Προς το περιεχόμενο

Alex-V

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.956
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Alex-V

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1992

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.544 προβολές προφίλ
  1. Εντυπωσιακό και ταυτόχρονα...τρομακτικό. Φανταστείτε σε λίγα χρόνια. Γενικότερα φανταστείτε το τι γίνεται παγκοσμίως με το ai.
  2. Alex-V

    Bitlocker

    Μου ειχε τυχει ηδη σε 3 dell, δυστυχως διχως να βρουμε λυση. Και ναι, ενεργοποιειται διχως λογο μετα απο καποια updates και καποιες φορες μετα απο bios update. Ακομη και με τοπικο account
  3. Τουλαχιστον αυτοι που μας ηρθαν για να τους το αφαιρεσουμε, δεν ειδα να ειχανε εξτρα βιβλιοθηκες. Ξερω ομως οτι τους ξεσκισανε, σχεδον ολους. Καποιοι την γλιτωσανε. Περιπου 10-15 χιλιαρικα το προστιμο + την αδεια για το προγραμμα. Δεν πειραζει, καλα να παθουνε κατα την ταπεινη μου γνωμη. Ειχανε μαθει με το σπασμενο χρονια και αρκετοι (οχι ολοι) ειχανε βγαλει τα εντερα τους απο χρηματα. Ας πληρωσουν τωρα.
  4. Παντως, οσον αφορα το autocad, τον προηγουμενο μηνα στην πολη μου, ηρθε ατομο απο την autodesk μαζι με εισαγγελεα και αστυνομια, πηρανε την λιστα της τεε με ολους τους πολιτικους μηχανικους και στην κυριολεξια τους γ*****αν! Σχεδον ολοι ειχανε σπασμενα για χρονια και μας περνανε τηλεφωνο για να τους τα καταργησουμε. Καποιοι την γλιτωσαν. Καποιοι, την εφαγαν καλα!
  5. Δοκιμαζεις x-lite windows 10. Πειραγμενη εκδοση δηλαδη. Αλλιως μια διανομη linux πχ. lubuntu Αλλιως, τιποτα. Ο επεξεργαστης του ειναι για τα σκουπιδια, οτιδηποτε και να βαλεις.
  6. Τσαμπα θα φας τον χρονο σου και στο λεω πολυ σοβαρα, φιλικα και απο προσωπικη εμπειρια. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διανομη και να βαλεις, ακομη και την πιο ελαφρια που υπαρχει, το laptop θα γονατισει αν πας να δεις ταινια. Πολυ αδυναμος επεξεργαστης και γραφικων. Τωρα, αν επιμενεις να πειραματιστεις, δοκιμασε lubuntu.
  7. Alex-V

    Ubuntu extended

    Ειδα οτι η canonical προσφερει extra υποστηριξη στις 16.04 και 18.04 μεσω ubuntu pro η free subscription. Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες παραπανω μιας και με ενδιαφερει για ενα συγκεκριμενο μηχανημα που εχω?
  8. Alex-V

    Monomaxos Linux OS VER.6

    ιμε ακομη με ουμπουντου 6.06 και δεν το αλαζω!!!!!!111 no γουντοους εγκαιν!!!!!!!!!!!!111
  9. Εχω βαλει την 10 barebone στο laptop της μητερας μου, μιας και το μονο που κανει ειναι να βλεπει ταινιες και το χρησιμοποιω και εγω καμια φορα. Μια χαρα πηγαινει, δεν εχω συναντησει καποιο θεμα, αλλα...δεν ειναι για κατι πιο σοβαρο. Μην τα βαλεις δηλαδη σε καποιο μηχανημα που κανει κατι σημαντικο. Τωρα ειδα οτι το εχεις για browsing. Βαλτου εναν ssd, περασε και μια ultralight 10 εκδοση απο την σελιδα τους και θα εισαι οκ Αυτην εδω εβαλα εγω σε παρομοιο μηχανημα με το δικο σου https://windowsxlite.com/Micro10_x64_SE/
  10. Alex-V

    Dual boot Xp-10

    Λοιπον. Τελικα το βρηκα. Αν καποιος εχει παρομοιο "θεμα". Για αρχη, εκανα τον ssd mbr απο gpt, μιας και ο παλιος ηταν mbr (δεν ξερω αν επαιξε ρολο) Μετα, εκανα boot το flashακι σε legacy mode αντι uefi. Ξανακανω install στον ssd, επανεκκινηση και voila! Μου εχει επιλογη 10 και απο κατω "προηγουμενη εκδοση windows". Το δοκιμασα και μπηκε και στα XP. Ολα καλα, σας ευχαριστω!
  11. Alex-V

    Dual boot Xp-10

    Ναι. Μπαινει επιτοπου στα xp
  12. Alex-V

    Dual boot Xp-10

    Σε ενα μηχανημα υπαρχει σε εναν μηχανικο δισκο λειτουργικο xp. Θελω να βαλω εναν extra ssd, να περαστουνε 10 και να γινει dual boot. Εβαλα τον ssd (ταυτοχρονα με τον μηχανικο επανω), εκανα setup τα 10 στον ssd, αλλα μετα την επανεκκινηση δεν μου ειχε επιλογη. Μπαινει κατευθειαν στα 10. Με τα 7αρια το ειχα πετυχει. Καμια γνωμη?
  13. Λοιπον. Ψαχνουμε μονο μοναδα. Οχι οθονη Οχι πληκτρολογιο και ποντικι Χρηση. Για αρχη θα γινει απλη σχετικα χρηση με "ελαφρυ" gaming. Μελλοντικα ισως παιξει καποιο video edit. Αυτο που μας απασχολει πιο πολυ απο ολα ειναι να εχουμε παρα πολυ καλο ποιοτικο τροφοδοτικο κυριως απο κεραυνους διακοπες κτλ κτλ. Επισης, ενα παρα πολυ εντυπωσιακο κουτι (rgb κτλ κτλ) Περιοχη, επαρχια. Αν μπορουμε να βρουμε τα κομματια μονο απο ενα καταστημα θα διευκολυνε. Μεγιστο 1000.
  14. Alex-V

    Error 502

    Το φτιαξα βρηκα τον ενοχο. Ξεκολλησε ο χαλκος απο την + μερια της μπαταριας. Εξυσα λιγο πιο διπλα να βγει χαλκος..κ κολλησα εκει. Δεν εκανα κ την καλυτερη κολληση, αλλα επιασε 😁
  • Δημιουργία νέου...