Προς το περιεχόμενο

Anthraxos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Anthraxos's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Anthraxos

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Αυτο που λες ειναι λιγακι παραλογο. Αν πιανεις πραγματικα 144fps και το Monitor το εχεις στα 144Hz τοτε θα καταλαβεις διαφορα. Ειδικα σε FPS παιχνιδια. Ολα θα ειναι πολυ πιο smooth.
  2. Anthraxos

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Ποιος εχει πεταχτει απο το σκρουτζ? Ο κοτσοβολος ? Εγω συχνα πυκνα τον βλεπω. Δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια για τον κοτσοβολο αν θα ειναι εκει η οχι. Δεν του χαλαει το prestige. Απλα εμας δυσκολευει οταν συγκρινουμε τιμες απο ολα τα ελληνικα καταστηματα. 😛 Αυτο που λες δεν στεκει. Caseking, AmazonEU, AmazonUS κλπ πολυ μεγαλυτερα καταστηματα/αποθηκες δεν εχουν stock, το eshop καταφερε να μας κοροιδεψει ? χαχαχα Το προβλημα δεν ειναι ουτε ο κοροναιος αλλα ουτε και η Κινεζικη Πρωτοχρονια. Το προβλημα αυτο υπαρχει απο Νοεμβρη που ξεκινησαν να δινοντε στα καταστηματα το προιον. Απο τοτε το παρακολουθω και βλεπω τα ιδια. Δεν υπαρχει πουθενα stock(ή υπαρχει ελαχιστο). Απλα τωρα μαζι με την κοροναιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο, εχουν μεινει πισω στις παραγγελιες. Τους επομενους μηνες λογικα θα σταθεροποιηθει η κατασταση.
  3. Anthraxos

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Ρε παιδια τι διαβαζω εδω μεσα.. Δηλαδη νομιζετε οτι φταιει το e-shop η το οποιοδηποτε καταστημα που ΔΕΝ εχει τα προιοντα που παρήγγειλε στο καταστημα του ? Πως ακριβως συμφερει το eshop κλπ καταστηματα να καθυστερουν τοσες παραγγελιες ? Ειναι προφανες οτι το προβλημα οφειλετε απο την μερια του προμηθευτη. Και κατα 99% η καθυστερηση οφειλετε στην κατασκευη του panel. Η εταιρεια που εχει αναλαβει το panel δεν ειναι η AOC απο πισω. Και με τον κοροναιο τωρα τα πραγματα εγιναν χειροτερα. Καθεστε και τους πριζετε στα τηλεφωνα λες και θα αλλαξει κατι. Αν εχετε γερο στομαχι καθιστε και περιμενετε να ερθουν τα προιοντα 😛 Αλλιως ακυρωση παραγγελιας. Να λετε ποσο τυχεροι ειστε που βρηκατε το ΤΡΕΛΟ COMBO ( συγκεκριμενο μοντελο <200 ευρω + απο ενα καταστημα με ονομα.) Γιατι ειναι πολυ διαφορετικο να αγορασεις κατι απο τον κοτσοβολο σε σχεση με ενα σκρουτζομαγαζο.
  4. Anthraxos

    AOC πρόβλημα. Εγγύηση;

    Αν εχει προβλημα η οθονη την πας και στην φτιαχνουν. Τι σημασια εχει αν ειναι στην 1η μερα η μερα απο 5 μηνες ; ( αρκει να ειναι μεσα στην εγγυηση ) Απλα πολλες φορες ακομα και για επισκευη ζητανε και το κουτι του προιοντος. Οπωσδηποτε πρεπει να εχεις την αποδειξη πληρωμης αλλιως δυσκολα να κανεις δουλεια.
  5. Δεν χρειαζεται να εισαι ο κορυφαιος παικτης η να περιμενεις καποιο μπαμ για να βγαλεις λεφτα απο το gaming. Οπως επισης δεν χρειαζεται να βγαζεις εκατομμυρια το μηνα. Υπαρχουν παρα πολλα ατομα που βγαζουν μερικα χιλιαρικα καθε μηνα και ζουν μια χαρα. Μπορεις να κανεις καριερα αν εχεις να δειξεις κατι στον χωρο. Οπως λειτουργει και σε ολα τα επαγγελματα. Αν εισαι σαν τους αλλους δεν χρειαζεται να παρουν εσενα θα παρουν καποιον αλλον.
  6. Δινω και εγω +1 στο meizu m2 note.Το κινητο τα σπαει.Το αγορασα εδω και 1.5 μηνα περιπου και ειναι οτι καλυτερο.Οπως ειπαν η καμερα καλη..στο σερφαρισμα δεν μου εχει κολλησει ποτε..και η μπαταρια επειδη το τεσταρω απο την 1η μερα που το πηρα κραταει 2 μερες.Το μονο που εχω σαν παραπανο εγω ειναι οτι κανει μια μικρη παραμορφωση στον ηχο.
  7. Anthraxos

    Nokia Lumia 520 προβλημα

    Καλησπερες...τιποτα..το κατεβασε..πηγε να το κανει εγκατασταση και μου βγαζει operation failed....το ξαναδοκιμασα με αλλη θυρα και αλλο καλωδιο usb τιποτα παλι τα ιδια...
  8. Anthraxos

    Nokia Lumia 520 προβλημα

    Επανηλθα στο θεμα γιατι ειδα οτι δεν λειτουργει..δοκμασα με το software που λετε..αλλα αυτο συνεχεια ενω μου παει να μου κατεβασει ενα αρχειο 2gb(περιπου) με πεταει οτι εχω προβλημα με το proxy ολη την ωρα...οσες φορες και να πατησω retry ενω παει να ξεκινησει τo download μετα απο 3 λεπτα το πεταει..Για δωστε μου τα φωτα σας να δω τι θα κανω με το κινητο
  9. Καλησπερα σας,εχω ενα θεμα με το site του hotmail.Ενω βαζω τα στοιχεια μου κανονικα και παταω να κανει συνδεση μετα απο αρκετη ωρα loading με πεταει σε αυτο εδω περα .Αυτο το παθαινω μονο για το συγκεκριμενο site.Ειχα το προβλημα αυτο και στο παρελθον με το ιδιο site ακριβως ,το εφτιαξα καπως με cmd και flushdns κτλ κτλ επιδιορθωθικε αλλα τις τελευταιες μερες ξαναεμφανιστικε και ενω εψαξα και εκανα αυτα που εκανα και τοτε δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου.Γνωριζει καποιος πως να το φτιαξω? Υ.Γ :εαν δεν φαινεται η φωτογραφια..οριστε και σε link--> http://prntscr.com/9c4ojk
  10. Α μια χαρα τοτε..αυτα ηθελα να ακουσω.Σας ευχαριστω πολυ.Ειναι κριμα να εχεις τουμπανο κινητο σαν το meizu note 2 και να σου κραταει μονο μιση μερα..η κατι ωρες
  11. Καλησπερα σας..μια ερωτηση εχω σχετικα με το meizu note 2 μιας και αυτην την εβδομαδα θα παω να το αγορασω.Απο θεμα μπαταρια πως τα πηγαινει? Αν μπορουσατε να μου πειτε ποσο κραταει οταν το χρησιμοπεις λιγο-μετρια-πολυ..για να ξερω πανω κατω τι να περιμενω.
  12. Α ωραια..ισχυει οτι δεν μπορεις να κανεις αγορες απο το εξωτερικο πανω απο 60 ευρω?
  13. Καλησπερα σας.Επειδη θελω να κανω καποιες αγορες απο εξωτερικο και οχι μονο ειπα να ξεκινησω τις διαδικασιες για να ανοιξω εναν λογαριασμο στην paypal.Αλλα χρειαζομαι και μια χρεωστικη καρτα απο καποια τραπεζα.Απλα δεν γνωριζω ποια τραπεζα συμφερει-ειναι καλητερη.Εαν μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω και να μου πειτε και τις δικιες εμπειριες για να μπορεσω να επιλεξω και εγω με μεγαλυτερη σιγουρια θα ηταν τεραστια βοηθεια . Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
  14. Anthraxos

    Κινητα απο skroutz

    Καλησπερα σκεφτομαι να παρω ενα meizu note 2.Και επειδη ειναι η 1η φορα που θα παρω απο σκρουτζομαγαζο θα ηθελα να μου πειτε πανω κατω την διαδικασια.Εγω σκεφτομαι να το παρω απο εδω περα http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=21393&Itemid=0.Απο οτι διαβαζω στις κριτικες ειναι καλο καταστημα.Υπαρχει καποιο ατομο που εχει καποια εμπειρια με το συγκεκριμενο καταστημα?.Η και ακομη αν μου πρωτεινεται εσεις καποιο αλλο καταστημα πιο εμπιστο.Επισης τι παιζει με την εγγυηση ειναι ολα οκ? η θα εχω καποιο θεμα?.Και μια τελευταια ερωτηση,τα κινητα της meizu ποιο εταιρεια-service τα φτιαχνει?..η μπορω πολυ απλα να στελνω το κινητο απο εκει που το πηρα και να κανουν αυτοι ολη την δουλεια?
  15. Anthraxos

    Nokia Lumia 520 προβλημα

    Καλησπερα.Εχω ενα θεμα εδω και καιρο με ενα nokia lumia 520.Το κινητο ειναι της αδερφης μου και οπως ηταν στο fb και μιλαγε ξαφνικα της κλεινει το κινητο και μετα οταν προσπαθησε να το ανοιξει της εβγαζε http://oi61.tinypic.com/1zvc2ef.jpg.Γνωριζει καποιος κατι για να με βοηθησει να το φτιαξω?
  • Δημιουργία νέου...