Προς το περιεχόμενο

microthrust

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

407 προβολές προφίλ

microthrust's Achievements

  1. Ναι, εχουν την αλλη βδομαδα αλλα να εχουν ξεκινησει τα "κωλυματα" απο τωρα? Μαλλον θα την ακυρωσω και θα δοκιμασω την τυχη μου με αλλο πωλητη🤔
  2. Καλησπέρα παιδιά, Το έχω καταλάβει σωστά? Για να στειλει την παραγγελία ο πωλητής θελει 22 μέρες? Ή εννοεί το συνολικό χρόνο μεχρι την παράδοση? Εχω καιρο να χρησιμοποιήσω aliexpress. Συνηθως εστελναν την παραγγελια μεσα σε λιγες μερες.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Για την ώρα με βλέπω να μενω στην onboard πειραζοντας λιγο τις ρυθμισεις στο equalizer.. Ισως αργοτερο πάω σε καμια RX.
  4. Καλησπέρα παιδιά, Στο νέο σύστημα μου δεν μπορώ πλέον να βαλω την Audigy 2 ZS που χρησιμοποιούσα χρόνια, λόγω έλλειψης pci της μητρικής. Σκέφτομαι να πάρω καποιον αντάπτορα pcie -> pci για να την κουμπώσω στην καινούργια μητρική. Η onboard της μητρικής (ALC897) βγαζει πιο μουντο και επίπεδο ηχο σε συγκριση με την audigy και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ξεχωριστή κάρτα. Ή χρήση είναι ταινιες / μουσικη. Τα ηχεία που χρησιμοποιώ ειναι τα Τ7700 (7.1). (Γνωρίζω ότι θα χάσω τα 2 πλαινα ηχεια με τη Z). Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο για αλλαγή σε ποιοτικότερα ηχεία (2.1) αλλά όχι στο άμεσο μέλλον (εκτός αν βρω κατι καλό μεχρι το κατοστάρικο). Εχει δοκιμάσει κανείς τέτοιους αντάπτορες? Έχει θέματα με τον ήχο (διακοπές, σκασίματα, κλπ)? Το κόστος του αντάπτορα για την 2 ZS βγαίνει στα 20€. Αξίζει αυτή η λύση ή συμφέρει να πάρω μια μεταχειρισμένη RΧ ή Ζ με 15-30€ παραπάνω?
  5. microthrust

    Ψάχνω για...

    Μπορείς να δεις και σε αυτά: cyclist frederik
  6. Αν κάνεις μια αναζήτηση μέσα στο φόρουμ για παράδειγμα, θα δεις ότι δεν είναι μικρή η μερίδα όσων αγοράζουμε από έξω. αθροιστικά το ποσό που καταλήγει σε επιχειρήσεις εκτός Ελλάδος δεν είναι ασήμαντο. Ο επαγγελματίας δεν φοροδιαφεύγει πάντα από πλεονεξία, αλλά γιατί πλέον δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τη φορολογία. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Πώς θα βοηθήσει τον κυρ Κώστα με το κατάστημα ηλεκτρονικών που δεν έχει δουλειά αφού οι μισοί πελάτες του πάμε και ψωνίζουμε από έξω, αν εγώ κι οι γείτονες πάμε κι αγοράζουμε χαρτί υγείας, ντομάτες κλπ από το μπακάλικο στη γωνία; Θα του δανείζει λεφτά ο μπακάλης; Ακριβώς αυτό.
  7. Ίσως υπάρχει bracket (βρήκα κάποιες αόριστες αναφορές online ότι υπάρχει), αλλά είναι δύσκολο να το βρεις. Καλύτερα χρησιμοποίησε δεματικά.
  8. Γεια σας παιδιά, θα χρειαστώ την εμπειρία σας. Είμαι ανάμεσα σε Enermax Magma Advance, T.B. Silence και Arctic F12. Ποιον να διαλέξω ως δεύτερο ανεμιστήρα (Pull) στην Gammax 300 που έχω για τον e5450; Ο επεξεργαστής συνήθως δουλεύει σε στοκ ταχύτητα, αλλά κάποιες (λίγες) φορές τον τρέχω στα 3,6-3.8 σε κανένα απαιτητικό παιχνίδι και φτάνει το 70άρι με τις ζέστες. Με ενδιαφέρει να έχει απόδοση αλλά και να μην ακούγεται ιδιαίτερα. Συγκριτικά, ο ανεμιστήρας του gammaxx όταν δουλεύει φουλ είναι πρακτικά αθόρυβος, μόνο ένα ελάχιστο φύσημα ακούγεται. Το δίλημμα είναι αν θα δω διαφορά με το δεύτερο ανεμιστήρα....; Το κουτί είναι το Thermaltake Armor Jr. Σκέφτομαι επίσης, μήπως βγάλω τον Nexus 120mm που έχω μπροστά να βάζει αέρα και βάλω στη θέση του κάποιον από τους παραπάνω, μήπως και καταφέρει να στείλει περισσότερο αέρα μέσα στο κουτί και τους δίσκους. (Κλίνω προς enermax που διάβασα αρκετά καλά σχόλια αλλά σκέφτομαι και τον arctic λόγω καλύτερης τιμής)
  9. microthrust

    Ψάχνω για...

    Αν κατάλαβα καλά, εννοείς αν έχει κολλημένη πάνω στο δίσκο την usb υποδοχή. Σωστά; Δεν έχει τύχει να ανοίξω 2.5άρη εξωτερικό, αλλά παρακολουθώντας 1-2 βίντεο που αποσυναρμολογούν έναν passport κι έναν elements φαίνεται πως είναι ενσωματωμένη η usb πάνω στην πλακέτα. Στους 3.5" εξωτερικούς όπως στoν wd my book τουλάχιστον δεν είναι κολλημένη η usb πάνω στην πλακέτα. Επειδή δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για όλους τους 3,5άρηδες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τσέκαρε αν μπορείς να βρείς πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο που σε ενδιαφέρει.
  10. microthrust

    Ψάχνω για...

    Αν δε σε πειράζει η μειωμένη εγγύηση (6 μήνες) μπορείς να βρεις recertified WD Elements σε χαμηλότερη τιμή (πχ ο 1TB είναι στα 38€) κατευθείαν από western digital. Δες στη σελίδα της για recertified δίσκους.
  11. microthrust

    Ψάχνω για...

    Για pc από το 2κ15 και πάνω δες αυτά (είναι τύπου σκρουντζ): http://www.allkeyshop.com/ https://isthereanydeal.com/
  12. Ποια η γνώμη σας για το reader mode, low blue light κλπ των οθονών για πιο ξεκούραστο διάβασμα; Διαφέρει (=έχει καλύτερη εικόνα) από το f.lux ή το να κατεβάζω μόνος μου τη θερμοκρασία χρώματος και/ή να μειώνω το ποσοστό του μπλε χρώματος; Αξίζει να προτιμήσω μια τέτοια οθόνη από μία που δεν έχει τέτοια λειτουργία; Ρωτάω γιατί έχοντας σχεδόν καταλήξει στην Asus τη συνέκρινα για τελευταία φορά με τη dell και eizo και η Asus δεν έχει τέτοια λειτουργία και αναρωτιέμαι αν είναι σημαντικό χαρακτηριστικό. (Βασικά φαντάζομαι πως δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά ρωτάω μπας και κάνω λάθος).
  13. Για τον ανταπτορα εννοούσα να το δοκιμάσω στην πράξη σε displayport οθόνη ή να το έχει κάνει κανείς από εδώ μέσα και να μας πει. Προς Asus βλέπω να πηγαίνω τότε που έχει και καλύτερη βάση (στην Dell θα αγόραζα μια βάση vesa οπότε η χαμηλότερη αρχική τιμή θα πήγαινε +20 με 30€). Απλώς το ψειρίζω στο θέμα του matte πανελ λόγω του ότι χρησιμοποιώ glossy μονιτορ τόσα χρόνια.
  • Δημιουργία νέου...