Προς το περιεχόμενο

Gboy87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

793 προβολές προφίλ

Gboy87's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Απο την πρωτη μερα εκανα upgrade τα windows 8.1 (original) που ειχα εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου σε windows 10. Εχω αρκετα δυνατο laptop και ενω με τα 8.1 οι χρονοι μου σε loading windows και σε shut down ηταν μικροτεροι των 15 δευτερολεπτων απο την στιγμη που εκανα upgrade ο υπολογιστης μου κανει τουλαχιστον 2 λεπτα να ανοιξει και δεν κλεινει ποτε... Τον εχω αφησει ακομη και 5 λεπτα και δεν εχει κλεισει. Δεν μπαινει σε hibernation mode γιατι εχω απενεργοποιηση την επιλογη fast startup απο τα power options. Καμια ιδεα ισως για αυτο? Να συμπληρωσω πως δεν εχω κανει clean install αλλα upgrade και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα κατα την αναβαθμιση. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ. Είχα windows 8.1 αυθεντικα σε laptop I7 και γενικά ο υπολογιστής μου πέταγε σε αποδόσεις. Συνήθως σε 10 δευτερόλεπτα το πολύ από την ώρα που άνοιξα το PC είχα κάνει ήδη log in στα windows το ίδιο και όταν έκανα shut down. Έκανα κανονικά upgrade windows 10 χωρίς προβλήματα στην εγκατάσταση αλλά από την στιγμή που τα έβαλα πάνω αργεί πολύ να φορτωσει σε σχέση με πριν και όταν κάνω shut down κλείνουν windows και όλα και ο υπολογιστής συνεχίζει να δουλεύει σε μαύρη οθόνη. (έχω ήδη απενεργοποίηση την επιλογή fast startup start power options) καμία ιδέα πως θα το αντιμετωπίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καταννοητα αυτα που μου λες αλλα δυστυχως στο λαπτοπ μου δεν εχω BR player. Μπορω να χρησιμοποιησω τον πρωτο τροπο που μου εγραψες για να τραβηξω το παιχνιδι στο λαπτοπ απο το ps3 και μετα να το στειλω στον σκληρο του ps 3?
  4. Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να περασω το Uncharted 3 me multiman sto ps 3 γιατι εχει αρχεια πανω απο 4gb, δεν μου κανει copy ολο το παιχνιδι και γραφει οτι ειναι SPLIT και προφανως δεν τρεχει χωρις BR disc..
  5. Καλησπερα παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εχω κονσολα με 4.70cfw με multiman περασμενο. Οταν συνδεω την κονσολα στο ιντερνετ και ενω εχω τρεξει το multiman μου βγαζει να κανω update τα προγραμματα της cfw μπορω να κανω αφοβα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Κάποιος σε προηγούμενο post έγραψε ότι καπποες κονσόλες 2504Β με code 1Α παίρνουν cfw από τι εξαρτάται?
  7. Ναι έχεις δίκιο φίλε μου δεν αξίζει και να περιμένω τόσες μέρες είναι καλύτερη αυτή η λύση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  8. Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιση θα αρχίσω να το ψάχνω, δυστυχώς όταν είδα το link που μου έδωσες ήταν αργά δεν νομίζω να έμεινε και πολύ ώρα ενεργή η αγγελία
  9. Έχουμε μήπως κάποιο link φίλε μου πως μπορώ να το βρώ? Σε ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ επειδή οι σελίδες του topic είναι πάρα πολλές. Έχω βρεί ένα PS 3 2504Α με date code 0C υπάρχει περίπτωση ο άνθρωπος που το έχει να του έχει κανει upgrade OFW 4.60 δεν το γνωρίζει με σιγουριά και δεν μπορώ να τον βοηθήσω και εγώ γιατι τις τελευταίες μέρες άρχισα να ασχολούμαι πάλι με κονσόλες. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Θα μπορέσω να το κατεβάσω σε OFW 3.55 ώστε να το κάνω JB? Να το αγοράσω το μηχάνημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...