Προς το περιεχόμενο

pgk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.313 προβολές προφίλ

pgk's Achievements

  1. Καλημέρα σε όλους και μπράβο για την υπομονή σας και γιατι γλιτωνετε πολλα ευρω απο ασχετους σαν εμενα. Για να μη μακρυγορώ, ψάχνω 24ρι (Θεσσαλονικη ψηλά, 45-50 τμ σαλοκουζίνα, κυρίως θέρμανση ημέρας, εκτεθειμενο σπιτι ανυπαρκτη μονωση με καλα κουφωματα κτλ) αφού εκανα το ερωτηματολόγιο και εβαλα τα νουμερα στο μηχανακι υπολογισμού για απωλειες, αυτο εβγαλε ταμπελα "μη κοιτας ρε τσιγκουνη τα 18ρια, 24ρι θελεις" 😎. Ειχα ομως καλομαθει κοιτωντας τoυς δεικτες SCOP/SEER κ τις τιμες απο τα 18ρια και ειπα να ψαξω ευρος θερμ. αποδοσης κτλ (οπως ο Vaggy που διαβαζω τωρα) μηπως με καλυπτει κανενα σούπερ 22ρι. Ειδα λοιπον το Mitsubishi 63ZR-W (22ρι) και το Fujitsu KM 18ρι (!) που σε ευρος uerm. αποδοσης δειχνουν να καλυπτουν (?) *σαν* 24ρια (?) και εχουν δεικτες πολύ καλυτερους. Επισης οπως ειχε γραψει καποιος φιλος εδω να κοιταμε και τα ελαχιστα BTU, φοβαμαι οτι το υψηλο "ρελαντι" (sic) των μεγαλων μηχανηματων θα κοστισει λιγο παραπανω με συνεχη χρηση. Συγκρίνω βλακωδώς μήλα με πορτοκάλια ή το εύρος της θερμ. απόδοσης προσομοιάζει όντως σε 24ρι? Δειτε λιγο τη συγκριση, ευχαριστω!
  2. Θα σε καταλαβει, και αν στραβωσει με το ψεμα σου, δεν θα παρεις αδεια. Καλυτερα πες του την αληθεια! Αν θες "φουσκωσε" το ΛΟΓΟ που θες αδεια, οχι τα δηθεν "συμπτωματα" - πιο πολυ θα το εκτιμησει και δεν θα του φας το χρονο
  3. Φιλε η vodafone σου δινει box που to συνδεεις με την TV μεσω HDMI. Το ιντερνετ μπαινει με ethernet στο box της vodafone. Αυτο συνδεεις με το ρουτερ, οχι την TV. Αν θελεις ιντερνετ στην TV παιρνεις android TV box, που συνδεεις παρομοιως με TV μεσω HDMI και με το ρουτερ μεσω ethernet.
  4. Ας έχουν μια stable να δουλεύει σωστά, και εγώ είμαι οκ για τώρα. (Δεν χρησιμοποιω μεσεντζερ)... Να εγκαταλειφθουν εφαρμογές (οπως Viber, skype), που έχει και για desktop στο store, δε το βλέπω άμεσα. Εγώ πχ το viber το χρησιμοποιώ και εκει, στέλνω αρχεία, φωτός κτλ.
  5. Εδω Θεσσαλονικη, οβερ edit: πλακα πλακα βλεπεις κατι καλες αγγελιες για 950/950xl και δαγκωνεσαι, λες να σκασω πχ 150-180€ για κατι που μπορει αυριο να βγαλουν στοπ, καλυτερα να ψαχνω απο τωρα το xiaomi μου για εκεινη τη μερα κ να κατσω στα αυγα μου (640XL) μεχρι να σβησει. Ειχα κατα καιρους 925, 640, 830, 930, αλλα λεφτα για wp δισταζω να δωσω...
  6. storage -- this device -- apps & games -- (sort by: size) -- click την εφαρμογη -- advanced options, βλεπεις data που μαζεψε και αναλογως πυροβολας (reset την εφαρμογη) ΥΓ σε εμενα παντως μια χαρα update εκανε με πειραγμενη εικονικη μνημη, απλα εκανα χωρο.
  7. Ωραία! Εγώ έβαλα 512 512 κ μια χαρά το βλέπω φτου φτου
  8. http://mlumiafans.blogspot.gr/2017/06/procedure-to-increase-virtual-memory-in.html καλημερα φιλε, δες αυτο, αλλα πρωτα ψαξε κ βαλε σωστα (με καποια εξτρα πακετα που θελει για εγκατασταση) το interop tools (πλεον κ στο store), καποιοι εδω το ξερουν τo θεμα καλα - εγω τοσο καιρο ελεγα αστο μη κανω καμια χοντρη, αλλα αυτο ηταν πειρασμος και πηγα δοκιμαστικα διαβαζοντας εδω κ εκει, το εβαλα στα 512 απο 256 (στο 640XL που'χει 8GB, αν εβαζα 1024 θα μου ετρωγε πολυτιμο χωρο) και οντως καποια κολληματακια που ειχε στο multitasking (σαν να) εξαφανιστηκαν. Γενικα συμπεριφερεται πιο ανετα, δεν ειναι ιδεα μου
  9. Καλησπερα κι απο εδω, διαβαζω συχνά και τωρα στα στερνά ???? είπα να γραψω. Ειχα διαδοχικα 925, 640, 830 και τωρα 930 στη 251 απο slow. Υπάρχει όντως διλημμα, να την κρατησω ή να παω πισω στην (άψογη σχεδόν) 1066. Απο τη μια είναι εμφανώς πιο γρηγορη η 251, συν 2-3 settings βολικά. Απο την αλλη φτιαχτηκε για αλλα μηχανήματα και σύντομα θα υπάρχει conflict με κάτι απο το 930. Ήδη δυο φορές κρασαρε, πραγμα που ειχα ξεχάσει πότε μου ξανασυνέβη σε Lumia. Το θεματάκι με την κάμερα υπάρχει κ σε μένα (τρεμοσβηνει 1-2 φορές πριν ανάψει κανονικα). Νομίζω και άλλοι το'χουν αυτό.
  10. μη το λες μη το λες https://www.google.gr/search?q=rose+gold+car&espv=2&biw=1536&bih=760&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjix-zpg_7PAhXHQBoKHbKZAu4Q_AUIBigB#imgrc=_
  11. Ενταξει, το τερματισες. Προσβλητικο, το αντι-ρατσιστης ειναι ΜΟΝΟ για τα χιτλερικα αποβρασματα σαν κι εσενα. Αρα ξερεις πολυ καλα τι εισαι. Και ελεος με την "διαφορετικη αποψη". Το ρατσιστικο μισος που αμολας ΔΕΝ ειναι απλα διαφορετικη αποψη, ακριβως οπως η παιδεραστια ΔΕΝ ειναι απλα σεξουαλικη προτιμηση. Και κατι αλλο. "πατριωτη". Αν ειχες εστω ενα γραμμαριο ελληνικης παιδειας, δεν θα ησουν ρατσιστης. Ανθελληνας εισαι και δεν το ξερεις!
  12. M'αρεσει ρε μπαγασακο που λες "οι αντιρατσιστες", σαν να μιλας για καποιους κακους! Και οι καλοι ποιοι ειναι ? Κλαιω με το σκοτεινο βοθρο που κρυβετε μεσα σας.
  • Δημιουργία νέου...