Προς το περιεχόμενο

Regina^

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

177 προβολές προφίλ
  • thant

Regina^'s Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω σκοπό να κάνω νέα αίτηση διότι δουλεύω πλέον, οπότε έχω περάσει το όριο των 1200€ το εξάμηνο!!
  2. Καλησπέρα παιδιά! Είχα κάνει αίτηση η οποία εγκρίθηκε τον Ιούνιο. 3 Ιανουαρίου μου ήρθε μήνυμα ότι η αίτηση μου ακυρώθηκε λόγω συμπλήρωσης εξάμηνου. Μπαίνω και βλέπω ότι σήμερα μου μπήκαν χρήματα ενώ η αίτηση έχει ακυρωθεί και δεν έχω κάνει καινούρια..Είναι λογικό ή θα βρω κανένα μπελά;
  3. Τι εννοείς το άφησε έτσι; Όταν παίρνεις την έγκριση για το ΚΕΑ σου αποστέλλουν και την κάρτα..Αν όχι τότε πρέπει να την αναζητήσει στην τράπεζα..Λογικά αν εκδόθηκε και δεν την έλαβε ποτέ έπρεπε να το δηλώσει στην τράπεζα καθώς τα χρήματα θα μπαίνουν κανονικά και είναι κρίμα να μην εκμεταλλεύεται χρήματα που δικαιούται..
  4. Καλησπέρα, έκανα αίτηση για το ΚΕΑ Ιούνιο και εγκρίθηκε, πλέον έχω συμπληρώσει 6 μήνες οπότε λογικά θα μου βγάλει μήνυμα τις επόμενες ημέρες ότι η αίτηση μου δεν θα ισχύει πια. Εγώ εν τω μεταξύ έχω βρει δουλειά δύο μήνες τώρα και δεν θέλω να ανανεώσω την αίτηση.. Πρέπει να κάνω κάτι ή απλά να μην κάνω καινούρια αίτηση;
  5. Υπάρχεις κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης που δεν έχει πάρει επιστροφή φόρου??Είμαστε 5 άτομα που πάμε και ξαναπάμε έχουμε κάνει 2 αιτήσεις και ακόμα τπτ..Αν κάποιος τα έχει πάρει ας μου πει ποιον απείλησε και του τα έδωσε????
  6. Καλοφάγωτα!Θυμάσαι πότε είχες κάνει δήλωση??Περιμένουμε και εμείς αλλά τπτ ακόμα..
  7. Το μόνο που ισχύει από ό,τι καταλαβαίνω μέσα από συζητήσεις είναι ότι όντως σε κάθε ΔΟΥ λένε και άλλα..Επίσης στην δικιά μας δεν δίνουν ούτε 10 ευρώ στο χέρι ενώ σε άλλες τα δίνουν τα χρήματα από τα ταμεία τους..Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί το πράγμα..
  8. Εγώ πήγα ΔΟΥ σήμερα περίμενα 2 ώρες και εν τέλει μας είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τπτ και θα μπουν τα λεφτά στην τράπεζα..Δεν κοίταξαν καν τα χαρτιά μου και με έδιωξαν..Ούτε την υπεύθυνη δήλωση που είχα συμπληρώσει για τα προηγούμενα χρόνια κράτησαν..Εν τω μεταξύ του δίπλα την πήραν την υπευθυνη δήλωση εμένα τπτ..Δεν νομίζω να δω λεφτά πριν τα Χριστούγεννα.. 460 ευρώ είναι να πάρω επιστροφή αν ήταν να δώσω θα μου τα έπαιρναν απευθείας..
  9. Εγώ έχω επιστροφή από το περσινό πήγα εφορία συμπλήρωσα την υπεύθυνη δήλωση και μετά από 2 ώρες που περίμενα στων εσόδων μας είπαν ότι δεν έχουν να κάνουν αυτοί σε τπτ και θα μπουν στην τράπεζα..Ούτε τα χαρτιά μου δεν κοίταξε αυτή..Άντε να δούμε..
  10. Εγώ τελείωσα μέσα Απριλίου στο 25-29 και ακόμα τπτ με την β' δόση.....Από άλλα ΚΕΚ έχουν πληρωθεί 2 βδομάδες τώρα..Υπόμονη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο
  11. Εγώ από ό,τι έχω ακούσει από τον Αύγουστο έχουν ξεκινήσει τις πληρωμές της β' φάσης...Κάποια παιδιά εδώ έχουν γράψει ότι έχουν πληρωθεί..Επίσης από το ΚΕΚ, μας είπαν ότι θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές έως αρχές Οκτώβρη..Εκτός αν ψεύδονται όλοι αν και ξέρω προσωπικά άτομα τα οποία πληρώθηκαν μέσα στον μήνα..
  12. Παιδιά και πέρσι είχα πάρει ένα ποσό επιστροφή και δεν είχα πρόβλημα..Είχα πάει αρχές Οκτωβρίου και κατέθεσα μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έκανα φορολογική τα προηγούμενα χρόνια..Απλά φέτος μου λένε ότι δεν έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία ακόμα και αν χρειαστούν κάποια έγγραφα θα με πάρουν τηλέφωνο..Σιγά μην περιμένω δεν παίζει να με πάρουν για αυτό θα πάω από εκεί να δω αν όντως δεν έχει ξεκινήσει η κατάθεση εγγράφων ή απλά ο τύπος που μίλησα ήταν άσχετος..Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως στις άλλες εφορίες διευθετούν τέτοια θέματα από τον Ιούλιο και σε εμάς τπτ.....
  13. Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε κανένα νέο από την β' φάση?Πληρώθηκε κανείς τον τελευταίο μήνα?Όσοι περιμένετε επιστροφή από το περσινό τα πήρατε?Εμένα μου τα μασάνε στην εφορία ούτε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έκανα δήλωση τα έτη 2010-2012 δεν έχουν ξεκινήσει να κάνουν..
  14. Καλησπέρα! Εγώ έχω υποβάλλει την φορολογική μου μέσα Ιουνίου.Πήγα εφορία πριν 1μιση μήνα και μου είπε ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι επιστροφές και να τους πάρω τηλέφωνο μέσα Σεπτέμβρη..Μετά από 2 μέρες το σήκωσαν και ένας τύπος μου είπε ότι θα μπουν κάποια στιγμή στον λογαριασμό μου και ότι δεν ξέρει κάτι άλλο..Του είπα ότι πρέπει να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έκανα δήλωση το 2010- 2012 και πάλι δεν ήξερε..Ό,τι να ναι δλδ μάλλον πρέπει να κουβαληθώ στην εφορία να δω τι παίζει,σε άλλες εφορίες αυτά τα χαρτιά τα έφτιαχναν από τον Ιούλιο και σε εμάς τπτ..
  15. Κοίτα εγώ έχω συμμετάσχει δύο φορές σε voucher. Το καλό είναι ότι μπορείς να επιλέξεις την επιχείρηση που θες ανάλογα με τι έχεις σπουδάσει ή τι σ' αρέσει και να αποκτήσεις κάποια εμπειρία στην δουλειά. Το κακό είναι η καθυστέρηση χρημάτων καθώς πληρώνεσαι κάθε 4 μήνες τις φάσεις οπότε πρέπει κάπως να συντηρείσαι αυτό το διάστημα. Θα συμφωνήσω ότι αν έχεις κάποια καλύτερη επιλογή σίγουρα δεν διαλέγεις voucher.
  • Δημιουργία νέου...