Προς το περιεχόμενο

DimitrisGt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    170
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.086 προβολές προφίλ

DimitrisGt's Achievements

  1. Μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι οσοι το χρησιμοποιουμε ειναι επειδη ακουμε μουσικη τσαμπα, + οτι το spotify ειναι πιο φθηνο και παιζει μουσικη στα 320kbps εναντι 128kbps του soundcloud, θα κλαινε με τετοιες βλακειες που κανανε.
  2. εχω περασει hackintosh σε 2 αλλα pc, δεν ειναι κατι δυσκολο με τοσα tuttorials που κυκλοφορουν... τωρα θελω να φτιαξω και το δικο μου! εχεις καποιο build να προτινεις στα 500?
  3. i) 500 euro ii) Δημιουργικοτητα (επεξεργασια εικονας, βιντεο) iii) Σουιτα της Adobe iv) οθονη υπαρχει v) Περιφεριακα υπαρχουν επισης vi) Βρισκομαι θεσσαλονικη και δεν εχω προβλημα να ειναι απο διαφορετικα μαγαζια vii) θα το στησω εγω viii) Mac (hackintosh) που θα μπει δωρεαν ix) οχι δεν σκοπευω να αναβαθμισω x) οχι oc xi) oxι oc στη GPU xii) κουτια εχω οποτε δεν χρειαζομαι
  4. 1ον. δεν με ενδιαγερει καθολου για το ποσο θα ζησει το λαπτοπ αρκει να λειτουργει καλα.(ειναι που ειναι μια μλκια κ μιση) 2ον. αναφερω πιο πανω πως εχω ηδη επιλεγμενο το high perfomance.. και επειδη παλι ανεβωκατεβαινε ο χρονισμος σταματησα και το throttling στο [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings] και τωρα καθετε σταθερα στα 2.17 δλδ στο μεγιστο χωρις burst.
  5. βεβαια, να σημειωσουμε πως μεσω regedit σταματησα το throttling.
  6. Το θεμα ειναι οταν το χρειαζομαι δεν ανεβαινει πλεον, καθετε στα 2.17ghz! κ με την θερμοκρασια δεν ειχα ποτε προβλημα..για παραδειγμα εκανα export στο premiere 1080p βιντεο σε full render quality και απο οτι ειδα στον task manager δουλευε για περιπου 40 λεπτα σε burst (2.7ghz) και η θερμοκρασια ηταν πολυ νορμαλ! και επειδη οπως ειπα κ πιο πριν ειναι αδυναμος επεξεργαστης θελω να δινει παντα το 100% του.. σε περιπτωση που δεν γινεται να κλειδωσει σε burst, τουλαχιστον γινεται να ενεργοποιηθει παλι το burst αλλα με τον επεξεργαστη κλειδομενο στα 2.17?
  7. Project cars και thrustmaster t150...
  8. γεια σας, εχω ενα lenovo g50-30 με win 10 κ λογο του low end cpu απενεργοποιησα το throttling..αλλα στον task manager λεει οτι τρεχει στα 2.17ghz ενω μπορει να παει κ 2.70 με burst.. γινεται να τον κλειδωσω εκει στα 2.70 αντι για 2.17? (cpu: intel pentium n3540)
  9. Τότε γιατί με ρωτησες το μοντελο του λάπτοπ? τελος πάντων εννοουσα μπορείς να το αναφερεις. Λύθηκε το πρόβλημα άρα όλα καλά..
  10. απλα μπηκα στο bios και το ρυθμισα.μπορουσες να το πεις αν ηξερες οτι γινοταν απο εκει. τελος παντων η βοηθεια σου και στο παρελθον ηταν πολυ καλη οποτε ενταξει. (φιλικα παντα)
  11. g50-30 η ram δεν ξερω γιατι δεν την αγορασα εγω..αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι 1666mhz.
  12. Laptop:lenovo G50 καλησπερα, εβαλα στο λαπτοπ μια 8αρα hyperx και απο οτι βλεπω στον task mngr τρεχει στα 1333mhz..help!
  13. αν περασουν απο τα τεστ των εταιριων πριν βγουν στην αγορα, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
  14. Υδροψυξη έχει το λάπτοπ της Asus τι κρεπες και βαφλες?
  15. Ακριβώς. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τη βοήθεια.
  • Δημιουργία νέου...