt GPU. R9 290X. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο με τηλεόραση στα 1080p. Μέχρι πρόσφατα κάποια απλά παιχνίδια έπαιζαν οκ, αλλά το AC Odyssey ρεταρει με 40fps. Σκέφτομαι για Rx 6600 ή 6600xt. Από eBay βρήκα μια στα 250 μεταχειρισμένη. Είναι καλή τιμή ? Προτείνετε κάτι άλλο ? Ευχαριστώ.
  13. απο εμενα μονο επεξεργαστη. Το τροφοδοτικο πρεπει να την σηκωνει την καρτα.
  14. μολις προσεξα οτι ο τυπος στην αγγελια τον πουλαει σαν ΜκΙΙ αλλα ειναι ο ΜκΙ πραγματικα. Απο οτι ειδα μηδαμινες διαφορες μεταξυ των φακων. Οντως τωρα με τον νεο φακο θα ριξω και εγω επιτελους μια ματια στο εγχειριδιο ! εν τελει θα πουλησω μονο τον Pancake και θα κρατησω τον 40-150 για μακρινες ληψεις. Ευχαριστω παιδες !
  • Δημιουργία νέου...