Προς το περιεχόμενο

tzioros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    194
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tzioros

  • Ημερομηνία γέννησης 26/05/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΒΕΡΟΙΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.553 προβολές προφίλ

tzioros's Achievements

  1. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/252719-tv-led-55-tcl-55c635 Καλησπέρα θέλω λίγο την βοήθεια σας τι γνώμη έχετε για την συγκεκριμένη τηλεόραση και γενικά για τις TCL.
  2. Επαναφέρω το θέμα στο προσκήνιο μιας και η δικιά μου από το πουθενά εβγαλε αυτό το φως κάπου στο κέντρο και δεξιά και παρατήρησα ότι χαμηλά σχεδόν στην ίδια ευθεία έχει και ένα σημαδάκι ακομη αλλά χωρίς να είναι στρογγυλή και είμαι σε σκέψη επιδιορθωσεις αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος Βρίσκομαι Επαρχία Βεροια για την ακρίβεια.
  3. Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι Global.
  4. Mail της Παραγγελίας ήρθε 2 λεπτά αφού έγινε η παραγγελία σε στυλ επιβεβαίωσης.
  5. Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα έκανα μια παραγγελία για έναν φίλο από το You το xbox series x η πληρωμή ολοκληρώθηκε κανονικά το προϊόν ήταν διαθέσιμο αλλά τώρα που μπήκα να το δω και εγώ δεν το βγάζει καν υπάρχει περίπτωση να μην υπήρχε εξαρχής και να ήταν λάθος του συστήματος;
  6. Εγώ τα θέλω για χρήση σε Xbox οπότε μάλλον δεν μου κάνουν.Τι άλλο έχετε να προτείνετε;
  7. Καλησπέρα παιδιά έχω Xbox one S και θέλω να πάρω Headset βρήκα από Plaisio τα Creative Gaming Headset H6 Soundblaster X 7.1.
  8. Παιδια θελω μια βοηθεια τι γνωμη εχετε για το TLC Elite 18000Btu η TLC δεν ειναι και πολυ γνωστη στην Ελλαδα εχει βαλει κανενας η ξερει κατι γενικα?
  9. Δεν ειμαι με καμια εταιρεια και τα 930€ για ΚΙΝΗΤΟ για την δικη μου γνωμη ειναι Αρκετα λεφτα οποιος εχει και τα δινει καλα κανει δεν θελω να κρινω κανεναν ουτε να ειμαι αρνητικος απλα εκανα μια σκεψη για την τιμη Συγκεκριμενων Κινητων που εχει φθασει ταβανι!!!!
  10. Νταξει οι τιμες δεν υπαρχουν απλα για Ελλαδα οταν αρκετα ατομα δουλευουμε για 500€ το μηνα και το S10+ εχει 1600€ και καποτε εκραζαν την Apple οτι βγαζει ακριβα κινητα απλα εχουμε ξεφυγει!!!!! Επισης δεν ξερω που θα χρειαστουν τα 12Gb Ram και το 1Tb αποθηκευτικού χωρου??Μηπως θα το εχει και για σταθερο υπολογιστη οταν θα γυρναει σπιτι 🤣🤣
  11. Αντε τωρα εσυ μετα να πεις στους Ευρωπαιους οτι στην Ελλαδα υπαρχει χρεος και ζουμε με δανεικα και να σε πιστεψουν!!!!!!
  12. tzioros

    NO.1-F6-Smart Watch

    Καλησπερα εχω ενα θεματακι εχω χασει το καλωδιο φορτισης για το ρολοι παραγγειλα απο ebay αλλο αλλα δεν μου ταιριζει οποιος ξερει και μπορει να βοηθησει θα ηταν καλο ευχαριστω
  13. Το παλιο εχει ακομη δεν εχουμε Vdsl ακομη και δεν βλεπω να χουμε στα κοντα 🤣🤣
  • Δημιουργία νέου...