Προς το περιεχόμενο

Solidius

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Solidius's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Solidius

    Budget PC Case

    Σκέφτομαι να πάρω το Agos. Διάβασα και κάποια reviews και φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του.
  2. Solidius

    Budget PC Case

    H μητρική είναι ΑΤΧ. (AsRock Fatality 990FX Killer) Έχω σκοπό να βάλω της Hyper Evo 212 οπότε το κουτί, θα πρέπει να είναι σχετικά πλατύ. Για κάρτα προς το παρόν έχω μία ATI Radeon HD 5770, αλλά θα πάρω GTX 970 κάποια στιγμή. Όσον αφορά τους σκληρούς έχω 1 προς το παρόν, αλλά θα μπει τουλάχιστον άλλος ένας.
  3. Solidius

    Budget PC Case

    Εκεί που λες "ξερνάω από τα μάτια", δεν ξέρω αν μου προτίνεις τα συγκεκριμένα κουτιά ή όχι ? Γιατί σκεφτόμουνα το 200R.
  4. Solidius

    Budget PC Case

    Καλησπέρα, έχω αποφασίσει να αναβαθμίσω το PC μου σιγά-σιγά κι έχω πάρει ήδη μητρική και επεξεργαστή. Τώρα θέλω να πάρω καινούργιο PC Case, γύρω στα 60-70 ευρώ, γιατί το υπάρχον δεν διαθέτει καμία επιλογή για cable management. Οπότε περιμένω τις προτάσεις σας.
  5. Ωραία, οπότε κι εγώ στην Asrock καταλήγω. Ευχαριστώ, για την απαντήσεις.
  6. Προφανώς είναι και θέμα γούστου.
  7. Της M599FX. H Sabertooth όμορφη είναι.
  8. ^Η αλήθεια είναι ότι το χρώμα της Asus δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Μου φαίνεται λίγο ουδέτερο. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
  9. @Sheogorath Κι εγώ εκεί κλείνω, ευχαριστώ για την απάντηση. @Fulgore Βγαίνει πάρα πολύ εκτός budget η συγκεκριμένη. Σίγουρα θα ήταν στις επιλογές αν ήταν πιο φθηνή.
  10. Καλησπέρα, κάηκε η παλιά (πολύυυυ παλιά για την ακρίβεια) μητρική και αναγκαστικά πάμε σε upgrade (που είχα σκοπό να κάνω, αλλά λίγο αργότερα). Έχω αποφασίσει να πάρω FX 8350 γιατί το PC το θέλω για να rendering, streaming και gaming και μου είναι δύσκολο να αποφασίσω ποια μητρική να πάρω. Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω τρεις, οι οποίες έχουν και διαφορά στην τιμή: 1) Gigabyte 990FXA-UD3 (http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-990FXA-UD3.html) 2) Asrock Fatal1ty 990FX Killer (http://www.skroutz.gr/s/4343503/Asrock-Fatal1ty-990FX-Killer.html) 3) Asus M599FX pro R 2.0 (http://www.skroutz.gr/s/2011954/Asus-M5A99FX-Pro-R2-0.html) Γενικά δεν είναι στα πλάνα μου να κάνω SLI/Crossfire και θέλω να κάνω overclock τον επεξεργαστή. Γενικά το budget μου είναι 130-140 ευρώ (η τελευταία βγαίνει εκτός budget). Οποιαδήποτε υπόδειξη/πρόταση δεκτή. ΥΣ. Το υπόλοιπα εξαρτήματα του PC είναι αρκετά παλιά και θα αναβαθμιστούν σταδιακά.
  • Δημιουργία νέου...