Προς το περιεχόμενο

dikakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dikakos's Achievements

  1. dikakos

    MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 05:26 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Λογω αναβαθμισης με κουτι και αποδειξη εγγυηση.Τιμη τελικη.Συναντηση μονο μετρο Πειραια και γυρω περιοχες.Ανταλλαγες παζαρια θα διαγραφονται. Specifications Οικογένεια GPU: NVIDIA Επεξεργαστής γραφικών: GeForce RTX 3070 Ποσότητα Μνήμης: 8 GB Μέγιστη ανάλυση: 7680 x 4320 pixels Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 650 W Ποσότητα θυρών HDMI: 1 Έκδοση HDMI: 2.1

    350 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 05:25 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το Corsair Dark Core RGB Pro Ασύρματο Gaming Ποντίκι άψογο με κουτί και απόδειξη εγγύηση αγορασμένο από Πλαίσιο 1/9/2022.Παραλαβή από Πειραιά και γύρω περιοχές.Τιμή τελική παζάρια ανταλλαγές θα διαγράφονται.

    40 €

  3. Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα και συγνώμη προκαταβολικά για τα παραπάνω από 10 αλλά από snes Nintendo 64 πήγαμε σε xbox και pc: 1.The legend of zelda a link to the past/shadowrun 2.secret of mana/secret of evermore/chronotrigger 3 3.super mario kart/donkey kong/ridge racer 4.goldeneye/killer instict 5.warcraft 2/warcraft 3/morrowind/fallout 2/wow (2005-2021) 🙂 extra :final fantasy 7/gta v/heroes of might and magic 3/silent hill 1/halo/syndicate/grim fandango/monkey island!!!
  4. Καλησπέρα θα ήθελα μια επιπλέον βοήθεια όποιος γνωρίζει. Μετά από διακοπή ρεύματος αν καο είχα το pc επάνω σε πολυμπριζο ασφαλείας δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα με το keyboard του τίτλου. Λειτουργεί το rgb κανονικά αλλα δεν ανταποκρινοταν το πληκτρολόγιο. Εκανα hard bios reset, reset με τα 4 bios που εχει αλλα δεν λειτουργουσε στο pc μου. Το βαζω να το δοκιμάσω στο pc της δουλειάς παίζει κανονικα. Το ξαναβάζω στο δικο μου pc παιζει κανονικά ωσπου σένα σημειο κολαει το pc το keyboard και μετα το restart εκανε παλι τα ιδια. Το ξαναφερνω και το δοκιμαζω σε 2 pc της δουλειας μηπως και αλλα τιποτα αυτη τη φορα λειτουργεί μονο το rgb. Όποιος μπορει ας πει καμια ιδεα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. dikakos

    Stability problem vega 56

    Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. Θα το ρυθμισω οπως μου προτείνεις και θα γραψω το αποτελεσμα.
  6. Συστημα Cpu :Ryzen 5 2600 stock cooler Mobo :Gigabyte Aorus M B450 Memory:G skill sniper X Camo 2*8 Ddr4 3200 Gpu:Gigabyte Radeon Rx Vega 56 oc 8Gb Psu:Corsair Tx 850 80 plus Tower:Thermaltake Element S Hdd:Ssd Sandisk Plus 120Gb-WD Sata 3 Caviar Black 500 Gb-WD Sata 3 750Gb Green Screen:Aoc Q3279VWFD8 Keyboard:Motospeed Ck 104 inflictor Mouse:Logitech G401 OS:Windows 10 64Bit Καλησπέρα. Θα ηθελα μια βοηθεια γιατι αντιμετωπιζω προβληματα σταθερότητας με τη vega 56.Με τους τελευταιους drivers της Amd και το Radeon wattman αν τα fans δεν δουλευαν ολη την ωρα σε υψηλες στροφες το μηχανημα εκανε throttling σε οποιοδηποτε profil και να εβαζα ειτε stock ειτε custom και black screen με αποτέλεσμα να κανω restart. Αυτο στα games. Τους απεγκατεστησα και τωρα εχω πανω τους 18.9.3 χωρις το wattman αλλα με msi afterburner. Τα πραγματα ειναι καλυτερα με stock ρολογια,αλλα με ρυθμισεις τα fans να δουλευουν ψηλα ολη την ωρα. Εδω να πω οτι την δοκιμασα και με bios vega 64 αλλα ειχα μεγαλυτερα προβληματα και τη γυρισα σε stock bios. Οι μνημες μου ειναι Samsung και οχι Hynix. Μετραω με Gpuz, Hww info και msi afterburner. Αν οι θερμοκρασιες πανε πανω απο 70 η καρτα κανει throttling. Στο κουτι οι ανεμιστηρες δε λειτουργούν και θελω να βαλω νέους η ναλλαξω κουτι. Επισης θα αλλαξω thermal pad στην καρτα. Θα ηθελα μια βοήθεια τι να κανω με την ψυξη; Σκέφτομαι μεχρι και υδροψυξη για την καρτα η αν βρω καλυτερη αεροψυξη. Επισης τι να κανω με τους drivers και το προγραμμα για oc; Να συνεχίσω με afterburner; Η να εγκαταστησω παλι το wattman; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
  • Δημιουργία νέου...