Προς το περιεχόμενο

son of anarchy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

son of anarchy's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    μαγκες οταν βαζω το number tracking μου λεει το εξης ( GRATH Despatched to ATC ) ξερετε τι παιζει ?????
  2. son of anarchy

    αγορα απο minideal.net

    εχω παραγγηλει απο minideal και μου εχουν στειλει το tracking number αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω .καποιοσ που μπορει να βοηθεισει ???? και σε ποιο site ????
  3. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    απλος ρε παιδια το πατησα καταλαθοσ αντι για κατι αλλο και η παραγελια πηγε ,απλος δεν εχω λογαρισμο για αυτην την βλακεια και τουσ ειπα να την ακυρωσουν ,λογικα δεν τρεχει τπτ ρ παιδεσ ετσι??? γτ εχω ανησυχισει για το λογο αυτο.αλλα αφου λογικα δεν εχω λογαρισμο στην βλακεια αυτη και ουτε ιδεα δεν ειχα πωσ υπαρχει δεν θα ειχω προβλημα ετσι????
  4. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    ξερετε να μου πειτε τι ειναι ο τροπος πληρωμης Western Union Payment????
  5. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    απο ποιο site εμπιστευσημο μπορω να το παραγηλω ?
  6. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    ευχαριστω πολυ παιδια να'καλα !!! παιδια στο minideal στην τελευταια πλατφορμα που σου λεει πωσ να πληροσεισ γιατι δν εχει και την mastercard ή οταν λεει με τον τροπο visa εννοει και την mastercard ???? παρακαλω ασ μου απαντησει καποιοσ .
  7. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    δηλαδη μου λετε πωσ η εταιρια δεν θα με κλεψει αμα κανω την παραγελια απευθειασ απο την mastercard και θα μου το στειλει το προιον απλοσ το pay pall με προστατευει σε περιπτωση που χαθει το προιον.θα παραγειλω αυριο το lenovo 850+ μπορειτε να μου πειτε γνωμη για το κινητο εαν το γνωριζετε??? και πωσ μπορω και γλυτωσω το τελωνειο γιατι το εχω ισα ισα τα χρηματα για το κινητο.ευχαριστω !!!
  8. son of anarchy

    Αγορά από minideal

    γεια σασ παιδια χρειαζομε την βοηθεια σασ. ετοιμαζομε να κανω παραγελια ενοσ lenovo απο το minideal και για καποιο λογο η pay pal εχει ακυρωση την καρτα μου .αμα κανω παραγελια απο την mastercard μου υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα μου και να μην μου στειλουν τπτ???? παρακαλω να μου απατνησετε για καιγομε.ευχαριστω
  • Δημιουργία νέου...