Προς το περιεχόμενο

segoya13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

segoya13's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γεια χαρά, έχω σαν μητρική την MSI H87i και θέλω αφού περάσω τους drivers των κεραιων της, να μπορέσω να κάνω hotspot στο σπίτι.H συνδεση μου ειναι απο ΟΤΕ και έχω το κλασσικό BAUDTEC, το οποιο δουλευει με ethernet καλωδιο πανω στη m/b.Γίνεται, και αν ναι, πως? Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα? http://www.msi.com/product/mb/H87I.html#hero-overview
  2. ο φιλος μου..ολα καλα δεν ειχαμε θεμα..κοιταξα το σοκετ οσο μπορουσα καλυτερα..
  3. ολοκαίνουργια όλα τα κομμάτια του κουτιού..bios update όχι δεν έκανα..θα το κοιτάξω όμως..Η καρτα μπηκε σε ι3 intel-h87 chipset m/b-psu CX600 συστημα φιλου και ετρεξε κανονικα παιχνιδι και stress test.Οποτε η καρτα δεν εχει θεμα πιστευω..κοιταξα και αλλα θεματα και ειδα καποιες αναρτησεις οπως προσοχη σε φουσκωμενους πυκνωτες μητρικης-γενικοτερα vrm μητρικης κτλ.Δε ξέρω, με τη λογική αυτή του προβλήματος που έχει τεθεί το σκεφτομαι σαν:εφοσον δε μπορω αλλο να δειξω σε οθονη, κλεινω με προτεραιοτητα φαν του κουτιου ως μικροτερη δαπανη σε watt και αφηνω για το τελος cpu-gpu ως μεγαλυτερο υλικο να επιτελεσουν τη δουλεια τους και κλεινω.Ελπιζω για τροφοδοτικο να καταληξω. επισης θερμοκρασιες cpu μια χαρα.
  4. Φιλε δοκιμασα bios reset και ελεγξα την default επιλογη του bios που ηταν στο uefi+legacy(η αλλη επιλογη ηταν σκετο uefi) αλλα την επιλογη pci-x-intergrated δε τη βρηκα στο bios.Ναι, οι τροφοδοσιες ειναι κομπλε.Αυτο που καταλαβα εν ολιγοις ηταν οτι οσο πιο πολυ μενει το πισι κλειστο τοσο πιο πολυ κραταει σε μια ενδεχομενη εκκινηση.Αν π.χ. τον αφησω κλειστο για 2 ωρες μπορει να με κρατησει για μιση ωρα κ για παραπανω αναλογως περισσοτερο.Επισης το ιδιο σκηνικο συμβαινει παλι με τα fan του κουτιου,οπου ενω καποια στιγμη ειχε εξαφανιστει το μπλε φωτακι του debug εμφανιστηκε παλι, τα οποια κλεινουν και μετα απο 1-2λεπτα κλεινουν cpu-gpu.Ας πουμε κατι σαν να δινει προτεραιοτητα στα επιμερους κομματια του hardware.Αυτα.
  5. Καλησπερα αγορασα χθες ενα καινουργιο πισι με μητρικη h97-g43 της msi και καρτα γραφικων της asus,την r9 280.Ετσι το σεταρα με τα windows 8.1 και εφτιαξα τις ρυθμισεις μου.Την επομενη μερα το ανοιγω και οπως ετρεχα στα windows κλεινει η οθονη και το συστημα συνεχιζει να τρεχει και αναγκαστικα το κλεινω απ το κουμπι μπροστα.Εκεινη τη στιγμη αναβει το msi led οπως αναφερεται στο εγχειριδιο της msi το οποιο ειναι μπλε και αρχιζει να αναβοσβηνει(Στο booklet λεει οτι οταν ειναι μονιμως αναμενο σημαινει οτι το συστημα μπαινει σε debug mode.).Τελος παντων, το καλυτερο που εχω καταφερει ειναι να εχω το πισι χωρις καρτα γραφικων και να συνδεω το καλωδιο στα intergrated γραφικα της μητρικης, οπου εκει δεν εχω κανενα προβλημα, boot-αρω κανονικα και τρεχω τα windows.Αν ξαναβάλω τη κάρτα,έχω παλι τα ιδια.Επισης σε αυτη την κατασταση μπορει να συμβει το εξης, να κλεισει η οθονη, cpu gpu να τρεχουν κανονικα με τα fan τους και να σταματανε τα 2 fan του κουτιου.Θα δοκιμασω να βάλω τη καρτα και σε αλλο πισι να δω τι συμβαινει,αλλα προς το παρον θέλω τα φωτα σας.Ευχαριστώ.
  6. segoya13

    ενσύρματο σε wireless

    Γεια χαρά, έχω ένα baudtec του οτε ενσύρματο με 24αρα σύνδεση.Επισης έχω μία μητρική MSI H87i η οποια φοραει 2 κεραιουλες για ασυρματη συνδεση.Μπορώ μέσω αυτης να κάνω το δικτυο μου να εκπεμπει ασυρματα? http://www.msi.com/product/mb/H87I.html#hero-overview
  • Δημιουργία νέου...