Προς το περιεχόμενο

icant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

656 προβολές προφίλ

icant's Achievements

  1. Το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι η χειροτερη επιλογη που μπορεις να κανεις.Παιρνει μονο 2gb μνημης πραγμα που θα το κανει να σερνεται μολις ανοιξεις 5-6 tab σε ενα περιηγητη,εχει πολυ μικρη μνημη που δεν νομιζω να επεκτεινεται και επεξεργαστη με δυνατοτητες αντιστοιχου επεξεργαστη προ 5 ετων.Καλυτερα να παρεις στα ιδια λεφτα ταμπλετ με πληκτρολογιο. Αν θες λαπτοπ να το κρατησεις χρονια χωρις να σερνεται πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 500 ευρω και αυτα προσεγμενα γτ κυκλοφορει πολυ σαβουρα στην αγορα.
  2. icant

    Aναζητηση google προβλημα

    Καλησπερα σε ολους,σημερα ενω εψαχνα στο γκουγκλ για ενα βιντεο,μου εβγαλε το μηνυμα Our system has detected unusual traffic from your computer networkΣε μια σελιδα και μου ζητησε να επιβεβαιωσω μεσω captcha αν ειμαι κανονικος χρηστης. Εκανα search με malwarebytes kai μου βρηκε ενα αρχειο pup.optional.bandoo Ξερει κανεις τι μπορει να εφταιξε? Το προβλημα με το που εβαλα το captcha σταματησε αλλα με προβληματισε γιατι μου συνεβει πρωτη φορα τοσα χρονια χρησης ιντερνετ, υσ.Υπαρχει περιπτωση να φταιει που εκανα αναζητηση και παταγα για την επομενη σελιδα των αποτελεσματων σε μικρο χρονο?Ειχα φτασει ξερω γω στην σελιδα 25 σε 1 λεπτο.
  3. πως γινεται κατι '' υπερτιμολογιμενο'' να αξιζει τα λεφτα του?
  4. Mε τετοιο επεξεργαστη σε τοσο μικρο χωρο θα ψηνεις τηγανητες απο πανω.
  5. icant

    Μεταναστες στην Κω !

    Και ρωτω ειναι τυχαιο οτι η γενικη συνωμοσιολογια πχ ιλουμινατι μασωνοι εβραιοι κλπ πηγαζει κατευθειαν απο τις θεωριες του 3ου ραιχ?
  6. icant

    Μεταναστες στην Κω !

    Η δυτικη ''αυτοκρατορια'' αφησε τις αποικιες και κρυβεται πισω απο τα τειχη της,εχει συμβει και παντα συμβαινει σε εποχες παρακμης. Οταν χτιζεις δεκαδες προτεκτορατα στην ασια λογικο ειναι μια μερα ολα να διαλυθουν και να σε παρει φαλαγγι.Οι δυτικοι πλεον δεν εχουν ουτε την ορεξη ουτε και την δυνατοτητα να κανουν αυτα που εκαναν,εχουν καταντησει σαν τους ρωμαιους που καποτε εσφαζαν τους βαρβαρους και τελικα κρυβονταν πισω απο τα καστρα.
  7. Θελω να αναβαθμησω το τρεχον συστημα και σκεφτομαι να βαλω καμια apu για παιχνιδια.Eιμαι αναμεσα σε α6 7400κ και α8 7650κ,υπαρχει αρκετη διαφορα στην αποδοση μεταξυ τους? Επισης ψαχνω και για μητρικη που να επιτρεπει το oc και μνημες. Το μπατζετ ειναι περιπου στα 250-300,αν χωραει και ενα καλουτσικο τροφοδοτικο θα με βολευε. Ευχαριστω
  8. Mιας και η συζητηση επεσε στα apu,παιζει καμια προταση για mobo(για oc) ram για α8 7650κ 'η α6 7400κ ?
  9. Οσο και να το προωθουν δεν παυει να ναι ενα μετριο ρολοι με πετσοκομενες δυνατοτητες επικοινωνιας.Οπως αλλωστε ολα αυτα τα σμαρτ ρολογια.
  10. To πραμα με τα κινητα και ειδικα τα iphone εχει ξεφυγει(ηθελημενα) απο τα λογικα ορια. Πλην των νορμαλ ανθρωπων,υπαρχει η κατηγορια των χρηστων ιphone οι οποιοι νιωθουν κοντεσσες αηδιασμενοι απο το ποπολο και τους πληβειους που τους ζηλευουν επειδη εχουν τα λεφτα να το παρουν και απο την αλλη οι επαναστατες που θα σπασουν το κατεστημενο της ''διαβολικης'' αππλε και εχουν αφιερωσει την ζωη τους στο κηρυγμα κατα της προβατοποιησης. Εχει καταντησει κλισε και βαρετο, ολοι αυτοι συγκεκριμενα να παιζετε τα παιχνιδακια μαρκετινγκ της καθε εταιριας και να φτανετε το φορουμ σε σημεια κακοηθειας και σαπιλας. Αυτο παει οχι σε συγκεκριμενα ατομα αλλα σε οποιονδηποτε νιωθει ξεχωριστος απο ενα τηλεφωνο ειτε ειναι αππλε ειτε ειναι σαμσουνγκ. μπαρντον για το οφ τοπικ
  11. Δηλαδη λαπτοπ που θα κανουν λογικα κανα 3000 ευρω θα ειναι το τελος των desktop?
  12. icant

    Odys windesk x10

    Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο ταμπλετ Site: http://www.skroutz.gr/s/5734427/Odys-Windesk-X10-32GB.html .Με προβληματιζει ομως το οτι δεν εχω βρει καμια κριτικη στο ιντερνετ,αλλα και η εταιρια μου ειναι αγνωστη.Εχει κανεις δει ή δοκιμασει το συγκεκριμενο μηχανημα ωστε να με βοηθησει?. Επισης θα με ενδιαφερε και καποια αντιστοιχη προταση στα ιδια περιπου λεφτα (εως 300) σε ταμπλετ με πληκτρολογιο με windows.Ευχαριστω εκ των προτερων
  13. Μετα απο καθυστεριση λογο ελλειψης ιντερνετ καταφερα να κατεβασω το προγραμμα Η μητρικη μου ειναι Hewlett-Packard 2B34,δεν μπορω να βρω τπτ στο γκουγκλ για αυτη.Το pc το χω παρει 200 ευρω και επειδη εχω σε σκεψεις αρχικα σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη χρησιμοποιοντας τα ενσωματωμενα γραφικα και στο μελλον παιρνω μια καρτα,Απλα δεν μπορω να βρω κατι περι συμβατοτητας της μητρικης με cpu.Σκεφτομουνα καποιον i5 δεν ξερω βεβαια αν εκτος απο την μητρικη τον σηκωνει και το τροφοδοτικο μου.
  14. Με συγχωρεις για την παραλειψη, το μονο που βρηκα οσον αφορα την μητρικη ειναι το chipset Intel® H81 Express,μπορω να διαθεσω μεχρι 500 ευρω(καρτα γραφικων,επεξεργαστης,τροφοδοτικο)η χρηση που θελω ειναι ελαφρυ gaming χωρις μεγαλες απαιτησεις,απλα να μπορω να παιξω πχ gta v εστω και σε χαμηλες ρυθμισεις.
  15. Aγορασα προσφατα το συγκεκριμενο μηχανημα Site: http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=7840505#!tab=specs .Σκεφτομουνα να του εκανα μια αναβαθμιση cpu-gpu για να μπορουσα να παιξω κανενα παιχνιδι. Εχω τις εξης αποριες:αρχικα αν γινεται να κανω αναβαθμιση σε cpu,γιατι διαβαζοντας σε φορουμ της hp απο οτι ειδα σε αντιστοιχη ερωτηση του λεγανε αν θυμαμαι καλα οτι χανει την εγγυηση και δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει,επισης αν θα πρεπει να αλλαξω τροδοτικο,το δικο του ειναι νομιζω 200w ευχαριστω εκ των προτερων
  • Δημιουργία νέου...