Προς το περιεχόμενο

dimmak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    60
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimmak

  • Ημερομηνία γέννησης 26/02/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Everything helps Me for My personal development/evolution!

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.411 προβολές προφίλ

dimmak's Achievements

  1. Τελικα το Θεμα ηταν σε μιτρικες μεχρι Socket 1150 Χωρις OPT και Cpu System Fan Η ακομη και Water Opt! Με αυτα μπορεις να βαλεις το Fan κανονικα και το Hub Στο Cpu Fan και σε μια απο τις παραπανω το fan με PWM και να δουλευουν ρολοι...Σε μιτρικες με 1151 Socket Το Hub μπαινει κανονικα γιατι ολλες εχουν υποδοχες για PWM! Εκανα αναβαθμηση μιτρικης σε asus deluxe z170 και βρηκα την υσιχια μου, καθως εχει 3 υποδοχες και ειναι Socket 1151 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
  2. Υπαρχουν και τα RGB που αλλαζουν πολα χρωματα μαζι απο ενα controller μονο... Ψαξε για RGB και θα βρεις http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&_from=R40&_sacat=0&_nkw=led+strip&LH_BIN=1 http://www.thepowerbase.gr/monos-connector-led-strip-rgb.html
  3. dimmak

    Aerocool Shark Fan Blue Edition

    Γιατί δεν δοκιμάζεις να μην τα βάλεις με τις βιδες αλλα με τα πλαστικά που έρχονται μαζί... Εγω λεω βρησκουν στο tower εχω 2 χ140 blue και δεν ακούω τίποτα! και δεν νομιζω να έπαθαν κάτι .μήπως τα έχεις πολύ σφιχτά βιδωμένα?Αλλιως θα ακουγοταν και κανενα αλλο αν ηταν απο το Controller..! Σηκωσε τα λιγο πιο επανω !Εγω εκει νομιζω ειναι το θεμα γιατι και σε εμενα στην αρχη το εκανε και ας τα ειχα σε Hub με pwm !
  4. dimmak

    850 evo 250 gb

    Φτάνουν για 32 και 64 Bit windows ---Αν ομως εχεις χ64 windows Και οχι 8 gb ram παντο σε 32! Αλλα είπες έχεις 8 οπότε οκ!.... Είχε καποιες ρυθμίσεις που δεν θυμάμαι τώρα και νυστάζω και λιγο...Θα το δω το πρωί και θα απαντήσω Παντως δεν πιστευω να φταιει κατι...Από τον δίσκο. Έχεις καλώδιο 6gbps?Άλλαξε το και καμιά θήρα δες και λιγο στο bios ρυθμησεις και για ποιο σιγουρα youtube...Εχει τα παντα...Οπως και το Google...!Και κατι ακομη 'μπορει το πιο απλο πραγμα να ειναι - δεν παει να πει οτι ειναι παντα κατι σοβαρο"και εγω πιστευω θα στρωσει αν το εχεις λιγο καιρο...δοκιμασε το και σε κανενα αλλο PC να δεις....Καλο βραδακι φιλε μου!
  5. Aν εχεις να κανεις πανω απο 6/8 μηνες φορματ - τοτε φορματ!
  6. dimmak

    nzxt h440 v2

    Πολυ ωραιο Case ομορφο και σε ασπρο που μου αρεσει πολυ! Ξεχνα τα Cd players δουλευεις με usb απο και οταν το παρεις... Το είχα για λιγο ομως το έδωσα, για το phantex luxe etho pro Full tower και δεν προκειτε να αλλάξω για αρκετά χρόνια case ξανά! Παντω ειναι καλη επιλογη και τα περισσοτερα τα ειπε οφιλος επανω! Αξιολογο Midi Towe Case και σε καλη τιμη! Δοκιμασε το και παρε το ασπρο φιλος αν κανεις και καλο cable managment θα τα σπαει...! Αν και Midi Tower δες και τι θελεις να βαλεις μεσα για να εισαι κομπλε και να μην ψάχνεσαι μετα
  7. dimmak

    προβλημα με e-shop

    Εγώ πάντως προσωπικά δεν εχω καλή μεταχείριση απο E-shop τεχνικούς που αλλάζουν σχεδον τα πάντα μέσα στο case (σε εμένα τουλάχιστον 2 φορες) Καλά και αν το έτρεχε χωρίς βίδα τι να πω φιλαράκι αυτά τα προσέχουν και λιγο...!
  8. dimmak

    850 evo 250 gb

    Λειτούργησε τον λιγο - λογικά τον δούλεψες μια φορά - αν περάσεις κανένα πρόγραμμα στον δίσκο ,drivers ktl...Όπως και αν έχεις και έναν Hdd και κατεβάσεις κανένα τορεντ θα αλλαξει...θέλει λιγο να τον δουλέψεις ... Τουλάχιστον σε εμένα όταν τον είχα κάπως ετσι έγινε! Αναβάθμισε το Filmware και ότι εχει σαν λειτουργία το cd den θυμάμαι και ακριβώς τι έχει,ομως θα ανεβεί,παιζει και το λειτουργικο σου και αν έχεις κάνει και τίποτα στο bios! όπως επίσης να κάνεις τις ρυθμίσεις για τις ram που θέλει να έχεις το λιγότερο 8gb ram σε σατα 3 6gbps καλώδιο αν έχεις x64 Windows (αν δεν εχεις καντα 32 η παρε Ram ...!Μπορείς να ενεργοποιήσεις την ταχεία λειτουργία για να αξιοποιήσεις την αχρησιμοποίητη μνήμη του υπολογιστή σου (DRAM) και να τη χρησιμοποιήσεις ως μνήμη cache έως και 25% της συνολικής χωρητικότητας DRAM. Με τη δραματική αύξηση των αποθεμάτων, η ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων μπορεί να είναι μέχρι και 2 φορές μεγαλύτερη κατά την ενεργοποίηση της ταχείας λειτουργίας.Με τον οδηγό εγκατάστασης One-Stop, το Samsung Data Migration και το λογισμικό Magician να εγκαθίστανται ταυτόχρονα προς εξυπηρέτησή σου, για να βεβαιωθείς ότι οι ρυθμίσεις του SSD σου έχουν βελτιστοποιηθεί για την αποτελεσματικότερη μεταφορά δεδομένων.... και γινε και λιγο πιο συγκεκριμενος..Εγώ είπα διάφορα πράγματα που μπορεί να είναι μπορεί και όχι - ομως αρκετά πιστεύω είναι! Όταν τον έτρεχα Πριν πάρω τον Sandisk extreme pro 24gb,που εκεί μιλάμε για άλλη φάση... Όταν τον έτρεχα ειχα περασει και το κανονικο του...!Όχι σε Amd Όμως, τον είχα βάλει σε icore 5 4690k Και σε Pentium g3258 και δεν ειχα κανενα προβλημα.... Ενας φιλος απο την άλλη είχε παρόμοιο πρόβλημα ομως έπαιζε και η εγκατάσταση τον Windows...Όσο περίεργο και να το νομίζεται - τα ξανάπεράσαμε και έστρωσε!
  9. Μονο αυτο φιλε η μαυρο μπλε που παει στα 1800 ελεγχομενο η ασπρη που παει στα 2200 rpm.... = http://www.enermax.co.uk/ets-t40f/?L=0%2Findex.php%3Fid%3D%27A%3D0 δες και τα Specifications,Installation Guide,Features -κ.α οπως και τα βραβεια που εχουν παρει ως μια απο τις καλυτερες στον κοσμο + Light + αθορυβες εντελως.... θα παθεις πλακα! Βραβεια = http://www.enermax.co.uk/ets-t40f/?L=0%2Findex.php%3Fid%3D%27A%3D0 Και γενικα ψαξε ολο το σιτε τους ! Εγω ειμαι φανατικος με τις ενερμαχ και σε φαν και τροφοδοτικα και κουλερς και γενικα οτι βγαζουν! Εχει ακουσει κανεις για Psu με pwm? δεν νομιζω. Ειναι η πρωτη που το εκανε ! Δες και τα φαν τους για ψυκτρες και για κουτια http://www.enermax.co.uk/ets-t40f/?L=0%2Findex.php%3Fid%3D%27A%3D0 Δεν εχει καλυτερα μονο που στην Ελλαδα δεν εχει πολλα απο αυτα ομως η black twister kai η white gluster. Εγω μετα απο πολες δοκιμες και απο αυτες που ειπαν τα παιδια επανω κατελυξα στην ETS-T40-BK στο ενα Pc μου και στο main Pc ETS-T40-W πυ ειναι αυτο που ειπα πιο επανω της Phantex luxe pro full tower και με το cooler To Εχω κανει το The White Pc Ομως ειχε χωμα και το cse και μπορω να το κανω ασπρο + blue Μαζι... ! Τα σπαει μονο αυτο σου λεω! Η απόφαση δικη σου....!https://www.youtube.com/watch?v=iVEOn1twkY Ετσι σχεδον ειναι το δικο μου δες μονο την ψηκτρα και πες!
  10. dimmak

    προβλημα με e-shop

    Άσε φίλε μου.για εμένα το τεχνικό του τους τμήμα είναι εντελώς άσχετο απο οτιδήποτε!Εδω τους είχα πάρει το Tower μου Phantex Ethoo Luxe full tower και το είχα στημένο ετσι όπως ήθελα να το εχω...Και όταν το παρέλαβα είχαν αλλαξει τα πάντα μέσα!Ακόμη και τους SSD μου βγάλανε και τους βάλανε σε hhd θήκη και οχι στα μπρακετ που τα είχα. Ναι μεν παίρνει και SSD η θήκη ομως τι δουλειά είχαν να τα αλλάξουν? Όπως και το Cable Managment Που είχα κάνει ...Και όταν το είδα στο σπιτι και τους πήρα να τους το πω μου είπαν ότι εγώ τα είχα ετσι Φρικάρεις η δεν το κάνεις? Και γενικά εχω ακούσει και άλλους να ειχαν το ιδο θεμα..! Όμως εσύ είχες τοCpu Cooler έλειπε μια βίδα και δεν το ήξερες???. Λίγο κουφό μου ακούγεται γιατί είναι σαν να λες είχες βάλει την ψήκτρα χωρίς βίδα και το δουλείες ετσι???...Η μήπως κάναν αυτοί κάποια λαμογια και χάθηκε?? Πιστεύω το δεύτερο - εδώ πάλι μου είπαν όταν πρωτο πήρα το 1 Case που εχω και ενώ έχει hub απο πίσω χωρίς να το λειτουργήσω ήταν χαλασμένο και μου είπαν ότι εγώ το χάλασα - μέσα σε 15 λεπτά απο το κατάστημα στο σπιτι και χωρίς να βαλω τίποτα επάνω!Όταν έβαλα απλά το πρωτο φαν δεν λειτουργούσε σε καμιά θήρα...Ασε γιατί τους τα εχω αρκετά μαζεμένα.... και κάτι ακομη είχα πάει ένα φαν της enermax που δεν έχουν επαφή με τον άνθρωπο τα καλώδια και μου ει παν πάλι ότι εγώ τα βραχυκύκλωσα ενώ αυτοί το είχαν συνδέσει...Ασε ασε... μην την ψάχνεις....!Ευτυχώς σε εμένα τι hub το είπε καποιος ότι έκανε την στραβή και τα υπόλοιπα που ήθελαν +15 ευρώ δεν πήραν φράγκο τα ξανά έκανα μόνος μου!Και κτελιξα Vision Sound - ποτέ δεν ειχα θέμα με αυτό το κατάστημα και ήταν πάντα σωστό στα 4 Pc που εχω απο εκεί ...Ακόμη και σε βλάβες τις έβλεπαν μπροστά μου και αλλαγή αμέσως !Όχι κάτσε να το στείλουμε να το δουν,θα σε πάρουμε τηλ η Sms κτλ,... + 15 ακομη και ένα καλώδιο αν βάλουν (ΕΛΕΟΣ).... μακριααα ξανάαααα, εκτός απο κανένα καλώδιο και ίσως τίποτα που να μην υπάρχει στο σκρουτζ που δεν το εχω δει μέχρι στιγμής + ότι έχουν πολύ καλύτερες τιμές....!
  11. Βρηκα ενα που ισως να κανει την δουλεια που θελω http://www.eworld.com.gr/products/details/8093 Ολα τα αλλα ειναι 3 πιν το 4 πιν + 3 πιν μαζι και σε ενα αλο καταστημα μεγαλο βρηκα ενα που ειναι 4 πιν το 4 πιν μερι εδω ειμαστε Οκ τα το αλο που εχει διπλα ειναι για να τραβαει ρευμα και τιποτε αλλο...! Αν εχεις ενα λινκ στηλε μου να δω που εχει παντου...! Να ειναι ολα 4πινα για Pwm Y Spliter σε 2χ4 πιν η και παραπανω δεν με ενοχλει αρκει να πηγαίνει στην μιτρικη το ενα 4πινο και τα υπόλοιπα να ειναι Pwm 4pin...!Αν μπορεις στηλε κατι...!Ας εστελνες αφου εχει παντου,σορρυ κιολας αλλα το εχω ψαξει και εγω και αρκετοι ακομη το θεμα. Για εξωτερικο ναι δεν το συζητω ,εχει - εδω ομως δισκολα...! Εκτος απο το πρωτο που εβαλα το λινκ..Ισως να κανει!
  12. Το εχω δοκιμάσει και αυτό, και βασικά ετσι ακριβώς το σκεφτόμουν πριν πάρω το Cooler!Όμως όπως μου είπε και ένα παιδί στο Youtube που έχει την ίδια και το ίδιο case, ότι την έχει βάλει με ένα καλώδιο 4 πινο που μπαίνει στο cpu fan, και απο αυτό βγαίνουν 2 Pwm 4πινα καλώδια και ετσι έβαλε και το ένα και το άλλο!Oμως τέτοιο καλώδιο δεν υπάρχει κάπου εδώ στη Ελλάδα! Τώρα αυτό που λες, - η μιτρικη έχει 3 x system fan headers και τα 2 είναι 4πινα το ένα μόνο είναι με 3 αλλά και πάλι εκεί δεν δουλεύει καθόλου το hub!Και το θέμα είναι ότι σηκώνει 6 fan και χρειάζομαι μερικά (όχι ολα) γιατί με 4 που εχω τώρα είμαι μια χαρά άπλα ήθελα βάλω ακομη ένα ομως να μπουν σωστά τα καλώδια και να μην τρέχει σε full στροφές το cooler! Μονο το cpu fan έχει ελεγκτή Pwm στη μιτρικη ολα τα άλλα τρέχουν στο φουλ παρόλο που στο bios έχει ρυθμίσεις για χαμηλότερες ταχύτητες ομως δεν λειτουργούν σε fan που είναι Pwm απο όσο είδα γιατί ολα τα φαν μου ετσι είναι και ίσως αυτό να ήταν το λάθος μου! ...Και όπως διάβασα και σε ένα site Τα φαν που εχω είναι για Cpu Cooler που πάνε απευθείας στο Cpu Fan και οχι σε sys fan ktl... Εκτός αν κάνω κάτι λάθος ομως δεν νομίζω,μετά απο τόσο ψάξιμο και ακομη και την ίδια την Enermax ρώτησα και μου είπε τι να κάνω ομως δεν υπάρχουν αυτά τα καλώδια εδώ! Να είσαι καλά πάντως...!
  13. 4 πιν εχει το cpu cooler και το hub του κουτιου εχει 4 πιν που πανε και τα 2 στης μιτρικης - δεν γινεται να τα βαλεις και τα 2 μαζι γιατι εχει μονο μια υποδοχη η μιτρικη και οχι μια η βαζεις το cooler η to hub! Αυτο ειναι ολο δεν εχει περισσοτερα...! και σε ατομο που εκανε ολοκληρο ποστ για το κουτι μου ειπε αν ηταν με 3 πιν τα φαν του κουλερ θα γινοταν ομως ειναι με 4 και Pwm δεν ειναι απλά...και το ηξερα αυτο δεν χρειαζοταν να μου το πει... Απλα αυτη ηταν η λυση της! Κάτι αλλο δεν υπαρχει...!Λογικα....Και πιο απλα επανω δεν γινοταν να τα γραψω - ισως δεν εχεις δοκιμασει τα συγκεκριμενα για να δεις πως ειναι...!Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/akasa-pwm-extension-cable-sleeved-30cm-p-PER.813074 τα 3 πιν να μπουν στο hub και τα 4 στο φαν οπως και στο αλλο!Ανδεν πιασει καια αυτο - θα το πουλισω το κουτι γιατι και στο εξωτερικο οι περισσοτεροι ανιμετωπιζουν το ιδιο θεμα...και λογο οτι ειμαι κατα της υδροψυξης δεν προκειτε να ξαναβαλω! η αεροψυξη που λειτουργω ενω ειχα την H100i εριξε 11/16 βαθμους κατω απο οτι η h100i !ευχαριστω!
  14. Καλησπέρα! Έχω ένα προβληματάκι... Έχω το Case Phantex Enthoo Pro και απο πίσω έχει ένα Hub που για να λειτουργήσει πρέπει να πάει στης μητρικής το Cpu Fan.... Από την Άλλη εχω της Enermax το ETS-T40F-W Cpu Cooler που είναι και τα 2 fan της με 4 πιν και όχι με 3 pwm και δεν μπορώ να το συνδέσω εκτός της μητρικής... τι μπορώ να κάνω για να συνδεθούν ολα μαζί και να μην υπάρχει θέμα? Γιατί όταν βάζω το Cooler σε και σε Sys fan που έχει η μιτρικη δεν βγάζει το χρώμα που θα έπρεπε και κάνει πάντα μια στροφή,σταματάει και πάλι το ίδιο (παρόλο που είναι με 4 πιν το sys)...! To hub δινει 6 fan Θήρες ομως είναι με 3 πιν η κάθε μια και πάλι δεν λειτουργούν η αν βάλω μόνο την μια πάει στο μαχ 2200 rpm και όπως καταλαβαινεται παίζει πρόβλημα! Έξω υπάρχουν καλώδια.Connectors με 4 φαν ομως δεν μπορώ να παραγγείλω... Κάτι εδώ στη Ελλάδα δεν υπάρχει>>??? Αν όχι τι τα φέρνουν τότε??? Α και της ενερμαχ το κουλερ το πήρα απο Λονδίνο όχι απο εδώ.. Εδώ έχει μόνο του 2011 σειρές και όχι καινούριες όπως και τα φαν που πουλάνε και κανένα PSU αν βρει κανείς που είναι απο τα καλύτερα για εμένα ειδικά τα καινούρια τους τα Gold ,anyway..... Έχει κανείς να προτείνει κάτι?? Γιατί Οπως το βλέπω θα το πουλήσω το κουτί και δεν είναι ούτε 5 μηνών!Με φωτοταπετσαριες επάνω και γυρω απο το πλεξι και γενικά το έριξα κάποια χρήματα και δεν θέλω να πάει τζάμπα...! Έχει κανείς να προτείνει κάτι??
  15. Παλιό το ποστ ...Έψαχνα κάτι να βρω για PWM και βρέθηκα εδώ....Καλά όλα αυτά τα φαν Όμως σαν της ENERMAX φαν δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορα.... Και το κακό εδώ στη Ελλάδα είναι ότι με το ζόρι έχουν φέρει μερικά από την πρώτη σειρά της...! Βάλτε να ξεχάσετε ότι έχετε PC. <| Με 4 colours/μονόχρωμα σε ότι θέλεις PWM και DISCO μέσα το PC αν έχεις και μεγάλο πλεξι σε Full Tower! Δοκιμάστε...Όπως και τα Cooler τους και τα PSU τους που είναι πανάκριβα και η υδροψυξη που σαρώνει βραβεία έξω και εδώ τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια..... !
  • Δημιουργία νέου...